BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

OVEN – Vpliv Marsa vas bo do 26. priganjal k civilno družbenim aktivnostim, pogovorom z oblastmi zaradi uveljavljanja človekovih pravic, univerzalne dostopnosti do storitev in izdelkov, zaradi česar bi lahko trpelo vaše zasebno delo. Z več denarja, odkritega izražanja naklonjenosti z ugledno osebo ter plemenitih ljubezenskih čustev vas bo osrečevala Venera od 14. Tisti, ki se boste dali zapeljati vabljivi lepotici in ste vezani, boste doma doživeli pekel.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018: 

BIK – Biti morate zelo trdni, da vas opazke v javnosti ne zrušijo. Vzpon na odgovorno funkcijo zato ne bo enostaven. Turbulentne energije bodo številnim, zlasti rojenim aprila, prinesle prelomne dogodke na poslovnem in zasebnem področju. Če ste dovolj močni, jih boste izkoristili v svoj prid in pričeli z nečim novim. Poslovne, družinske ali ljubezenske spore obvladujte s hladnokrvnostjo, če ne želite porušiti vsega za seboj in zboleti ali še poslabšati svojega zdravstvenega in materialnega stanja.

Dvojčka (21.5-21.6)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Dvojčka - horoskop 

DVOJČKA – Pri poslih, družbeni aktivnosti, učljivosti, sporazumevanju in rekreaciji boste imeli pospešen tempo do mlaja, kar vam bo takoj prinašalo ugodne rezultate, naravne dobrine, simpatije in prihodke. Tedaj se boste lahko že ponotranjili, se ukvarjali z urejanjem domačih zadev, kotičkov v duši, arhivu, z muzejsko zbirko, odkrivali terapevtske učinke počitnic v bližini vode, rakcev, postrvi, meduz, gnezdišč, gorskega miru do 29. Pred strahovi in nevarnostmi vas bo ščitila pokroviteljska, ljubeča oseba in vam zagotavljala denar.

Rak (22.6.-22.7.)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

 Rak - horoskop

RAK – Do prazne lune 13. boste delovali raztreseno, ker vas bodo potrebovala vzporedna delovišča. Potem vam bo lažje preložiti nekatere stroške in zadolžitve na druge. Čas dopustov bo terjal od vas prilagoditve ustaljenega delovnega ritma, a vam bo omogočeno mirno ustvarjanje v materialih in besedilih do ščipa 28. Ta bo streznil tudi razgrete glave. Pridelke, občutljive in dragocene stvari na prostem, družinske odnose in zdravje zaščitite pred škodo.

Lev (23.7.-22.8.)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

 Lev- horoskop

LEV – Vaši nasprotniki bodo imeli drugačne načrte. Preden vas doleti kaj neprijetnega, opravite nujne prilagoditve v poslu, odnosih, pri sebi, s premoženjem, zdravjem in v skrbi za otroke ter finančnih tokovih. Naj vas ne zaslepijo začasno ugodni signali, ki jih bo prinašala Venera od 13. Ta vas bo osrečevala samo pod prej imenovanimi pogoji, nekatere obogatila z izdatnimi prihodki, uglednim položajem, brezpogojno ljubeznijo ali naraščajem.

Devica (23.8.-23.9)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Devica - horoskop

DEVICA – V prvem tednu lahko še pridobite podpornike, somišljenike in sodelujoče, od 12. pa se bodo pojavljali pomisleki. Bolj ko boste skrivnostni, večji bodo zadržki in zastoji. Na delu ter na potovanju se bodo sprostili »zamaški« pred državnim praznikom. Tedaj boste prenekateri že na dopustu, najbolj podjetni pa z zavihanimi rokavi globoko zakopani v sezonsko delo. To bo prinašalo dohodek kot nekoč, pa tudi simpatije z nasprotnim spolom ter spolno privlačnost s posebno sramežljivo osebo.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Tehtnica - horoskop

TEHTNICA – Do 13. se boste še oklepali starega načina dela, nato pa dobili ponudbo za uglednejše in bolje plačano delovno mesto. Nekateri se boste znašli v navzkrižju interesov in bili prisiljeni odstopiti s položaja, drugi se z večjo samozavestjo zoperstavili kritikom ali nergavemu partnerju. Javna pohvala, nagrada, donacija, umetniški nastop, večja vsota denarja vam bodo odprli vrata v visoko družbo. Dvorjenje javne osebnosti vam bo seglo globoko do srca. Razočarani v ljubezni se je boste oklenili, nekateri stopili pred oltar. Zdravja pa ne zanemarjajte!

