BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Abraham Lincoln je sledil nasvetom medijke Nettie Colburn.

Ko je Thomas Edison skušal iznajti napravo za komuniciranje z duhovi mrtvih, je hotel uporabiti sodobno tehnologijo za delo, ki so ga stoletja opravljali mistiki, šamani in preroki, izbrani za medijstvo med življenjsko in duhovno sfero.

Preberi več
12. 01. 2022 13.38 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Srečanje z nezemljani

Že od nekdaj, iz otroštva, so mi bile zanimive zgodbe o tujih bitjih, ki obiskujejo naš planet. A nikoli si nisem predstavljala, da bom tudi jaz ena izmed njih, ki bo deležna njihovega obiska, pravzaprav dveh. Kajti čeprav so mi te zgodbe zanimive, sem prizemljen človek, ki stoji trdno na svojih nogah in verjame tisto, kar je podkrepljeno z dokazi in znanostjo.

Preberi več
12. 01. 2022 12.22 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Igrače za male in velike

»Moje igrače spodbujajo gibljivo mišljenje in domišljijo. So žive igrače, saj je z njimi treba nekaj narediti, jih spraviti v delovanje,« pravi rokodelec Samo Gašperšič, izdelovalec gibljivih lesenih igrač. Obiskali smo ga v njegovem ateljeju na Vidovdanski cesti v Ljubljani.

Preberi več
12. 01. 2022 09.01 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Štefan Požlep

V svoji novi knjigi Štefan Požlep predoča, kako se ionsko koloidno srebro po krizi antibiotikov počasi ponovno vrača v uporabo. Opisuje tudi obetavne poskuse zdravljenja raka z ionskim koloidnim srebrom. Ter opisuje, kako si lahko sami izdelamo aparat za izdelavo ionskega koloidnega srebra.

Preberi več
11. 01. 2022 10.52 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Med pogovorom z mobitelom strokovnjaki priporočajo slušalke »airtube«, kjer poteka prenos zvoka prek zračne cevke

Brez mobilnih telefonov in tablic si danes življenje težko zamislimo, toda neodvisne znanstvene raziskave dokazujejo, kako nevarna je lahko njihova čezmerna in nepravilna uporaba. O tem smo se pogovarjali z Igorjem Šajnom, ki se ukvarja z meritvami in svetovanjem za bivalna in delovna okolja glede okoljskih obremenitev.

Preberi več
5. 01. 2022 11.14 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Aleksandra Zrelec

Slovenci smo po več iznajdbah in pojavih edinstveni na svetu. Sem sodijo tudi poslikave panjskih končnic. Njihova sporočila je tankočutno razvozlala Aleksandra Zrelec; kaj vse nam pripovedujejo, je objavila v knjigi Čevnice – motivika na panjskih končnicah iz zbirke Rudolfa Galoba

Preberi več
5. 01. 2022 10.18 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Blazina za zemljenje

Zemljenje dokazano izboljša pretok krvi. V študiji iz leta 2013 se je zeta potencial desetih zdravih oseb v povprečju povečal skoraj trikratno po dveh urah zemljenja. Povečanje, izmerjeno v tej študiji, kaže naravni učinek redčenja krvi

Preberi več
28. 12. 2021 16.03 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Anna Paynich

Pisateljica in tantričarka Anna Paynich je ženska, ki v Sloveniji podira tabuje in uspešno povezuje materialni svet z duhovnim. Njena knjiga »Usodna energija« temelji na resnični zgodbi gospe, ki je začela doživljati orgazme pri 86-ih letih.

Preberi več
7. 12. 2021 09.51 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Rok Bajec prikazuje delovanje kvantnega sinhrometra.

Z zaprtimi očmi sedim na stolu. Sistem nelinearne analize, ki me pregleduje, se imenuje kvantni sinhrometer. Izredno natančno pregleduje stanja mojih organov, tkiv in celic, zaznava odstopanja od homeostaze organizma, ugotavlja bolezenske organizme in alergene v meni ter še veliko več.

Preberi več
1. 12. 2021 11.47 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Matjaž Štamulak

Kako smiselno je trenutno kupovati zlato in za koliko denarja? Koliko premoženja, prihrankov pretopimo v zlato in kako, kje ga kupimo? Kam še vlagati, če imamo kak višek denarja? Na ta vprašanja odgovarja Matjaž Štamulak, finančni svetovalec z osemnajstletnimi izkušnjami in z licenco investicijskega svetovalca in upravljavca premoženja.

