BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Konoplja, zavest in zdravje (e-knjiga)

Hiter pregled

Knjiga Konoplja, zavest in zdravje je spisana v prelomnem obdobju, ko se po desetletjih izrazite odklonilnosti odnos javnosti do konoplje resno spreminja, iz prekletstva v blagoslov, oziroma se nanjo spet gleda podobno, kot se je gledalo pred njeno prepovedjo. V knjigi lahko beremo o zgodovinskem poteku dogodkov – od njene starodavne uporabe prek vzrokov in poteka njene prepovedi pa vse do njenega preporoda v zadnjih letih.

Podrobnosti

Avtor: Bogdan K. Meško
Založba: ARA založba
Obseg: 256 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Delo obsega tudi kratko zgodovino raziskovanja zavesti, tako z vidika psihologije kot nevrologije, ter pregled najbolj znanih psihotropnih rastlin. Opisan je tudi endokanabinoidni sistem, navedene pa so tudi glavne zdravstvene raziskave vse do danes.

Pravi dragulj v knjigi pa je nedvomno predvsem pogovor s starosto konopljinega gibanja Rickom Simpsonom in njegovim asistentom Jindřichom Bayerjem, v katerem sta pojasnila bistvo in marsikatero podrobnost v zvezi z zdravljenjem s konopljo.

Bogdan Kristofer Meško, akademski slikar, je znameniti slovenski intelektualec. Izpod njegovih rok so namreč izšla slovenska epohalna dela, kot so Sanskrtsko-slovenski slovar, Slovensko-sanskrtski slovar ter Vedski jezik in izvor slovenščine. Je tudi avtor knjige Predlog zakona o konoplji. V svoji novi knjigi Konoplja, zavest in zdravje konoplji vrača mesto kraljice med rastlinami, ki ga je nekoč že imela. Avtor brez dlake na jeziku priznava, da mu je k visokim intelektualnim dosežkom in k slikanju na višji ravni pomagala in mu še pomaga prav konoplja. In to tista prava.

Dodatne informacije

Članki ni na voljo
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še