BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ginkgo Biloba v kapsulah (60 mg)

Hiter pregled

V zadnjih tridesetih letih je bilo objavljenih več kot tristo znanstvenih raziskav o prednostih uporabe izvlečka iz listov ginka (Ginkgo biloba) v zdravilne namene. Izsledki pričajo, da ima zelo širok spekter blagodejnih bioloških učinkov. Med najbolj poznanimi je njegov vpliv na izboljšanje spomina. Ker širi žile in redči kri, izboljša prekrvitev in oskrbo tkiv s kisikom in hranili. To je še zlasti pomembno pri pomanjkanju krvi oziroma kisika v možganih, kar lahko povzroča pešanje spomina, vrtoglavico, glavobol in depresijo.


 

Podrobnosti

Izvleček iz listov ginka izboljša kognitivne in učne sposobnosti, spomin, vedenjske vzorce ter zmanjša občutek depresije. To ima lahko veliko prednost pri zdravljenju degenerativnih bolezni, kot so demenca in zgodnji stadiji Alzheimerjeve bolezni. Z vplivom na prekrvitev pomaga pri zdravljenju srčnih in očesnih bolezni. Učinkovine v ginku, kot sta ginkoična kislina in ginol, preprečijo celo nekatere bakterijske in glivične okužbe. Študija na pacientih z glavkomom je pokazala, da se je bolnikom po osmih tednih jemanja 120 miligramov izvlečka ginka izboljšal vid. Je tudi ena najboljših učinkovin za zmanjšanje tinitusa, šumenja v ušesih, saj izboljšuje krvni obtok. Pri moških se ginko uporablja tudi ob problemih s potenco ter pri ženskah za blaženje predmenstrualnega sindroma.

Vsaka od šestdesetih kapsul vsebuje 60 miligramov izvlečka iz listov ginka in 270 miligramov listov ginka v prahu. Priporočen dnevni odmerek: ena ali dve kapsuli na dan skupaj z obroki. (A. Š.)

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še