V vaši košarici nimate nobenih elementov.
Avtorja Jadranka Boban Pejić in Zlatko Pejić sta svoje poldrugo desetletje dolgo delovanje na področju makrobiotike, ki se je začelo na inštitutu Kushi v Bostonu v ZDA, razvila na Hrvaškem; prav to, da vsak dan skrbita za makrobiotične obroke v zagrebški restavraciji, nas je navedlo, da slovenskim bralcem ponudimo prav njuno, na Hrvaškem že več kot petkrat ponatisnjeno knjigo.
Ni naključje, da se za makrobiotiko in njen način prehranjevanja največkrat odločijo ljudje z zdravstvenimi težavami, ki se s svojimi močmi zoperstavljajo boleznim srca in krvožilnega sistema, pa tudi raku. Številne zmage tudi slovenskih bolnikov so potrditev, da so imeli prav že Heraklit in Hipokrat, pa seveda tudi George Ohsawa, utemeljitelj sodobne makrobiotike.
V knjigi ni le zbirka receptov, marveč predvsem razumljiva razlaga, zakaj in kako naj bi hranili svoje telo, da bi se lahko bolezni uprlo in jo seveda tudi premagalo.
Članki | Ne |
---|---|
Proizvajalec | Ne |