Preberi več
30. 11. 2021 14.28 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

vec_luci_takoj

Ljudje smo se milijone let razvijali pod sončno svetlobo, ki vsebuje ultravijolično sevanje, zdaj pa znanost trdi, da je Bog naredil napako in da je vsa ultravijolična svetloba nevarna. Vendar obstaja tudi na stotine kliničnih študij o koristih sončne svetlobe in ultravijoličnih žarkov, ki jih je sodobna medicinska znanost pometla pod preprogo, ko je iznašla druge, bolj donosne, ne pa vedno tudi bolj zdrave načine za uravnavanje zdravja.

Preberi več
30. 11. 2021 11.35 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Blazina za zemljenje

Zemljenje je blagodejno povezovanje našega telesa z zemljo. Zemljimo se lahko neposredno, tako da bosi hodimo po zemlji. Ali pa posredno – ponoči spimo na rjuhi za zemljenje, med delom za računalnikom pa imamo roke na blazini za zemljenje.

Preberi več
24. 11. 2021 11.34 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Babica napove svojo smrt

Moja stara mama Tončka je točno vedela, kdaj bo umrla. Imela je nenavadno duševno moč, znala je zdraviti. Pri njej so se vsak zimski večer zbirale vaške ženice in si pripovedovale najrazličnejše zgodbe in skrivnostne pravljice, od katerih me je bilo potem hudo strah.

Preberi več
10. 11. 2021 10.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Tretje oko

Delovanje češerike je povezano z razvijanjem psihičnih sposobnosti, prebujanjem intuicije, jasnovidnostjo, telepatijo, videnjem prihodnosti, videnjem avre, zunajtelesnimi doživetji. Jasnovidci imajo sposobnost videnja s tretjim očesom.

Preberi več
9. 11. 2021 09.31 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Steklenica Polarix

Raziskave so pokazale, da telesu olajšamo delo, da voda pride v notranjost celic, če pijemo vodo iz steklenice Polarix. Ta ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno, brez kemije, oživi vodo.

Preberi več
3. 11. 2021 09.51 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Dušan Keber

Dušan Keber meni, da bi moral vsakdo, ko gre za lastno smrt, imeti pravico izbire. V državah, kjer je evtanazija dovoljena, ljudje pravijo, da jim je v veliko olajšanje, da ta pravica obstaja in da jo v neobvladljivi stiski lahko izrabijo. ...

Preberi več
2. 11. 2021 09.23 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Vladko Began

Svet pretresajo pedofilski škandali katoliških klerikov. Države, kjer je prisotna katoliška cerkev, so bolj ali manj leglo spolnih zlorab otrok s strani klerikov, piše Vladko Began v svoji knjigi Katoliška cerkev: raj za pedofile in pekel za njihove žrtve. ...

Preberi več
27. 10. 2021 11.42 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Velika tintnica

Medicinska goba velika tintnica vsebuje snovi, ki telesu naravno pomagajo pri sladkorni bolezni, pri povišanem krvnem tlaku, črevesnih vnetjih, stresu in zaprtju. Goba odvrača od uporabe alkohola in ima močan antibiotični učinek.

Preberi več
27. 10. 2021 09.03 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Angeli obstajajo

To je zgodba iz preteklosti, ko sem bila na začetku moje duhovne poti. Brala sem veliko knjig z duhovno vsebino in o angelih, skratka vse s tega področja. Nekega dne sem dobila knjigo o angelih, ki me je zelo pritegnila. Opisuje srečanja z angeli, pomoč angelov v vsakdanjem življenju in sploh stvari, ki so mi bile še tuje, sem pa želela o njih spoznati malo več.

Preberi več
5. 10. 2021 09.05 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Irena Orešnik

Spet pridobivajo na veljavi kozje meso, mleko in mlečni izdelki, tako da se marsikatera kmečka družina že preživlja le s kozjerejo in predelavo kozjega mleka v mlečne izdelke. Ena od njih je petčlanska družina na ekološki kmetiji Štefančič.

