BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kristalno-magnetna blazina za spanje (38 × 53 × 11 cm)

Hiter pregled

Kristalno-magnetna blazina je visokokakovostna posteljnina z všitimi kristalnimi in magnetnimi trakovi, ki vam pomaga izboljšati splošno zdravstveno stanje ter vas varuje pred elektrosmogom in drugimi sevanji.


Kristali v blazini pomagajo pri uravnoteženju energijskega polja in stabilizaciji razpoloženja. Njena redna uporaba blaži glavobole in migrene, stres, anksioznost, nemir in nespečnost, stimulira svetle misli, odpravlja splošno utrujenost in izčrpanost. Vibracije kristalov in mineralov prinašajo mir, počitek, sprostitev in odpravljajo nočne more. Spanje na blazinah s kristali zmanjšuje bolečine v vratu in hrbtu ter prinaša sprostitev in globok, sproščujoč spanec. Ta blazina pomaga pri oteženem dihanju in občutku pritiska v prsih, zagotavlja duševni mir, pomirja sanje in spodbuja njihovo pomnjenje (zaradi vpliva ametista) ter krepi meditativne sposobnosti.

Podrobnosti

Memory blazina (blazina s spominom) je narejena iz elastične spominske pene, občutljive na toploto in težo človeškega telesa, ki omogoča udobno spanje. Vsebuje mikro zračne komore, zaradi katerih je blazina zračna in mehka. Popolnoma se prilagodi obliki, teži in telesni temperaturi in ohranja vratna vretenca in glavo v naravnem položaju. Z blazino je na voljo tudi ustrezna prevleka z zadrgo, izdelana iz mehke elastične pletene tkanine, dodatno obdelane z aloe vero.

Tkanina: poliester z aloe vero in srebrno zaključno obdelavo.
Polnilo: Memory pena.
Kristalne in magnetne trakove lahko po potrebi vzamete ven.

Dodatne informacije

Članki

Magneti in kristali za zdrav sen

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še