BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Irena Rotar peptidi

»Najlepša hvala za članek o peptidih, učinkovinah, ki res pomagajo,« nam je sporočila Irena Rotar iz Savinjske doline, dolgoletna bralka Misterijev. Ko ga je prebrala, se je takoj odločila, da jih bo tudi sama preizkusila. Z nami je podelila svojo izkušnjo, ki jo ima po treh mesecih uživanja peptidov.

Preberi več
23. 11. 2022 08.57 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Mandale

»Pogled usmerite v središče mandale. Umirite ga in jo opazujte pet minut ali več. Sprožil se bo proces harmonizacije. Mandala ima enak učinek kot magnet. Na neharmonične dele duše deluje tako, da v njej sproži ritmični proces in s tem vzpostavi ponovno ubranost v duši.

Preberi več
22. 11. 2022 08.50 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Profesor terorist

Slovenskega profesorja, svetovno priznanega strokovnjaka na področju uporabe voda in obrambe pred poplavami, ugrabijo teroristi. Prisilijo ga, da jim izračuna, kakšno ubijalsko poplavo bi povzročila razstrelitev ogromne pregrade. Sodelovati mora pri načrtovani diverziji na nuklearno elektrarno v Franciji.

Preberi več
22. 11. 2022 08.44 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

AlkaLife

Trak lakmusovega papirja za določanje pH vrednosti potopimo v vodo, slino ali urin. Dobljeno barvo primerjamo s priloženo barvno skalo. Rdeče obarvano nakazuje kislinskost tekočine. Rumeno do svetlo zelenkasto je nevtralno. Temno zeleno do vijoličasto pa bazično ali alkalno.

Preberi več
22. 11. 2022 08.40 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Obiski iz onstranstva so resnični

Rodila sem se z jasnovidnimi in drugimi nadčutnimi zaznavami. Tako sem tudi smrti svojih najdražjih videla že prej, preden so se tudi res zgodile. Ko se je na pot v onstranstvo odpravljal moj zvest prijatelj iz otroštva, sem pol leta pred tem večkrat sanjala, da odhaja, jaz pa sem ga poskušala potegniti nazaj. Neuspešno. Od njega sem se morala posloviti, na njegovem pogrebu pa me je nenadoma prešinila misel, da se moja kalvarija v življenju šele začenja.

Preberi več
15. 11. 2022 08.31 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Bionizator

Najbolj blagodejno deluje 8-herčna Schumannova frekvenca. To je alfa frekvenca. Občasno pa potrebujemo tudi bioenergijsko 24-herčno beta frekvenco – predvsem za dnevno spodbudo. Ti frekvenci si lahko ustvarimo z napravo Bionizator, ki oddaja alfa in beta frekvence.

Preberi več
9. 11. 2022 10.34 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Intuicija - Irena Ilic

Intuicija je notranji glas, ki nas varno vodi skozi življenje. Je naša povezava z izvorom življenja. Če ga le slišimo in upoštevamo. Na srečo pa lahko intuicijo z vadbo razvijemo in okrepimo kakor mišico. Pa začnimo z nekaj vajami.

Preberi več
3. 11. 2022 13.38 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Priročnik za bogove

Svetovni mogočneži, iluminati, ki tičijo za vsemi nenavadnimi scenariji, ki jih doživljamo iz dneva v dan, se bojijo, da se ne bi odkrile njihove mahinacije in zato cenzurirajo vse od videov in knjig kot tudi ljudi po vsem svetu. Tako meni Jan van Helsing, ki je že avgusta 2019 vedel za načrt o koroni. O tem govori v knjigi Priročnik za bogove z jasnovidnim Johannesom, ki ima »dobro brezžično povezavo tja gor«.

Preberi več
3. 11. 2022 09.11 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Yuri Yatsko

»Informacijske tehnologije, povezane s prenosom informacij v nek medij, denimo steklo ali vodo, ki so zadnje čase kar precej priljubljene, so že stare tehnologije,« pojasnjuje dr. Yuri Yatsko, dr. fizike, ki je tudi psiholog in mojster za dvig mentalnih sposobnosti.

Preberi več
19. 10. 2022 10.09 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Srečko Šorli

O »slovenskem antidavosu« – kot protiutež svetovni eliti, ki se vsako leto zbere v Davosu –, prvo srečanje je bilo 25. septembra v Ljubljani, smo se pogovarjali s Srečkom Šorlijem, urednikom knjige Prebujeni iz koronske prevare.

Preberi več
11. 10. 2022 09.01 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Jaka Sotlar

Invalidi, ljudje z telesnimi, duševnimi, intelektualnimi ali senzoričnimi okvarami, ki jih različne ovire omejujejo, da bi enako kot drugi polno sodelovali v družbi, se srečujejo tudi s težavami s seksom, ki je vsekakor njihova pravica.

Preberi več
5. 10. 2022 12.16 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Poglejte si svojo avro

Naša avra v vsakem trenutku nezmotljivo izžareva našo pravo naravo in namene, naše duševno in telesno stanje. Je tudi naš duhovni podpis. Z vajo se jo lahko naučimo gledati pri sebi in drugih.

Preberi več
4. 10. 2022 10.55 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Hipnoza zdravi telo in dušo - Andreja Paljevec

Kako prebudimo šesti čut, razvijemo parapsihološke sposobnosti, prekognicijo, telepatijo, telekinezo, jasnovidnost, psihometrijo, medijstvo … in vstopimo v vzporedne svetove, razberemo v Vodniku do skrivnih psihičnih moči – knjigi založbe Ara.