Preberi več
29. 09. 2021 12.01 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

O Bogu in jazu

Kaj je bog in kako do njega, je eden največjih misterijev človeštva dandanes, verjetno pa je bil že v pradavnini. Če človeštvo v svoji vlogi in kot vrsta hočemo obstajati trajno, moramo ta pojem razkrivati v njegovih dimenzijah. …

Preberi več
29. 09. 2021 09.05 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Slovesi

Slovesi, razhajanja – le kdo je, ki jih mara? A življenje vse prinaša v svojem toku. Ne oziraje se na karkoli ali kogarkoli. Tokratno moje nenavadno doživetje govori o slovesu tetinega moža …

Preberi več
28. 09. 2021 11.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Kako lahko dobro živimo s srčnim popuščanjem

»Leta 2003 so mi diagnosticirali srčno popuščanje. To je bil zame grozen šok. Zdelo se mi je, da so se mi bolezenski znaki, kot sta utrujenost in zadihanost pri hoji, pojavili nenadoma. Ko sem imela čas za razmišljanje še o čem drugem razen o dogodku, ki me je spravil v bolnišnico in do vrste kardiologov, sem spoznala, da se mi je že več let razvijala kardiomiopatija, bolezen srčne mišice, ki je bila vzrok mojega srčnega popuščanja.« To so uvodne besede iz knjige Kako lahko dobro živimo s srčnim popuščanjem, iz katere povzemamo ta članek.

Preberi več
28. 09. 2021 09.10 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Dr. Dinil Paul

V Sloveniji gostimo ajurvedski tečaj »Skrb za lastno zdravje«, ki ga vodi skupina uglednih ajurvedskih zdravnikov. Trajal bo od 8. oktobra do maja 2022, vključuje pa 120 ur teorije (prek spleta) in 40 ur prakse (v učilnici v Celju).

Preberi več
23. 09. 2021 12.16 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Uri Geller med znanstvenim testiranjem v bolnišnici Foch v Franciji

Psihokineza je parapsihološka sposobnost vplivanja na predmet ali dogodek, ne da bi pri tem uporabili telesno moč. Obširen seznam psihokinetičnih pojavov, pri katerih človek zgolj z močjo duha premika predmete na daljavo, zajema upogibanje žlic, obračanje ključa v ključavnici brez dotika, levitiranje ali lebdenje težkega pohištva ali ljudi, materializacijo ali dematerializacijo predmetov, premikanje, skakanje ali letenje predmetov po sobi, neposreden vtis slike na filmski trak, ne da bi uporabili fotoaparat …

Preberi več
23. 09. 2021 11.32 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Dr. Monica Gagliano drži pripomoček, s katerim je dokazala, da ima sramežljiva mimoza spomin.

Rastline so inteligentna bitja z globoko modrostjo. To spoznamo, če jim le znamo prisluhniti. In znanstvenica dr. Monica Gagliano jim zmore prisluhniti. Odkrila je, da se rastline lahko učijo, spominjajo in sprejemajo odločitve. …

Preberi več
15. 09. 2021 12.59 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Sanja Lončar

»Alkoholni izvleček ameriškega slamnika je v raziskavah ›pometel‹ z najbolj razvpitim protivirusnim zdravilom. Sveži ingver za 80 odstotkov zmanjša možnost vdora virusov v celice. Podobno velja za bezgove jagode, česen, črno kumino …

Preberi več
14. 09. 2021 14.32 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Energija gore Nanga Parbat

V knjigi »Govorica najvišjih gora« zdravilka Nataša Pergar opisuje, kako je s svojim drugim vidom na notranjem zaslonu gledala avrične barve alpinistov in himalajskih gora in kaj so ji te sporočale.

Preberi več
14. 09. 2021 10.50 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

D-manoza

Vnetje mehurja je zelo neprijetno; pogosto nas sili na malo potrebo, tudi uriniranje je lahko boleče. Treba ga je pozdraviti, sicer se lahko bakterije širijo navzgor in napadejo še ledvice. Še bolje pa je seveda, da delujemo preventivno. …

Preberi več
14. 09. 2021 10.41 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Domači pripravek iz mrtvih čebel

Mrtve čebele doslej pri nas niso bile znane kot nekaj zdravilnega. Apiterapevt Karl Vogrinčič jih je »odkril« pri ženici na tržnici v Mukačevem v Ukrajini, ki kupcem tudi svetuje. Pri tem uporablja knjižico »Čebele nam dajejo zdravje«. …

