Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Sanje

Kaj pomenijo sanje, ki so lahko vesele ali pa temačne? Knjiga je pravi kažipot pomena različnih sanj. Zato pride prav vsakomur, ki verjame, da so prav njegove sanje pripomogle k njegovi usodi.

V košarico
Vaša cena: 9,90 €
Klubska cena: 8,91 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Sanje
Po najboljših virih zbrane

Vsakemu, kateremu pride ta knjižica v roke, je gotovo znano, kaj meni sveto pismo o sanjah in njih tolmačenju. Vera v sanje ni prazna vera, ako si vzamemo v zgled n. pr. sanje očaka Jakoba o nebeški lestvi in sanje obeh dvorjanov kralja Faraona, katerima je Egiptovski Jožef tako dobro sanje raztolmačil. Komu niso znane sanje kralja Faraona samega o sedmih debelih in sedmih suhih kravah? Takih primerov najdemo pa v svetem pismu še več. Neumno bi seveda bilo misliti, da mora vsakim sanjam slediti istina, da se morajo vsake spolniti. Tukaj sem moramo seveda v prvi vrsti šteti vse tiste nerodne, katerim se moramo smejati, kadar se zbudimo in katere so navadno sad prenapete domišljije.
Nekatere sanje tolmačiti skuša res naše ljudstvo, a če jih vsikdar prav tolmači, je drugo vprašanje. Naša knjižica pa ima namen biti v razlaganju sanj pravi in resnični kažipot, kajti povzeta je iz najboljših virov, kateri imajo svoj začetek daleč tam v jutrovih deželah in sicer v času, ko so se še s to stroko pečali takratni učenjaki in je bilo tolmačenje sanj še posebna in imenitna veda.
Vsakemu bode pa tudi znano, čemu je številka koncem vsacega razlaganja. Pregovor pravi:
Kdor nič ne riskira, tudi nič ne zadene ali pa "kdor išče, ta najde!" in kdor sreče ne išče, tudi sreče najti ne more. Kje jo pa naj iščemo? Nekateri jo iščejo tu, drugi zopet tam; mnogo jih je pa, ki jo iščejo in najdejo - v loteriji. In tudi za te je ta knjiga sestavljena in tem so namenjene številke razloženih sanj.
S prepričanjem, da bode marsikaterim in mnogim ustrezala, naj gre med svet in naj svoje čitatelje tolaži, pa tudi svari.


Pošljite nam vaš komentar za " Sanje ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: