Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Kako odkrijete vaša prejšnja življenja

Priročnik korak za korakom vodi do znanja, kako se sami, brez terapevta, spustimo v prejšnja življenja in odkrijemo vzroke morebitnih bolezni, preganjavic, stisk, ki izvirajo iz davnine.

V košarico
Vaša cena: 12,90 €
Klubska cena: 11,61 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Kako odkrijete vaša prejšnja življenja
Ted Andrews

Pravkar se boste podali na presenetljivo in čudovito potovanje.
Poznavanje naših prejšnjih življenj lahko odpre vznemirljive poglede v naša medčloveška razmerja, kariero in zdravje. Odgovori na pogosto vprašanje: "Zakaj se to vedno dogaja meni?" Odkrije nove globine naše duševne sestave. In je poleg tega še zabavno.
Ted Andrews ponuja devet različnih načinov, ki jih lahko uporabite za odkrivanje svojih prejšnjih življenj brez pomoči poklicnega hipnotizerja! Opremil jih je s popolnimi navodili za varno in lahko regresijo ter celo opisuje, kako natančno določite datume in kraje iz svoje daljnje preteklosti.
Spoznali boste karmo, duše družabnice in duše dvojčice, skrivnosti rojstva in smrti, živali in reinkarnacijo, usklajevanje s prihajajočim otrokom med nosečnostjo, vlogo reinkarnacije v krščanstvu in še marsikaj drugega.
"Knjiga Kako odkrijete vaša prejšnja življenja je posebno dragocena za vse, ki morajo delati sami ali najraje delajo sami. Ponuja različne zanimive in učinkovite načine za dostop do podzavesti in s tem do bogastva samopoznavanja, shranjenega v njej."


Pošljite nam vaš komentar za " Kako odkrijete vaša prejšnja življenja ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...