Preberi več
8. 09. 2021 12.28 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Mioba kozmetika

»Zdrav duh v zdravem telesu – in v zdravi koži.« Tako Ana Plešec dopolnjuje rek starih Grkov. Za zdravo kožo pa potrebujemo kakovostno kozmetiko. Za to poskrbijo v Miobi. …

Preberi več
8. 09. 2021 10.02 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Molitev za umrle duše

Moja šestletna mama in njena sestra sta se vračali v polmraku od večernic. Nekaj korakov pred pokopališčem sta srečali soseda. Sicer vedno prijazen mož se je, ko sta ga pozdravili, obrnil stran in potegnil klobuk čez obraz. Obstali sta in začudeno gledali za njim.

Preberi več
18. 08. 2021 13.48 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Mamino slovo

Moja mama je bila korajžna in samostojna ženska. Zadnja štiri leta je imela težave s srcem in zelo občutljive noge, ki so jo pogosto bolele. Pri osemdesetih se je naveličala življenja, ki je bilo zanjo velikokrat nepravično in kruto …

Preberi več
16. 08. 2021 11.03 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

svetloba_zdravilo_prihodnosti

Je res, da je vsa materija zamrznjena svetloba? Je naš razvoj povezan z zmožnostjo, da sprejemamo in uporabljamo svetlobo na duhovni in telesni ravni? Ta in druga vprašanja razgrinja dr. Jacob Liberman v knjigi, iz katere povzemamo članek.

Preberi več
13. 08. 2021 12.37 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Golenja razjeda pred prvo obravnavo s celično medicino ter sedem mesecev po njej.

Sladkorna bolnica je z zelo bolečo odprto rano zaradi golenje razjede prišla na pregled ožilja v Novi val v Ljubljani. Po sedmih mesecih obravnave s celično medicino se je rana zaprla, gospa pa nima več bolečin in lahko spet normalno hodi.

Preberi več
13. 08. 2021 12.32 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

doc. dr. Marjetka Conradi

Fizika naj bi bila manj zanimiva oziroma primerna za ženske. A temu ni tako, pravi slovenska fizičarka doc. dr. Marjetka Conradi, ena od sourednic knjige »Fizika, moj poklic«, v kateri so širši javnosti predstavile lepoto tega poklica.

Preberi več
10. 08. 2021 13.18 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Slovenska avtorica Irena

Slovenska avtorica Irena pravi, da zaradi naše pasivnosti in strahu danes živimo v suženjstvu. Boljši jutri bomo ustvarili tako, da namesto pohlepa in hinavščine izberemo poštenost, namesto sovraštva ljubezen in vse dobro na tem svetu.

Preberi več
4. 08. 2021 10.17 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Dr Tomislav Majić

Tako kot se lahko sam covid-19 izraža z vrsto simptomov, lahko tudi postcovidni sindrom vsebuje številne simptome. Kako si lahko pri tem pomagamo, smo se pogovarjali z internistom in kardiologom primarijem Tomislavom Majićem.

Preberi več
2. 08. 2021 11.00 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

namen življenja

Kaj je moj namen na tej ljubi Zemljici?

Preberi več
6. 07. 2021 10.50 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Zdravi pri stotih

John Robbins je napisal knjigo »Zdravi pri stotih«. V njej nas uči, kako povečamo število in izboljšamo kakovost preostalih let. Opisuje, kako razbijemo splošne, poenostavljene in zmotne predstave o staranju ter pomladimo svoj duh in telo, kako spremenimo življenje že danes.

Preberi več
5. 07. 2021 10.15 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Prof. dr. Samo Kreft

Dr. Samo Kreft, magister farmacije s Fakultete za farmacijo v Ljubljani, je vegan dve leti. Za prehrano povsem brez živil živalskega izvora se je odločil iz zdravstvenih in okoljskih vzgibov. Malo pa tudi etičnih. Je sourednik Lačnih bučk …

 

Preberi več
1. 07. 2021 13.28 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

sladki pelin zoper grenke bolezni

Sladki oziroma enoletni pelin (Artemisia annua) z aktivno snovjo artemisinin se je izkazal pri zdravljenju malarije, zoper zajedavce, za zdravljenje ran, okužb vseh vrst, pri težavah s prebavo, kožo, sklepi in celo pri zdravljenju raka …

Preberi več
24. 06. 2021 11.33 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Slika kaže na zmanjšan eritem

Terapija z rdečo svetlobo spodbudi okolje, v katerem naša koža bolje tvori vitamin D. Z njeno pomočjo se lahko varneje izpostavljamo soncu, saj poveča število celic, ki tvorijo vitamin D, ter čas, ki ga lahko preživimo na sončni svetlobi.

