BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Orgonski obesek za blagostanje – srednji

Hiter pregledOrgonski obesek za blagostanje vsebuje različne kombinacije kristalov, med njimi rdeči jaspis, avanturin, citrin, kremen, kameno strelo in anorganske kovinske delce.


Če ga imamo ob sebi, nam obnavlja telesno, duševno in duhovno moč, nas prizemljuje, odvrača od negativnih okoliščin, privablja v naše življenje materialne dobrine. Pomaga pri »raztapljanju« vsakodnevnih energijskih blokad in v naše življenje privablja veselje, sproščenost in voljo do dela.


Hkrati krepi naš imunski sistem, pomaga lajšati različne vrste bolečine, zaustavlja krvavitve, ščiti srce ter pomaga zaceliti srčne rane. Blagodejen je tudi pri težavah z očmi, spodbuja sanje in čisti blokade.


Slika je lahko simbolična – izdelki so namreč unikati, zato je vsak v detajlih malo drugačen.Podrobnosti

Orgonski energijski obesek je pripomoček, ki ga lahko uporabljamo pri ustvarjanju naše sreče in blagostanja ter pri varovanju zdravja. Orgonske obeske nosimo okoli vratu, v žepu ali kot obesek za ključe in s tem blagodejno vplivamo na svoje telo, dušo in psiho. Ob prisotnosti energijskih obeskov se negativna energija pretvarja v pozitivno, s čimer se ustvarja bolj uravnoteženo, zdravo stanje človeka, ki temelji na načelu usklajene orgonske energije.

In kaj je v njih, da imajo tak vpliv na človeka? Organska smola, anorganski kovinski delci, kremenovi in kvarčni kristali ter posebej, glede na namen dodani dragi in poldragi kamni. Po izkušnjah uporabnikov spodbujajo in uravnotežajo človekovo bioenergijsko polje, prinašajo mir, srečo, čilost ter bolj uravnoteženo in veselo razpoloženje. Mnogi jih uporabljajo za varovanje pred slabimi energijami, vedno prisotnimi elektromagnetnimi sevanji ter za samozdravljenje in uravnavanje čaker. Dobrodošli so tudi kot pomočniki pri osebni duhovni rasti. Pomagali naj bi pri odpravljanju zastojev energije v telesu.

V večji in srednji obesek za okoli vratu je vgrajena tudi spirala, tako da obesek zajema celotno območje človekove avre. Obesek za ključe ima manjši učinek, je pa tudi ojačan s kameno strelo. Nekaterim sicer odgovarjajo manjši obeski z manjšo močjo, ali pa potrebujejo nekaj časa, da se privadijo na obesek z večjo močjo in ga na začetku ne nosijo stalno.

Dodatne informacije

Članki

Sreča, zdravje, ljubezen

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še