Preberi več
4. 10. 2022 09.26 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Materina vrnitev

Kaj se zgodi, ko umremo? To je vprašanje, ki se ponavlja iz dneva v dan, iz stoletja v stoletje. Na zemlji še nekaj časa žalujemo za umrlim, potem pa, ko se naučimo živeti z izgubo, se ga vsakodnevno spominjamo.

Preberi več
28. 09. 2022 12.11 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Iridologija - Pregled

V očesni šarenici, irisu, so zaznavne sledi naših preteklih in sedanjih bolezni, pa celo zaznave prihodnjih bolezni. Tega ni mogoče videti s prostim očesom, pač pa s posebno kamero, iridokamero. Iridodiagnostiko nam je razgrinjal iridolog in bioresonančni terapevt Daniel Đorđević iz Lah medikal centra s Klanca pri Komendi.

Preberi več
28. 09. 2022 10.45 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Mineralne kroglice

Vrečico z raznobarvnimi mineralnimi kroglicami najprej za minuto speremo pod tekočo vodo, da jo aktiviramo. Nato jo potopimo v vrč vode, počakamo pet minut in že je alkalna, to je bazična, z minerali obogatena voda pripravljena za pitje. Na dan spijemo nekaj kozarcev take vode.

Preberi več
28. 09. 2022 09.01 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Zlato krepi telo in duha

Včasih so kralji in knezi (ne)vede poskrbeli za svoje odlično zdravje, ko so pili iz kozarcev z zlatimi obrobami in jedli iz krožnikov, okrašenih z zlatom. Tako so na eleganten način vsrkali majhne količine te dragocene kovine, ki je okrepila samozdravilne moči telesa.

Preberi več
27. 09. 2022 10.15 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Kaj sporočajo stopala

Na naših stopalih se na različnih predelih zrcalijo vsi telesni organi v obliki con. Vsaka je povezana z delovanjem posameznega organa. Vsak organ, in tudi celotno naše telo, ima čisto svojo govorico, tiho, jasno in logično.

Preberi več
27. 09. 2022 08.59 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Paritveni zamaški - Carin Bondar

S pomočjo deviškega pasu naj bi soproge vojakov, ki so v osemnajstem stoletju odšli v vojsko, ostale krepostne. Svoje izvoljenke pa zaklepajo tudi živalski samci. O tem piše biologinja Carin Bondar; članek povzemamo iz njene knjige.

Preberi več
21. 09. 2022 08.59 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Babica Ana

Jaz sem sicer onkološka bolnica in sem se zdravila z imunoterapijo. Toda telo tega ni preneslo in sem zbolela za meningitisom. Zapadla sem v blodnje in se nisem zavedala ne sebe ne okolice. V bolnici so me uspavali; dejansko sem bila v umetni komu dvanajst dni.

Preberi več
21. 09. 2022 08.18 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Samomor ni rešitev - Urška Mihoci

V času novega koronavirusa se je med mladimi število poskusov samomora povečalo kar za trideset odstotkov. Urška Mihoci je v knjigi Vredno je živeti spregovorila o svoji izkušnji ter o tem, kaj mlade najbolj spravlja v duševno stisko, da pomislijo na najhujše.

Preberi več
20. 09. 2022 10.08 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Energija Kundalini

Z energijo kundalini vzburite svojo moč za razsvetljenje. Kako se to počne, razgalja Shannon Yrizarry v knjigi Energija kundalini, ki je nedavno izšla tudi v slovenščini. Knjiga razkriva močne skrivnosti preoblikovanja energije. Odprete jih lahko s pomočjo joge, dihanja, meditacije, manter, astrologije in še česa.

Preberi več
20. 09. 2022 08.59 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Nenavadna doživetja - A Nataše ni

Pozno decembrsko noč trkanje na vrata. Pogledam na uro. Zelo pozno je. Hitro zavržem misel o trkanju, saj je ura res zelo pozna. Najbrž je bil zimski veter, si rečem, ki zavija okoli hiše in požvižgava mrzle zimske melodije. …

Preberi več
14. 09. 2022 09.27 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Vrhniško kamnito svetišče - Kamniti krog

Zgolj slučajno sem nad Staro Vrhniko v smeri proti Ulovki odkril kamnito ovalno svetišče, katerega namen mi ni znan. Ohranjen kamniti tempelj leži na neobičajnem prostoru v manjši vrtači. Komu je bil namenjen in komu je služil, mi ni uspelo ugotoviti, lahko pa samo ugibam.

Preberi več
14. 09. 2022 08.50 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Kako razberemo pripoved obraza

»Branje obraza je med najstarejšimi starodavnimi znanji; omogoča razpoznavanje človekove osebnosti in načine, kako naj do človeka pristopimo. To pa je ključno za uspešne poslovne in osebne priložnosti,« pravi Irena Petrič*, avtorica knjige Umetnost branja obraza.

Preberi več
13. 09. 2022 11.54 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Srečanje duševnosti in mistike – dr. Borut Škodlar

Odkar je pandemija covida-19 globoko posegla v naš vsakdan in doživljanje sveta, je opazen porast duševnih motenj. Posledice pa bodo zares vidne čez čas. Vendar se je hkrati odprl prostor za raziskovanje samega sebe, vadbo čuječnosti in drugih meditativnih praks.

Preberi več
7. 09. 2022 10.02 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Zdravilna knjiga

Energijo za zdravljenje sveta je mogoče dobiti le prek ljubezni – je glavno sporočilo Zdravilne knjige Sandre Nešić; napisala jo je v spremenjenem, meditativnem stanju zavesti, v katerem se je povezala s svojim višjim jazom. Verjame, da je celotno besedilo zdravilno, ker je knjiga napisana v božjem duhu, skozi božje oko. Sporočila je dobivala natanko mesec dni, nato pa se je avtomatsko pisanje končalo.