 

Preberi več
23. 06. 2021 13.12 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Biblija greha

Knjiga Biblija greha govori o moškem, ki ga po prebolelem raku upokojijo. Zave se, da so mu dnevi šteti. Pri 58-ih se preseli v sarajevsko predmestje in začne pisati dnevnik, ki se prepleta z jugonostalgičnimi spomini in osebno zgodbo …

Preberi več
23. 06. 2021 08.20 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Aleš Žagar

V nepredušno zaprti hiši pozabljamo, da smo del narave. To je povezano z vse več zdravstvenimi težavami sodobnega človeka, saj je pasivna hiša tudi polna elektromagnetnih sevanj, si marsikdo želi živeti v leseni hiši ali brunarici.

Preberi več
8. 06. 2021 13.35 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

MMS

Najbrž ste tudi vi že naleteli na opozorilo Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki svari in močno odsvetuje uporabo klorovega dioksida ali MMS. Pobrskali smo po svetovni literaturi, kjer pa se ne bi vsi strinjali s takim priporočilom.

Preberi več
8. 06. 2021 09.38 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Teslovi generatorji

Fizikalne lastnosti Teslovega generatorja nagovarjajo subtilna ravnovesja univerzuma in vseh živih bitij z življenje podpirajočo in gradilno noto Teslovih skalarnih valov. …

Preberi več
2. 06. 2021 12.19 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Razpad matrike

Zemlja pospešeno dviguje vibracijo in vedno več je Luči na našem čudovitem planetu. In Luč z vsakim dnevom bolj osvetljuje vsakršno temo. Tudi tisočletno temo peščice ljudi, ki so spretno držali vse vajeti v svojih rokah. Vsadili so nam sisteme, kjer smo pozabili na to, kdo smo, in postali ujetniki strahu, nemoči, jeze, kjer smo bili izkoriščani, zlorabljeni.

 

Preberi več
2. 06. 2021 11.36 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Shanna Swan

Kemikalije ftalati povzročajo, da se fantki rojevajo z manjšimi penisi, genitalije pa se zaradi onesnaženja nepravilno oblikujejo, opozarja ameriška doktorica znanosti Shanna Swan. V svoji knjigi Count Down podrobno opisuje, kako naš sodobni svet znižuje število semenčic v moški spermi, spreminja reproduktivni razvoj moških in žensk ter ogroža prihodnost človeške rase.

 

Preberi več
1. 06. 2021 11.53 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Med znanostjo in duhovnostjo

Našo starost določajo telomere – Največja dokumentirana starost ljudi na svetu se danes giblje okoli 120 let. Zdi se, da je 120 let nekakšna skrivnostna meja, ko gre za človeško dolgoživost. Kako dočakati 120 let, piše Gregg Braden v knjigi Med znanostjo in duhovnostjo.

Preberi več
1. 06. 2021 10.45 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Marko Hren

V letih pred osamosvojitvijo so bile sistematično izvajane najrazličnejše duhovne prakse, od meditacij in molitev za mir do palete individualnih in kolektivnih tehnik za zaščito Slovenije in miren prehod v samostojno državo…

 

Preberi več
1. 06. 2021 10.12 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Cink v prehrani

Zadosti cinka, železa, kalcija in vitamina D, ključnih za rast in spomin, si najstnik zagotavlja s krepkim zajtrkom, ki vsebuje veliko mlečnih izdelkov, in z vmesnimi obroki iz orehov in suhega sadja …

Preberi več
1. 06. 2021 09.52 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Krema Wild Trees

Belinal – izvleček iz vej in grč kočevske bele jelke – izboljša vlažnost in elastičnost kože ter njeno barierno funkcijo, zmanjša gube. To so v študiji vpliva kreme z Belinalom na kožo ugotovili na ljubljanski Visoki šoli za storitve.