Škorpijon (23.10.-22.11.)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Škorpijon - horoskop

 

ŠKORPIJON – Na vašem delovnem, študijskem področju, potovanju po tujih krajih, med osvajanjem sorodne duše po medmrežju ali na prireditvah, organiziranih za spoznavanje novih prijateljev ali spolnih partnerjev, boste razpeti med tradicionalnim in modernim. Najbolj smeli lahko pridete do pomembnih duhovnih, finančnih, erotičnih odkritij, obnovite nekdaj donosno poslovno dejavnost, zaključite diplomsko ali doktorsko delo, ustvarite družino ali se do ušes zaljubite v sočutno osebo, ki jo že dolgo proučujete.

Strelec (22.11-22.12)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Strelec - horoskop

 

STRELEC – Prenekateri se boste pod izrednim vplivom mlaja 13. spustili v zakulisne igre boja za oblast ali ohranjevanja doseženih položajev, privilegijev in s tem povezanih prihodkov. Če boste znali deliti pridobljeno in vračati dolgove, zlasti sredi junija ali najkasneje po državnem prazniku, boste lahko sklenili poleg obnovljenih starih zavezništev in pogodb še nove, morda bolj obetavne. Ti zajemajo erotične zveze celo v nasprotnih taborih. Najbolj poduhovljeni boste poskrbeli za blagostanje in zdravo počitnikovanje cele družine.

Kozorog (22.12-20.1)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Kozorog - horoskop

KOZOROG – Strogost, zaprtost v svoj svet, v prenovljeno poslovno ali domače okolje, vam bo po 13. otežila sporazumevanje, opravljanje zastalega dela, gibanje po znanih poteh in obnavljanje nujnega znanja. Trpečo dušo si boste lajšali ob vodi, na skalci, v družbi starega ljubečega prijatelja, bodočega trajnega ljubezenskega partnerja, nekateri tudi na raziskovalnem potovanju. Najbolj podjetnim bo denar prihajal na bančni račun iz vpeljanega in po svetu razširjenega posla, zlasti po 26. Iskalci zaposlitve poprimite tudi za ne preveč priljubljeno delo.

Vodnar (20.1.-19.2)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Vodnar - horoskop

VODNAR – Kozmično žarčenje vam bo naklonjeno do mlaja 13., ko bo Marsova pospeševalna delovna, športna, finančna in seksualna energija podprta z Merkurjevimi najvišjimi retoričnimi, gibalnimi in medijskimi vibracijami. Mnoge bo ponesla do vrhunca kariere, seksualne zveze, poslovne dejavnosti, prebila zid tradicionalnega in odprla pot naprednejšemu. Zastoji in ponovitve, popravki bodo ustavljali vaš prodor po državni proslavi. Napetosti v odnosih z avtoritetami, varuhi reda in zdravja, sejalci virusov, dvigovanje adrenalina s pospeševalci hitrosti, vročine, bodo trajali do poletja.

Ribi (19.2.-20.3.)

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2018:

Ribi - horoskop

RIBI – Vaša hrepenenja in prizadevanja v karieri, na družbeni in zasebni ravni se ne bodo skladala s čutenjem in načrti tistih, s katerimi jih želite uresničiti. Kljub temu se bodo po 13. nekatere ribice in ribiči zgrinjali v vaše razprte mreže. Za svoje talente, strokovno znanje, premoženje, nekateri tudi za milino in erotično masažo, boste dosegli maksimalen izkupiček. Dodatno usposabljanje, specializacija v tujini na področju, ki vas že dolgo vznemirja, ali ustvarjanje mirnega partnerskega, družinskega pristana bo smiselno pred prihodom poletja.