Preberi več
7. 09. 2022 08.58 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Kristal vsrka čustva in misli

Za ljudi, živali in rastline je značilno, da jih za življenja obdaja avra, da se jim manjše poškodbe same zacelijo, da se odzivajo na okoliške dražljaje, imajo spomin … In vse te lastnosti najdemo tudi v svetu kamnov/mineralov!

Preberi več
6. 09. 2022 11.10 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Za bistroumnost odgovorno telo

Zgodovina živali je pripeljala do razcepa, od katerega je ena pot vodila do strunarjev, kot smo mi, druga pa do glavonožcev, kamor sodi hobotnica. In prav hobotnica je vznemirila Avstralca Petra Godfreyja Smitha, da se je posvetil proučevanju pameti te živali. Svoja spoznanja odkriva v knjigi Drugačen um.

Preberi več
6. 09. 2022 09.05 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Samoterapija z oljcnim oljem

Z ozonom razkužujemo vodo, sadje, zelenjavo, meso … Z njim si pripravimo za čiščenje organizma in ohranjanje zdravja tudi zdravilen oljčni napitek. Žlico z ozonom prepojenega olja zaužijemo zvečer pred spanjem. Obvezno na prazen želodec. V deviško oljčno olje prhamo ozon dvajset minut.

Preberi več
31. 08. 2022 10.40 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Sidhiji

Sidhiji so duhovne, paranormalne, nadnaravne moči in sposobnosti, ki so plod duhovnega napredka s prakso meditacije in joge. Asociacije, ki jih prebuja ta beseda, so podobe mož, ki lebdijo v zraku, so živi dlje časa pokopani pod zemljo, zavozlani v neverjetnih položajih ali nepoškodovani sedijo v ognju. Različni vidiki sidhijev so bili predmet številnih raziskav, a jih do danes znanost ni priznala, čeprav so ti pojavi znani že tisoče let. Najbolj sistematično jih je okoli drugega stoletja pojasnil v Joga sutrah indijski modrec in filozof Patandžali.

Preberi več
31. 08. 2022 08.39 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Duhovi so zelo redek pojav

»Na podlagi svojega dolgoletnega ukvarjanja z nadnaravnim lahko trdim, da se nemalokrat zgodi, da so ljudje prepričani, da so se srečali z duhom ali entiteto, v resnici pa za tisto, kar se dogaja v njihovem domu ali na delovnem mestu, obstaja povsem logična razlaga.« To povzemamo iz knjige Kako očistimo svoj dom duhov avtorice Debi Chestnut, ki že več kot trideset let raziskuje in predava o nadnaravnem.

Preberi več
30. 08. 2022 11.31 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Prof. Vladimir Khavinson

»Po dvajsetdnevnem jemanju kapsul Cardio 3 Plus – v njej so združeni peptidi za srce, žile in jetra – so otekline z mojih nog izginile. Dodatni vzglavnik za lažje dihanje v jutranjih urah je postal odveč. Po hoji po stopnicah ne potrebujem več nekajsekundnega premora, da neham loviti sapo. Zdravil za izločanje vode ne jemljem več. Znaki popuščanja srca so izpuhteli … Peptide sem jemal tri tedne, zdaj pa imam pol leta premora. Potem bo verjetno dvajsetdnevno jemanje peptidov treba ponoviti …« To ni zgodba, ki bi si jo izmislili na oglasnem oddelku proizvajalcev peptidov, temveč resnična zgodba sodelavca iz našega uredništva. Tako učinkovitega zdravila oziroma prehranskega dopolnila ni preizkusil še nikoli, pa teh res ni bilo malo.

Preberi več
30. 08. 2022 10.06 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Spalna maska Glo to Sleep

Da bi se lahko prepustili spancu, moramo svojo možgansko dejavnost upočasniti – na stanje alfa valov, da v naš um in telo zdrsneta sproščenost. Pri tem nam lahko pomaga Glo to Sleep, mehka maska, v kateri se pokažejo svetlobne črtice.

Preberi več
30. 08. 2022 09.01 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Bela prikazen

Moja mama je bila še dekle, ko je spoznala zelo prijazne ljudi. Veliko časa je preživela na njihovi veliki kmetiji in jim pomagala delati na polju. Najprej je rodila mojo sestro, ki je tudi večino časa prebila pri njih. Čez šest let pa sem prišla na svet še jaz in kmalu zatem še moj brat. Ko sva z bratom malo zrasla, sva zmeraj mislila, da sta to najina dedek in babica. Tako sva ju tudi klicala. Pri njiju je bilo zelo lepo in zelo rada sva bila tam.

Preberi več
30. 08. 2022 08.10 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Ozonator

Z ozonom lahko očistimo ne le zrak v prostoru in vodo iz poipe, , temveč tudi sadje, zelenjavo in meso. Damo jih v posodo, polno vode, na dno posode pa položimo cevko, ki v posodo dovaja ozon. Iz naprave. Izberemo čas delovanja deset minut, da ubijemo vse bakterije in viruse ter odstranimo ostanke pesticidov in drugih onesnaževal

Preberi več
15. 06. 2022 09.05 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Še mrtvi ne marajo zlobnih ljudi

Prijateljica je bila doma iz vasi, ki je od neprevelikega slovenskega mesta oddaljena tri kilometre. Umrl ji je mož v Ljubljani in vprašali so jo, ali bo pokojnika prišla iskat ali bi ga upepelili? Potem ga je prinesla domov v žari. Pogreb je bil lep, 28. oktobra, godba je igrala, pevci so zapeli pesem Tišina, še govor je bil enega vodilnih iz podjetja, ker je bil prijateljičin mož preddelavec.

