BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Orgonski obesek za ravnovesje med srcem, umom in dušo – srednji

Hiter pregled

Orgonski obesek za spodbujanje ravnovesja med srcem, umom in dušo vsebuje različne kombinacije kristalov, denimo ametist, amazonit, lapis lazuli, kremen, kameno strelo, tirkiz in anorganske kovinske delce.


S svojim delovanjem odpira vrata do duhovnih modrosti in v nas vzpodbuja stik z božansko ljubeznijo. Pomaga nam razumeti življenjske izzive in nas vzpodbuja, da si postavimo cilje, ki jih lahko dosežemo. V nas krepi frekvence miru, nas osvobaja od žalosti, tesnobe in strahu. Na telesni ravni blaži glavobole in migrene ter deluje proti krčem.


Slika je lahko simbolična – izdelki so namreč unikati, zato je vsak v detajlih malo drugačen.

Podrobnosti

Orgonski energijski obesek je pripomoček, ki ga lahko uporabljamo pri ustvarjanju naše sreče in blagostanja ter pri varovanju zdravja. Orgonske obeske nosimo okoli vratu, v žepu ali kot obesek za ključe in s tem blagodejno vplivamo na svoje telo, dušo in psiho. Ob prisotnosti energijskih obeskov se negativna energija pretvarja v pozitivno, s čimer se ustvarja bolj uravnoteženo, zdravo stanje človeka, ki temelji na načelu usklajene orgonske energije.

In kaj je v njih, da imajo tak vpliv na človeka? Organska smola, anorganski kovinski delci, kremenovi in kvarčni kristali ter posebej, glede na namen dodani dragi in poldragi kamni. Po izkušnjah uporabnikov spodbujajo in uravnotežajo človekovo bioenergijsko polje, prinašajo mir, srečo, čilost ter bolj uravnoteženo in veselo razpoloženje. Mnogi jih uporabljajo za varovanje pred slabimi energijami, vedno prisotnimi elektromagnetnimi sevanji ter za samozdravljenje in uravnavanje čaker. Dobrodošli so tudi kot pomočniki pri osebni duhovni rasti. Pomagali naj bi pri odpravljanju zastojev energije v telesu.

V večji in srednji obesek za okoli vratu je vgrajena tudi spirala, tako da obesek zajema celotno območje človekove avre. Obesek za ključe ima manjši učinek, je pa tudi ojačan s kameno strelo. Nekaterim sicer odgovarjajo manjši obeski z manjšo močjo, ali pa potrebujejo nekaj časa, da se privadijo na obesek z večjo močjo in ga na začetku ne nosijo stalno.

Dodatne informacije

Članki

Sreča, zdravje, ljubezen

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še