 

Preberi več
25. 05. 2021 12.31 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

o_bogu_in_jazu_2

O Bogu in Jazu – Naš osnovni problem je najti poštene. In vsak dozorel človek je pošten. Torej je problem današnje dobe šibka osebna dozorelost številnih. Čas pa nas sili v hitro osebno dozorevanje, saj nas dogajanje potiska v razpad ...

Preberi več
21. 05. 2021 22.00 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

mama in sin

Zakaj imava s sinom tako slab odnos, že od malega se mi umika in ne želi stikov z mamo/mano?

Preberi več
19. 05. 2021 11.44 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

konjiček samorog

Kako se znebiti podzavestnega strahu? Kaj mi vodniki svetujejo, kaj še moram narediti na sebi? Zakaj se mi v meditaciji kaže oko, kako me gleda?

Preberi več
19. 05. 2021 09.12 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

rutinsko delo

Že nekaj časa čutim, da me služba in delo, ki ga opravljam, ne izpolnjujeta več, vendar imam strah pustiti službo, narediti nov korak in ostati brez prihodkov, čeprav sem finančno preskrbljena. Kaj storiti in kdaj?

Preberi več
18. 05. 2021 11.13 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

nezadovoljstvo

Poročena sem 28 let in kar nekaj let vedno bolj nezadovoljna. Kaj čakam, zakaj se ne ločim, kaj potrebujem, da bom storila ta korak? Zakaj neki strah? Ali naj se končno opogumim?

Preberi več
18. 05. 2021 10.57 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Nataša Zupanc

Ko so se zdravniki bojevali za njeno življenje, je Nataša Zupanc brala črtne kode v knjižnici vesolja, ki hrani vse znanje, modrost, dogodke, podatke o vseh dušah v vesolju. Njena bolezen je bila njena iniciacija za vpogled v ta znanja. …

 

Preberi več
18. 05. 2021 09.10 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Polarix okrepi biopolje

»Bila ste stimulirana z raznimi stresnimi dogodki in ste poskušala več energije oddati, oziroma ste bila ›na višjih obratih‹. Po uporabi polarixa pa se je stanje umirilo za okoli dvajset odstotkov.« Tako je ocenil oziroma izmeril stanje …

 

Preberi več
12. 05. 2021 13.18 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Osamljena

Že nekaj časa se počutim zelo osamljeno. Rada bi spoznala resničnega prijatelja, svojo drugo dušo, da zapolni mojo praznino. Je še čas, upanje za srečanje?

Preberi več
12. 05. 2021 11.06 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

James Lovelock, avtor knjige Novacen

»Ne mislim, da bomo v naslednjih nekaj letih vsi pomrli – čeprav tudi to ni nemogoče. Precej krhka bitja smo, negotovo se oklepamo Zemlje, svojega edinega doma,« piše James Lovelock v knjigi Novacen – prihajajoča doba hiperinteligence. …

Preberi več
12. 05. 2021 09.06 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Nov začetek

Vstopam v tretje življenjsko obdobje. Sem utrujen od vsega. Na vse to opozarjajo zdravje, služba in odnosi. Mika me konec vsemu staremu in začeti nekje drugje, početi nekaj z veseljem, zase in za druge. Tudi za partnerstvo mislim, da ni tisto, kar hrani mojo dušo in srce. V upanju vaše razjasnitve in vpogleda v tisto NAJVIŠJE, Vam želim vse dobro …

 

Preberi več
11. 05. 2021 14.01 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Valvasorjev grad Bogenšperk

Alkimija je zaslužna za razvoj kemijskolaboratorijske tehnike do sredine 16. stoletja. Pa tudi za odkritje številnih novih snovi. Z alkimijo so povezani tudi naši kraji in so se ji posvečale nekatere vidne osebnosti iz slovenske zgodovine. …

Preberi več
11. 05. 2021 13.11 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Melita Kuhar

»Z rednim seksom lahko znižamo doživljanje stresa, smo bolj umirjeni, srečni in zdravi,« pravi Melita Kuhar, univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka, ki svetuje posameznikom in parom o odnosih. …

Preberi več
11. 05. 2021 11.41 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Življenjska energija

Že dolgo tega mi je bilo rečeno, da so nad menoj energijske blokade, da jaz ne bi bila zdrava, da ne bi bila uspešna, da ljubezni ne morem dati in da je moja življenjska energija blokirana. Jaz ljubim življenje in rada bi zaživela brez njih. Bom to doživela? Kdaj? Kdo je odgovoren za to? Ali se to prenaša iz roda v rod?

