BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Članki

 • Vsaka mlaka postane pitna voda

  »Moj studenec« ustvari očiščeno in z rudninami napolnjeno vodo

  V vodi je vse telesno biokemično dogajanje. Potrebujemo jo, da z njo prek ledvic in debelega črevesa izločimo odpadke. Daje nam moč in električne impulze za delovanje možganov. Predvsem za razmišljanje. Večina ljudi žal ne pije dovolj »prave« vode; spili naj bi je kaka dva litra na dan. »Moj studenec« je pretočni sistem, ki nam doma, na delovnem mestu … zagotavlja pravo vodo: očiščeno in napolnjeno z rudninami, snovmi, ki jih nujno potrebujemo. Ta voda nam dobrodejnost poka- že takoj. Začutimo jo, ker imamo takoj več energije, se lažje učimo, smo boljše volje, bolj polno živimo. V Mojem studencu se voda prečiščuje tako kot v naravi. Pronica skozi različne zemeljske mineralne plasti, se najprej očisti in nato obogati, da je kot potoček, ko priteče na plano. V napravi voda pronica skozi mineralne plasti, izbrane po najbolj idealni sestavi in zaporedju. Za pripravo ne potrebujemo elektrike niti tlaka, ki je v vodovodni napeljavi. Ko iz vodovoda, zajetja, ribnika ali vodnjaka v sistem vlijemo vodo, se ta po kapljicah prebija skozi filter in mineralne plasti. Na dnu imamo studenčnico.

 • Pomoč norveškega kelpa

  Rjava morska alga Ascophyllum nodosum je najbolj raziskana alga na svetu. Žanjejo jo v zaščitenem Laponskem morju, na otočju Lofoten.

  Ta alga je hranilno najbolj bogata med vsemi algami in ima najbolj uravnoteženo sestavo snovi. Po tehnologiji Divinitá so na biološki način odklenili celično strukturo, ustvarili prebiotik in omogočili dostop do vseh elementov v

 • Da boste vedno imeli denar...

  Zlato je v mnogih pogledih najbolj cenjena žlahtna kovina, ki vzbuja v ljudeh vrsto nadvse prijetnih občutkov odličnosti. S svojim čarobnim sijajem in z mnogimi odličnimi lastnostmi je že tisočletja izjemno cenjeno, kakor da ni povsem od tega sveta. Zato je njegov mitski in kulturni vpliv še vedno močno prisoten pri vseh kulturnih narodih sveta. Kot simbol lepote in bogastva hkrati predstavlja trajno vrednost, trajno svetovno valuto.

 • Baldrijan

  Baldrijan ali zdravilno špajko so zaradi mnogih zdravilnih lastnosti uporabljali že v Antiki. Raste na vlažnih, ilovnatih območjih, ki so vsaj delno izpostavljena soncu. Cvetovi in korenine imajo poseben in močan vonj. Korenine iz katerih pridobimo ekstrakt izkopavamo jeseni, spomladi in poleti pa se nabirajo cvetovi, ki služijo tinkturam.

 • Zdravje brez zdravil - Polarix

  Polarix je nepogrešljivi zdravilski pripomoček, ki bi ga morali imeti vselej na dosegu roke doma, v avtomobilu, v službi, na dopustu in potovanju. Je namreč izredno učinkovita prva pomoč, ko se začne javljati bolečina na katerem koli delu telesa. Položimo ga tja kjer nas boli, in takoj se počutimo bolje.

 • Majhna ploščica – velika zaščita

  Pametni telefon nosimo s seboj vsepovsod, z nami je doma, v službi, v intimnih prostorih … Vsekakor je tehnična pridobitev človeštva, ki olajša življenje in komunikacijo z bližnjimi in v poslovnosti. Žal pa sodobna tehnologija zaradi nevarnega sevanja ogroža tudi naše zdravje. Občutljivi so tako naši možgani in srce kot spolni organi. Ni se smiselno zaradi tega odpovedati

 • Kartica občutno zniža stres.

  Da zlata energijska kartica občutno zniža stres, so potrdili v Inštitutu za trajnostni razvoj. Tu je prof. dr. Peter Bukovec s Kirlianovo GDV kamero, le ta je namenjena za ugotavljanje energijskega stanja človeka, potrdil, da kartica občutno zniža stres. če imamo kartico v levem žepu srajce ali zataknjeno za nedrček na levi strani (ne na desni, saj tam ne deluje) pet minut, se

7 element(ov)