Preberi več
14. 06. 2022 11.54 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Katja Brvar - Ujetnica pragozda

»Ujetnica pragozda« je resnična zgodba svetovne popotnice Katje Brvar, ki prinaša precej nenavadne dogodivščine in spoznanja. Bivala je med Indijanci Kogi v Kolumbijskem gorovju, se srečala s čarovniki, šamani, doživela črno magijo, paranormalne pojave ter s pomočjo domorodske medicine Amazonije prišla do globokih uvidov glede uglaševanja telesa, uma in duha z naravo in z višjo silo.

Preberi več
14. 06. 2022 09.20 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Obred za priklic ljubezni

V knjigi Nataše Zupanc »Stik« z avtorico podoživljamo afriške obrede, uroke in magijo. Odprtih ust se čudimo njenim neverjetnim, mejnim, magijskim dogodivščinam ter njenim notranjim potovanjem.

Preberi več
1. 06. 2022 13.26 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Irena Petrič - Zvezda, ki vodi v večnost

Simbol Jutranjice od davnine služi navadnim ljudem in svečenikom kot posrednik med tem in onim svetom, da bi se z njim dokopali do izvornih resnic vesolja. Zato ga nosimo na oblačilih ali ga smiselno uporabimo na predmetih ter v različnih okoliščinah, ko iščemo povezave, ko skrenemo s poti.

Preberi več
31. 05. 2022 11.51 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Testna lističa za preverjanje ostrine vida na daljavo in na blizu. Prvega glejte z razdalje trideset centimetrov, drugi pa naj bo oddaljen šest metrov. Število 100 pomeni približno normalen vid.

Rastrska očala urijo vaše očesne mišice, ker jih – da bi videle celotno sliko bolj izostreno – primorajo k skakanju od ene luknjice do druge. Zaradi luknjic so očesne mišice prisiljene nenehno delati in tako se okrepijo ter izboljšujejo ostrino vida.

Preberi več
25. 05. 2022 10.47 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Anja Horvat Jeromel

Tako fizična kot umska vitalnost pomagata človeku, da zmore ohraniti svoje življenje. Je pa še nekaj, od česar je odvisno, kako bo to življenje nadgrajeval in plemenitil. To je njegova sposobnost ustvarjanja. Smo kreatorji svoje in skupne resničnosti.

Preberi več
25. 05. 2022 08.52 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Anita Moorjani

Srečanja s smrtjo s seboj nosijo močno življenjsko sporočilo. Indijki Aniti Moorjani, lebdeči med življenjem in smrtjo, je prav to omogočilo spoznanje vsesplošne veličastnosti kot tudi pravih vzrokov bolezni, za katero je umirala.

Preberi več
11. 05. 2022 08.39 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

GABA

Zaradi trenutnih nepredvidljivih razmer v svetu je veliko ljudi vznemirjenih. Če dodamo še bolezen covid-19, je rezultat prevelika dejavnost možganov z izčrpavanjem in čezmerno napetostjo. V svetu se kot pomoč pri tem stanju ponuja GABA.

Preberi več
10. 05. 2022 09.27 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Kaj pa ce je kriv vitamin B12

Pomanjkanje vitamina B12 lahko privede do nepopravljivih poškodb živcev in nepregledne vrste težkih bolezni. Kako močno vpliva pomanjkanje vitamina B na naše zdravje, lahko preberemo v knjigi ARA založbe Kaj pa, če je kriv vitamin B12?

Preberi več
4. 05. 2022 11.25 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Priročnik za zdravo prehranjevanje

Znanstveno je dokazano, da nič na tem svetu, niti tobak ne, nima tako močnega vpliva na nastanek raka kot ravno hrana. Ocenjujejo, da je 30 do 60 odstotkov raka zgolj posledica tega, kar jemo. Kaj in kako naj jemo, da bi bili zdravi, pa tudi, kako naj hujšamo in kako naj hujšajo naši otroci, je Vernon Coleman, licencirani zdravnik z dolgoletnimi izkušnjami s področja splošne medicine, napisal v knjigi Priročnik za zdravo prehranjevanje (Meso povzroča raka).

Preberi več
4. 05. 2022 10.59 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

NEXRAD

Veliko vprašanje je, kakšen je motiv za chemtraile ali kemične sledi na nebu? Na Wikipediji lahko beremo o projektih geoinženiringa, katerih cilj je zmanjšanje Sončevega sevanja na Zemljo. Za to uporabljajo kalcijev karbonat, aluminijev oksid, barijev titanat, bizmutov jodid in žveplov dioksid.

Preberi več
4. 05. 2022 08.50 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Nenavadna doživetja - Viseči most

Kadar mi je hudo, se spomnim na otroštvo in na most. Zdaj vem, da mi je pomagal moj angel varuh in da nikoli nismo sami, da nekdo bedi nad nami.

Preberi več
3. 05. 2022 10.49 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Doc. dr. Tanja Bagar

Konoplja je glede na pestrost njenih učinkovin pravi »ferrari« rastlinskega sveta. Vsebuje prek tisoč učinkovin, med njimi izjemno pestrost kanabinoidov, ki imajo izreden potencial v medicini,« pravi mikrobiologinja in raziskovalka doc. dr. Tanja Bagar z Mednarodnega inštituta za kanabinoide ICANNA.

Preberi več
3. 05. 2022 08.20 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Kronično pomanjkanje vitamina C

Strokovnjaki za ortomolekularno medicino so prepričani, da bi morali C-vitamin uvrščati med pomembna hranila, ki jih potrebujemo v velikih količinah, ne pa med vitamine, ki jih jemljemo v majhnih odmerkih. Torej kot vsakodnevno hrano, ne pa kot prehransko dopolnilo.

Preberi več
26. 04. 2022 12.23 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Rastrska očala

Ob poslabšanju vida si ga nekateri skušajo izboljšati s posebnimi vajami za oči, ki jih je na začetku prejšnjega stoletja zasnoval oftalmolog dr. William H. Bates. Na vid pa je po naravni poti mogoče vplivati tudi z rastrskimi očali.

Preberi več
26. 04. 2022 10.15 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

 Pellegrino Ernetti in časovni stroj

Leta 1972 je benediktinski duhovnik, fizik in eksorcist Pellegrino Ernetti razkril obstoj tajne skupine znanstvenikov, ki naj bi naredila kronovizor – časovni stroj. Omogočal naj bi vpogled v preteklost prek slike in zvoka, ne pa tudi fizičnega potovanja.

Preberi več
13. 04. 2022 12.21 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Ljubezen duše

»Pri štiridesetih sem bil zelo nezadovoljen z življenjem. Delo, ki sem ga opravljal v podjetju, se mi je zdelo dolgočasno, brez globljega pomena. Čeprav sem hrepenel po romantičnem razmerju, ga nisem bil sposoben ustvariti. Živel sem dozdevno brez začrtane smeri, rutinsko, vsak novi dan pa je bil enako prazen in brez navdiha kot prejšnji. Spraševal sem se, zakaj sem tu, na Zemlji. Odgovora nisem imel, prav tako nisem vedel, kako ga najti. Včasih sem si želel, da bi se lahko vrnil Domov«, se predstavlja Robert Schwartz, avtor knjige Ljubezen duše, ki je nedavno izšla pri ARA založbi in sporoča: Ljubite tako, kot ste to načrtovali pred rojstvom

 

Preberi več
13. 04. 2022 08.41 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

kurent

»Kurent ni tradicionalni šemski pustni lik. Kurent je izvajalec obredja, komplementarnega s številnimi karakteristikami šamanizma. Ali na kratko – kurent je kolektivni šaman.« Tako je zapisal v svoji knjigi Kurent-korant, ali veš, kdo si? Štefan Čelan ter se naslonil na zavedanje dr. Nika Kureta, največje slovenske znanstvene avtoritete za raziskovanje in proučevanje tradicionalnih mask in maskiranja, da izvirno poslanstvo kurentov nima nič skupnega s tradicionalno pustno, še manj pa karnevalsko kulturo.

Preberi več
6. 04. 2022 12.51 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Vitamin C

Zaradi grožnje jedrske vojne se je povečalo povpraševanje po jodovih tabletah. A japonski raziskovalci so ugotovili, da lahko samo vitamin C in drugi antioksidanti rešijo življenje ljudi pred poškodbami zaradi sevanja.

Preberi več
5. 04. 2022 11.48 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Obiskala sta me mrtva

Pred petnajstimi leti se je pripetila huda prometna nezgoda, v kateri sta na mestu umrla visokorasli tridesetletni moški, imenovala ga bom Pavel. Ob njem pa svetlolaso dvajsetletno dekle, recimo ji Barbara. Dva ali tri dni kasneje sem v svoji osvetljeni kopalnici prala perilo, vrata v zatemnjeni hodnik pa so bila odprta. Kar nenadoma jasno zagledam oba umrla in ju takoj prepoznam – Barbaro po svetlih laseh, Pavla pa po visoki postavi.

Preberi več
30. 03. 2022 12.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Bene Behrič

Bralci ste nas opozorili na večji porast borelije, kar nam je potrdil tudi zeliščar Bene Behrič. S to zelo inteligentno bakterijo, ki botruje boreliozi, se je boril dvajset let, dokler je ni ukanil s tinkturo iz divje ščetice. Z bakterijo borelije nas lahko okužijo ne le klopi, temveč tudi drugi insekti. Po deležu okuženih prebivalcev z borelijo je Slovenija v samem svetovnem vrhu. Večina okuženih se sploh ne zaveda, da ima številne zdravstvene težave prav zaradi borelije. O tej tihi epidemiji smo se pogovarjali z izkušenim zeliščarjem iz Spodnjih Stranj pri Stahovici pod Veliko planino.

Preberi več
29. 03. 2022 10.24 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Sveti Janez piše »Razodetje« (Hieronymus Bosch: Sveti Janez na Patmosu, okoli 1500).

Nemški raziskovalec Jan van Helsing se v svoji knjigi osredotoča tudi na trinajsto poglavje Razodetja iz Nove zaveze, ki nas opozarja pred novim svetovnim redom. Ta pa se že kar nekaj let udejanja pred našimi očmi, kar naj bi bilo že v zaključni fazi.

Preberi več
23. 03. 2022 11.51 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Probiotiki, imunski sistem in rak

Splošno mnenje o probiotikih je, da urejajo prebavo. A probiotiki poleg krepitve imunskega sistema in zaviranja patogenih bakterij tudi preprečujejo kar 90 odstotkov vseh obolenj. Imajo tudi podporno vlogo pri zdravljenju raka s kemoterapijo.

Preberi več
23. 03. 2022 10.04 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Radiestezijske rozete »Rohini – višja stanja zavesti«

»Diagrami in kartice«, ki jih pri delu z nihalom uporabljamo za pridobivanje informacij, so dragocen pripomoček na poti duhovnega razvoja ter razumevanja osebnih odnosov, kariere, zdravja, duhovnosti …

Preberi več
15. 03. 2022 08.53 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Unikatni osebni vilinski simbol

Dobro je, da imamo vilinske simbole čim bližje sebe, v svojem energijskem polju. Pomembno je, da jih čim večkrat pogledamo, se jih dotaknemo, pomislimo nanje, si jih zamišljamo ali jih narišemo na list papirja. …

Preberi več
11. 03. 2022 11.21 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Laktoferin ščiti pred širokim naborom virusov.

Raziskave so dokazale učinkovito delovanje laktoferina proti številnim virusom. Deluje tako, da pomaga blokirati vdor virusov v celice in okrepi moč imunskega sistema za odpravo virusne okužbe.

Preberi več
11. 03. 2022 08.58 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Ali sem nekoč že živela

Le kaj so mi hotele povedati nenavadne sanje o pogrebu, ki sem jih imela?

Soprog pride domov: »Hitro se lepo obleci. Soseda sem srečal. Bil je črno-belo oblečen in me je nagovoril: ›Ja, kaj ne gresta k pogrebu? Iz naše vaške cerkve bo po bližnjici šel sprevod na farno pokopališče.‹ – ›Kdo je umrl?‹ – ›Ne vem, mudi se mi!‹«

Preberi več
2. 03. 2022 12.11 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Dr. Zvonimir Zore med merjenjem obraza s termografsko kamero

Termografske slike pred zemljenjem in po njem so potrdile, da blazina za zemljenje in pitje vode dobrodejno vplivata na telo; po žilah steče več krvi in temperatura telesa se dvigne do zanj najbolj primerne. S termografsko kamero je zdravnik meril spremembe na obrazu …

Preberi več
2. 03. 2022 08.01 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Štefan Požlep med vdihavanjem ionskega koloidnega srebra.

Več bralcev je vprašalo, kako naj razredčijo, pripravijo ionsko koloidno srebro, da je primerno za inhalacijo. Objavljamo odgovor Štefana Požlepa, avtorja knjižnih uspešnic Koloidno srebro – dejstva in zmote in Koloidno srebro se vrača.

Preberi več
1. 03. 2022 10.43 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Fantomske rakete

Eden prvih valov NLP-jev se je pojavil leta 1946. Posamezniki so na nebu videli nenavadne predmete v obliki rakete, ki za seboj niso pustili sledi in niso oddajali nobenega hrupa. Kaj se je pravzaprav dogajalo, v svoji knjigi Dokazi o nezemljanih odgovarja Warren Agius, dolgoletni raziskovalec neznanih letečih predmetov, znan po nepristranskem pristopu do dokazov.

Preberi več
1. 03. 2022 09.52 Objavil Založba Ara NLP-ji,

Prof. dr. Dragan Petrovec

V knjigi Stopinje upora avtorja Dragana Petrovca izbrane kolumne bralcu odprejo neromantičen pogled na Slovenijo. V dobri državi bi morala biti človečnost vselej nad pravom. Žal je pri nas prav obratno. Zato kliče k uporu.

Preberi več
26. 02. 2022 12.15 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Maya Peron

Vilinski simboli so ključi energij, ki nas uskladijo z energijo vrednote ali lastnosti, katero želimo pritegniti ali obdržati v svojem življenju. Odstranjujejo blokade in ko energija steče, se v nas odklepajo zmožnosti, ki se jih morda nismo niti zavedali.

Preberi več
16. 02. 2022 08.53 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Povrnitev intuicije

Raziskave kažejo, da so starejši ljudje srečnejši, bolj mirni in bolj zadovoljni kot mladi. Sliši se smiselno. Naše intuitivne sposobnosti se povečujejo. Bolj ko jim zaupamo ter se nanje zanašamo, lažje in boljše je naše življenje. …

Preberi več
15. 02. 2022 10.24 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

NLP pri Kočevski Reki

Prejeli smo dopis našega bralca in sodelavca, neodvisnega raziskovalca Mirana Komela, v katerem nam je dokumentiral neznani leteči predmet, ki ga je fotografiral s svojega doma decembra lani.

Preberi več
9. 02. 2022 10.28 Objavil Založba Ara NLP-ji,

Šmarna hrušica

Sodelavka me je nekoč vprašala, če poznam plod šmarne hrušice. Povedala sem ji, da sem že slišala zanjo, nisem pa vedela, kako izgleda in kakšnega okusa je. Naslednji dan mi je prinesla nekaj plodov. Z rahlim nezaupanjem sem poskusila prvega in takoj mi je bil všeč. Sladek okus teh majhnih temnih plodov mi je ugajal. Na spletu sem poiskala informacije o tej rastlini in izvedela, da ni le dobrega okusa, temveč ima tudi okrasno funkcijo. Spomladi razvaja z razkošnim belim cvetenjem, v jeseni pa se obarva v rdečkaste odtenke. Odločila sem se, da jo bom posadila doma.

Preberi več
9. 02. 2022 08.45 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Liposomski glutation

V času virusov in naraščanja nevrodegenerativnih bolezni se je dobro spomniti, da zvečamo raven najmočnejšega človeku lastnega antioksidanta v telesu. Glutationa. Glutation je dokazano glavna obramba celic pred poškodbami zaradi prostih radikalov.

Preberi več
2. 02. 2022 12.43 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Leto črnega vodnega tigra

V kitajskem letu tigra 2022 nas bo kdaj hudo bolela glava zaradi energičnih tigrovih skokov in krvoločnosti. Od takega temperamentnega nastopanja ne bodo izvzeti niti oblast niti opozicija, kot tudi ne delodajalci in delavstvo ter ekološko ozaveščeni državljani ...

Preberi več
2. 02. 2022 09.09 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Belinal Immuno

V najnovejši študiji o Belinalu, vodnem izvlečku iz vej kočevske bele jelke, so slovenski raziskovalci ugotovili, da Belinal deluje tudi kot prebiotik. Prebiotiki so hrana za probiotike, koristne bakterije v naši črevesni flori …

Preberi več
1. 02. 2022 12.35 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Aleksandra Winkler Drole

Akaša so baze podatkov o vseh nas, od vsega začetka. Register, kjer se beležijo vsi dogodki. Določene dogodke, prekrške lahko popravimo, tako kot smo v šoli popravljali oceno, pravi Aleksandra Winkler Drole, ki lahko bere dušne zapise…

Preberi več
1. 02. 2022 10.48 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Mag. Petar Papuga

V Sloveniji naj bi po ocenah imelo demenco okoli trideset tisoč ljudi. Kakšna je preventiva pred Alzheimerjevo boleznijo, kaj naj človek vsak dan počne, da se ga bodo te bolezni izogibale? Odgovor smo iskali pri mag. Petru Papugi, dr. med.

Preberi več
26. 01. 2022 10.54 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Test - Telefon kaže našo osebnost

Mobitel lahko držimo na štiri različne načine. Način, kako upravljamo z njim, razkriva našo osebnost in delovanje možganov.

Preberi več
25. 01. 2022 09.01 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Abraham Lincoln je sledil nasvetom medijke Nettie Colburn.

Ko je Thomas Edison skušal iznajti napravo za komuniciranje z duhovi mrtvih, je hotel uporabiti sodobno tehnologijo za delo, ki so ga stoletja opravljali mistiki, šamani in preroki, izbrani za medijstvo med življenjsko in duhovno sfero.

Preberi več
12. 01. 2022 13.38 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Srečanje z nezemljani

Že od nekdaj, iz otroštva, so mi bile zanimive zgodbe o tujih bitjih, ki obiskujejo naš planet. A nikoli si nisem predstavljala, da bom tudi jaz ena izmed njih, ki bo deležna njihovega obiska, pravzaprav dveh. Kajti čeprav so mi te zgodbe zanimive, sem prizemljen človek, ki stoji trdno na svojih nogah in verjame tisto, kar je podkrepljeno z dokazi in znanostjo.

Preberi več
12. 01. 2022 12.22 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Igrače za male in velike

»Moje igrače spodbujajo gibljivo mišljenje in domišljijo. So žive igrače, saj je z njimi treba nekaj narediti, jih spraviti v delovanje,« pravi rokodelec Samo Gašperšič, izdelovalec gibljivih lesenih igrač. Obiskali smo ga v njegovem ateljeju na Vidovdanski cesti v Ljubljani.

Preberi več
12. 01. 2022 09.01 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Štefan Požlep

V svoji novi knjigi Štefan Požlep predoča, kako se ionsko koloidno srebro po krizi antibiotikov počasi ponovno vrača v uporabo. Opisuje tudi obetavne poskuse zdravljenja raka z ionskim koloidnim srebrom. Ter opisuje, kako si lahko sami izdelamo aparat za izdelavo ionskega koloidnega srebra.

Preberi več
11. 01. 2022 10.52 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Med pogovorom z mobitelom strokovnjaki priporočajo slušalke »airtube«, kjer poteka prenos zvoka prek zračne cevke

Brez mobilnih telefonov in tablic si danes življenje težko zamislimo, toda neodvisne znanstvene raziskave dokazujejo, kako nevarna je lahko njihova čezmerna in nepravilna uporaba. O tem smo se pogovarjali z Igorjem Šajnom, ki se ukvarja z meritvami in svetovanjem za bivalna in delovna okolja glede okoljskih obremenitev.

Preberi več
5. 01. 2022 11.14 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Aleksandra Zrelec

Slovenci smo po več iznajdbah in pojavih edinstveni na svetu. Sem sodijo tudi poslikave panjskih končnic. Njihova sporočila je tankočutno razvozlala Aleksandra Zrelec; kaj vse nam pripovedujejo, je objavila v knjigi Čevnice – motivika na panjskih končnicah iz zbirke Rudolfa Galoba

Preberi več
5. 01. 2022 10.18 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Blazina za zemljenje

Zemljenje dokazano izboljša pretok krvi. V študiji iz leta 2013 se je zeta potencial desetih zdravih oseb v povprečju povečal skoraj trikratno po dveh urah zemljenja. Povečanje, izmerjeno v tej študiji, kaže naravni učinek redčenja krvi

Preberi več
28. 12. 2021 16.03 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Anna Paynich

Pisateljica in tantričarka Anna Paynich je ženska, ki v Sloveniji podira tabuje in uspešno povezuje materialni svet z duhovnim. Njena knjiga »Usodna energija« temelji na resnični zgodbi gospe, ki je začela doživljati orgazme pri 86-ih letih.

Preberi več
7. 12. 2021 09.51 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Rok Bajec prikazuje delovanje kvantnega sinhrometra.

Z zaprtimi očmi sedim na stolu. Sistem nelinearne analize, ki me pregleduje, se imenuje kvantni sinhrometer. Izredno natančno pregleduje stanja mojih organov, tkiv in celic, zaznava odstopanja od homeostaze organizma, ugotavlja bolezenske organizme in alergene v meni ter še veliko več.

Preberi več
1. 12. 2021 11.47 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Matjaž Štamulak

Kako smiselno je trenutno kupovati zlato in za koliko denarja? Koliko premoženja, prihrankov pretopimo v zlato in kako, kje ga kupimo? Kam še vlagati, če imamo kak višek denarja? Na ta vprašanja odgovarja Matjaž Štamulak, finančni svetovalec z osemnajstletnimi izkušnjami in z licenco investicijskega svetovalca in upravljavca premoženja.

