BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Baldrijan 500 mg (100 kapsul)

Hiter pregled

Baldrijan (Valeriana officinalis):


– pomaga ohranjati normalno kvaliteto spanca;


– vas pomaga umiriti v času stresa pri napornem načinu življenja;


– podpira dobro mentalno in fizično počutje v času napetosti in stresa;


– pripomore k optimalni sproščenosti;


– zmanjšuje tudi prebavne težave in krče ter spodbuja aktivnost prebavnega sistema.


Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli pred spanjem.

Podrobnosti

Po izsledkih raziskav potrebuje naš imunski sistem osem do devet ur spanja v popolni temi, da si v celoti »napolni baterije«. Šibak imunski sistem ne more vzdrževati čistosti znotraj telesa, zato je življenje celic ogroženo. Spanje je preživetveni mehanizem, kakovostno spanje je poglavitno tudi za pravilno delovanje hormonskega sistema. Zato gremo spat pred deseto uro zvečer.

Kar tretjina med nami ima motnje spanja. Na srečo tudi pri nas rastejo rastline, ki lahko pomagajo omiliti ali povsem odpraviti te težave. Za kakovostnejše spanje je od nekdaj znan baldrijan (Valeriana officinalis), saj je omenjen tudi v knjigi Slovenske zdravilne rastline. Pomaga ohranjati normalno kakovost spanja, podpira tudi dobro miselno in telesno počutje v času napetosti in stresa.

Pri nas rastlini pravijo tudi zdravilna špajka. Miri osrednji živčni sistem, možgansko skorjo, kjer mislimo, in še prav posebno tiste možganske predele, kjer so čustveni centri. Pomaga nam torej, kadar smo prenapeti, razdraženi ali živčni ali kadar zato ne moremo spati.

Ponujen je v različnih oblikah, najbolj priročne so kapsule. V plastenki je sto kapsul; dnevni priporočen odmerek sta dve kapsuli pred spanjem, kar zadostuje za petdeset dni. Ena kapsula vsebuje petsto miligramov korenine baldrijana.

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje