BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Belinal Immuno

Hiter pregled

Uživanje dopolnila Belinal Immuno se priporoča: – ob prvih znakih prehlada; – ob prvih znakih gripe; – ko ste že prehlajeni; – ob močno oslabljenem imunskem sistemu; – ob vseh hujših obolenjih zgornjih dihalnih poti.


Belinal Immuno: – vsebuje naraven patentiran izvleček vej slovenske bele jelke; – je nova formulacija treh naravnih izvlečkov, treh vitaminov in dveh esencialnih mineralov; – je razvit na podlagi raziskav vpliva izvlečka vej bele jelke na imunski sistem.

Podrobnosti

Belinal Immuno je prehransko dopolnilo, sinergija patentiranega izvlečka vej bele jelke Belinal, izvlečka zeli ameriškega slamnika in izvlečka plodov šipka, vitaminov C, B6, D3 in E ter mineralov selena in cinka za takojšnjo podporo imunskemu sistemu.

Ameriški slamnik deluje imunostimulativno in imunomodulatorno na imunski sistem, odlikuje ga protivirusno in protibakterijsko delovanje. Je zagotovo ena najbolje raziskanih zdravilnih rastlin. Šipek je najbogatejši vir naravnega vitamina C, vsebuje pa tudi bioflavonoide in vitamine. Pomembno prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter izboljšuje počutje. Za polifenole v izvlečku vej bele jelke je značilno antioksidativno delovanje in ugoden vpliv na pridobljen imunski sistem. E vitamin varuje celične membrane pred oksidacijskim stresom in poškodbami prostih radikalov. Vitamini C, B6, D3 in E imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema. Esencialna minerala selen in cink sta pomembna za pravilno delovanje imunskega sistema.

Uživanje

Priporočamo, da na vsakih 6 ur zaužijete eno kapsulo s tekočino. 3 kapsule dnevno. Neprekinjeno ne uživajte več kot 10 dni.

Ker prehransko dopolnilo vsebuje izvleček zeli ameriškega rožnatega slamnika, se odsvetuje uporabo otrokom mlajšim od 12 let, nosečnicam in doječim materam.

Belinal je slovenski patentiran izvleček vej bele jelke, ki ima Cosmos certifikat naravne učinkovine. Belinal se pridobiva iz najkakovostnejših delov vej, ki so ročno nabrani v ekološko neokrnjenih gorskih gozdovih Slovenije, izključno iz redno načrtovanega poseka. Znanstveniki so v specifičnih delih vej bele jelke odkrili izredno raznoliko sestavo 36 različnih polifenolov. Odlikuje jih tudi antioksidativno in imunomodulatorno delovanje.

Dodatne informacije

Članki

Upočasnimo staranje
Ješ grčo in si zdrav kot grča

Kočevska jelka dviga imunost

Belinal Immuno

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje