Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Jedilnik druge gasilske brigade

Jedilnik druge gasilske brigade

Kot mlad športnik je Rip Esselstyn živel od slanine, zrezkov in trojnih burgerjev s sirom v dobri veri, da je takšna hrana dobra za njega in za njegovo telesno zmogljivost. Trikrat je bil razglašen za najboljšega plavalca v ZDA, uvrstil se je v olimpijske kvalifikacije …

In potem je postal poklicni triatlonec. Če je hotel zmagovati in živeti od športa, je moral zamenjati hrano. Njegov oče je raziskoval rastlinsko prehrano in ga prepričal, naj je kot šestkratni zmagovalec havajskega Ironmana Dave Scott, pa kot teniška zvezda Martina Navratilova in številni drugi vrhunski športniki.

»Kot poklicni triatlonec sem tekmoval po vsem svetu v olimpijskem triatlonu z 1,6 kilometra plavanja, 40 kilometri kolesarjenja in 10 kilometri teka. Vrsto let sem se uvrščal med deset najboljših triatloncev v ZDA in praviloma sem zmagoval na plavalnem delu triatlonov. Ves ta čas sem se prehranjeval z močjo rastlin in tako pospeševal obnovo telesa med dvema ali tremi dnevnimi treningi ter dosegal najboljšo formo na dan tekmovanja,« razlaga v knjigi, ki je kup nasvetov, kako si s pravo izbiro hrane, z rastlinsko hrano, lahko pridobimo neverjetno življenjsko moč. In seveda zdravje. Tudi če nas že po malem zapušča. S prav takšno hrano, opisano v tej knjigi, pa ugledni ameriški zdravnik dr. T. Colin Campbell odpravlja debelost, migrenske glavobole, artritis, pa tudi raka in srčnožilne bolezni.

V košarico
Vaša cena: 27,65 €
Jedilnik druge gasilske brigade
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Rip Esselstyn
Prevedel: Erik Majaron
Založba: Planet
Format: 15 × 23 cm
Obseg: 284 strani
Vezava: broširano


Pošljite nam vaš komentar za " Jedilnik druge gasilske brigade ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: