BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

AlkaLife kapljice

Hiter pregled

kapljicami AlkaLife navadno pitno vodo spremenimo v alkalni pripravek, ki podpira naše zdravje.


Dve kapljici kanemo v kozarec vode in dobimo pijačo, ki nam uravnovesi pH tekočin v telesu in tako pripomore k njegovemu normalnemu delovanju.


Kaj se dogaja v telesu in kako deluje napitek, ki uredi pH tekočin v telesu, kadar smo utrujeni, omotični, imamo motnje vida … ali kako drugo, tudi hujšo težavo, izvemo iz knjižice, ki jo kupcem kapljic podarjamo.

Podrobnosti

Ko kapljice AlkaLife kanemo v pitno vodo, se njen pH spremeni v močnó ublaženo bazo, ki ustvari uravnoteženo elektrolitno mešanico kalija in natrija.

Znanost potrjuje, da pri odvečni teži, visokem krvnem tlaku, povečanem sladkorju … govorimo tudi o neustreznih vrednostih pH, ki ga je mogoče uravnovesiti s kapljicami AlkaLife.

S kapljicami AlkaLife je mogoče vplivati na pH faktor v telesu, da se giblje med vrednostma 7,36 in 7,44. Takšen je namreč pH v krvi zdravega organizma, ki vzdržuje pri življenju in v ravnovesju vse mikroorganizme ter encime za normalno delovanje telesa in imunskega sistema.

Formula AlkaLife nevtralizira neželeno kislost telesa in pomaga organizmu, da se znebi zakisanih odpadnih presnovkov, ki se nabirajo v telesu in z leti povzročajo številne bolezni. AlkaLife tako zavira tudi staranje telesa.

Uporaba kapljic

Odstranite pokrovček in nežno iztisnite dve kapljici raztopine AlkaLife v velik kozarec vode. Pomešajte in popijte v majhnih požirkih. Priporočamo najmanj 4 takšne kozarce vode dnevno.

Sestavine

Ionizirana voda, minerali kalija in natrija v hidroksidu z uravnoteženim razmerjem elektrolitov.

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje