BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Resnice in laži o hrani (e-knjiga)

Hiter pregled

Miti, zmote in laži o zdravi prehrani so pripeljale do stanja, v katerem eni kujejo dobiček, drugi pa plačajo s svojim zdravjem.


A naša optimalna hrana je še vedno tista, na katero smo prilagojeni s svojim »paleolitskim« telesom.



E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Avtorica: Anita Šupe
Prevod: Jakob Rado Vouk
Založba: ARA založba
Obseg: 246 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Desetletja smo, po nasvetih »priznanih« strokovnjakov, jedli tako, da so se med ljudmi razširili rak, diabetes in vrsta drugih »civilizacijskih« bolezni. Ta knjiga vam predstavlja odkritja, ki dokazujejo, da:

  • ni nobenega znanstvenega dokaza o škodljivosti maščobe in holesterola;
  • je kampanja proti holesterolu največja prevara dvajsetega stoletja;
  • nasičene maščobe iz hrane živalskega izvora ne povzročajo srčnih bolezni niti drugih kroničnih civilizacijskih bolezni;
  • je debelost bolezen pretiranega nabiranja maščobe, ki ni odvisna od čezmernega uživanja hrane in pomanjkanja telesne aktivnosti, ampak od neravnovesja v hormonskem uravnavanju maščobnega tkiva in presnove maščobe;
  • je inzulin primarni regulator nabiranja maščobe, neposredni povzročitelj debelosti pa so ogljikovi hidrati, ki spodbujajo izločanje inzulina;
  • bolezni srca in ožilja niso povezane z vnosom nasičenih maščob s hrano; pravi vzrok teh bolezni so kronična vnetja v arterijah, ki nastajajo zaradi pretiranega vnosa sladkorja, škroba in rastlinskih olj, bogatih z maščobnimi kislinami omega-6;
  • kolikor več industrijsko predelane hrane zaužijemo, toliko bolj iz dneva v dan spodbujamo nastajanje vnetij, saj človeško telo ni ustvarjeno za industrijsko predelana živila, polna sladkorja, škroba in olja z maščobnimi kislinami omega-6;
  • poznamo samo en način odvračanja teh vnetnih stanj, to je povratek na hrano v njeni izvorni obliki.

Ko boste prebrali to knjigo, boste obrnili nov list v svojem življenju. Prva država, ki ljudem svetuje uživanje hrane po nasvetih v tej knjigi, je Švedska.

 

Dodatne informacije

Članki ni na voljo
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še