Preberi več
30. 11. 2021 14.28 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

vec_luci_takoj

Ljudje smo se milijone let razvijali pod sončno svetlobo, ki vsebuje ultravijolično sevanje, zdaj pa znanost trdi, da je Bog naredil napako in da je vsa ultravijolična svetloba nevarna. Vendar obstaja tudi na stotine kliničnih študij o koristih sončne svetlobe in ultravijoličnih žarkov, ki jih je sodobna medicinska znanost pometla pod preprogo, ko je iznašla druge, bolj donosne, ne pa vedno tudi bolj zdrave načine za uravnavanje zdravja.

Preberi več
30. 11. 2021 11.35 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Blazina za zemljenje

Zemljenje je blagodejno povezovanje našega telesa z zemljo. Zemljimo se lahko neposredno, tako da bosi hodimo po zemlji. Ali pa posredno – ponoči spimo na rjuhi za zemljenje, med delom za računalnikom pa imamo roke na blazini za zemljenje.

Preberi več
24. 11. 2021 11.34 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Babica napove svojo smrt

Moja stara mama Tončka je točno vedela, kdaj bo umrla. Imela je nenavadno duševno moč, znala je zdraviti. Pri njej so se vsak zimski večer zbirale vaške ženice in si pripovedovale najrazličnejše zgodbe in skrivnostne pravljice, od katerih me je bilo potem hudo strah.

Preberi več
10. 11. 2021 10.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Tretje oko

Delovanje češerike je povezano z razvijanjem psihičnih sposobnosti, prebujanjem intuicije, jasnovidnostjo, telepatijo, videnjem prihodnosti, videnjem avre, zunajtelesnimi doživetji. Jasnovidci imajo sposobnost videnja s tretjim očesom.

Preberi več
9. 11. 2021 09.31 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Steklenica Polarix

Raziskave so pokazale, da telesu olajšamo delo, da voda pride v notranjost celic, če pijemo vodo iz steklenice Polarix. Ta ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno, brez kemije, oživi vodo.

Preberi več
3. 11. 2021 09.51 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Dušan Keber

Dušan Keber meni, da bi moral vsakdo, ko gre za lastno smrt, imeti pravico izbire. V državah, kjer je evtanazija dovoljena, ljudje pravijo, da jim je v veliko olajšanje, da ta pravica obstaja in da jo v neobvladljivi stiski lahko izrabijo. ...

Preberi več
2. 11. 2021 09.23 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Vladko Began

Svet pretresajo pedofilski škandali katoliških klerikov. Države, kjer je prisotna katoliška cerkev, so bolj ali manj leglo spolnih zlorab otrok s strani klerikov, piše Vladko Began v svoji knjigi Katoliška cerkev: raj za pedofile in pekel za njihove žrtve. ...

Preberi več
27. 10. 2021 11.42 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Velika tintnica

Medicinska goba velika tintnica vsebuje snovi, ki telesu naravno pomagajo pri sladkorni bolezni, pri povišanem krvnem tlaku, črevesnih vnetjih, stresu in zaprtju. Goba odvrača od uporabe alkohola in ima močan antibiotični učinek.

Preberi več
27. 10. 2021 09.03 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Angeli obstajajo

To je zgodba iz preteklosti, ko sem bila na začetku moje duhovne poti. Brala sem veliko knjig z duhovno vsebino in o angelih, skratka vse s tega področja. Nekega dne sem dobila knjigo o angelih, ki me je zelo pritegnila. Opisuje srečanja z angeli, pomoč angelov v vsakdanjem življenju in sploh stvari, ki so mi bile še tuje, sem pa želela o njih spoznati malo več.

Preberi več
5. 10. 2021 09.05 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Irena Orešnik

Spet pridobivajo na veljavi kozje meso, mleko in mlečni izdelki, tako da se marsikatera kmečka družina že preživlja le s kozjerejo in predelavo kozjega mleka v mlečne izdelke. Ena od njih je petčlanska družina na ekološki kmetiji Štefančič.

Preberi več
29. 09. 2021 12.01 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

O Bogu in jazu

Kaj je bog in kako do njega, je eden največjih misterijev človeštva dandanes, verjetno pa je bil že v pradavnini. Če človeštvo v svoji vlogi in kot vrsta hočemo obstajati trajno, moramo ta pojem razkrivati v njegovih dimenzijah. …

Preberi več
29. 09. 2021 09.05 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Slovesi

Slovesi, razhajanja – le kdo je, ki jih mara? A življenje vse prinaša v svojem toku. Ne oziraje se na karkoli ali kogarkoli. Tokratno moje nenavadno doživetje govori o slovesu tetinega moža …

Preberi več
28. 09. 2021 11.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Kako lahko dobro živimo s srčnim popuščanjem

»Leta 2003 so mi diagnosticirali srčno popuščanje. To je bil zame grozen šok. Zdelo se mi je, da so se mi bolezenski znaki, kot sta utrujenost in zadihanost pri hoji, pojavili nenadoma. Ko sem imela čas za razmišljanje še o čem drugem razen o dogodku, ki me je spravil v bolnišnico in do vrste kardiologov, sem spoznala, da se mi je že več let razvijala kardiomiopatija, bolezen srčne mišice, ki je bila vzrok mojega srčnega popuščanja.« To so uvodne besede iz knjige Kako lahko dobro živimo s srčnim popuščanjem, iz katere povzemamo ta članek.

Preberi več
28. 09. 2021 09.10 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,