Preberi več
11. 05. 2021 09.25 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Reci NE!

Po prebolelem covidu-19 imam težave s pomanjkanjem energije, prebavne motnje in težave s srcem. To traja že tri mesece. Prosim za nasvet.

Preberi več
7. 05. 2021 14.12 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Babičin obisk v sanjah

Dolgo je že tega, odkar nas je zapustila moja draga babica. Odšla je tiho, nepričakovano in mogoče zato zame še toliko bolj boleče. Zadnja leta je preživela v domu za ostarele, v katerem se je odlično počutila. Velikokrat sem jo obiskala in vsakič sva bili obe zelo radostni, ko sva se zopet objeli in poklepetali ob skodelici kave.

Preberi več
5. 05. 2021 13.02 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Olja za žvrkljanje

Žvrkljanje olja spodbudi samozdravljenje; odstrani povzročitelje bolezni in nam tako pomaga, da ozdravimo. Katera olja pa naj pri tem uporabimo, nam v tem članku svetuje Marija Merljak, avtorica knjige Olja za prehrano, zdravje in nego telesa.

 

Preberi več
5. 05. 2021 08.11 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

mir

V hiši mojih staršev, v kateri živim, se mi že leta dogajajo zoprne stvari. Nenadoma, iz čistega miru, se mi pojavi glavobol, jeza ali depresija, ali pa ne uspem narediti določene obveznosti, namere. Povedali so mi, da je v hiši negativna energija – umrl je brat zaradi prekomerne doze alkohola. Hišo smo tudi »očistili« duhov, a vendar nekaj ni v redu.

 

Preberi več
4. 05. 2021 19.05 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Tobiar

Tobiar je slovenska inovacija za pomoč tistim, ki jih boli v zapestju, vratu in križu. Vibracijske frekvence naprave pospešijo prekrvitev v zapestju, povečajo kisik v krvi in dokazano lajšajo in preprečujejo bolečine…

Preberi več
4. 05. 2021 13.23 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Betaglukan

Danes se vse več govori o betaglukanih. Čeprav je ime učeno, gre za snovi, ki so v vsem nam dobro poznanih kvasovkah, gobah, žitih, algah. Betaglukani so denimo v kvasu, gobah, ječmenovem, ovsenem, pšeničnem in rženem zrnju.

Preberi več
4. 05. 2021 13.12 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Dr. Gabrijela Simetinger: »Orgazem naj ne bo cilj, ga pa doživiš, če uživaš.«

»Ženske prihajajo po pomoč zaradi različnih spolnih motenj ter napačnih prepričanj in predstav o spolnosti,« pravi Gabrijela Simetinger, klinična seksologinja, ki dela v ginekološki ambulanti v splošni bolnišnici Novo Mesto. …

Preberi več
30. 04. 2021 12.26 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Življenjsko poslanstvo

Zanima me moje življenjsko poslanstvo. Kaj svetujejo mojstri za lažje odkritje svojega daru?

 

 

Preberi več
20. 04. 2021 10.20 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Terapevtske punčke

Terapevtske lutke ali punčke so tiste, ki jih matere sešijejo svojim otrokom z ljubeznijo. Če pa nimate volje, časa in veščine, da jo sešijete, vam jo lahko izdela Janja Kikelj.

 

Preberi več
14. 04. 2021 14.02 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Gabriele in Deset Božjih zapovedi

Nova knjiga prerokinje Gabriele združuje dve besedili: Deset Božjih zapovedi in Govor na gori Jezusa iz Nazareta. Njena razodetja so izvlečki iz Večnega zakona ljubezni do Boga in bližnjega, dani vsem ljudem ne glede na kulturo ali narodnost

Preberi več
14. 04. 2021 10.13 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Amulet z vilinskim simbolom amali doare

Vilinski simboli so ključi energij, s pomočjo katerih prenesemo energije z višjih ravni v fizični svet. Lahko si izberemo amulet za uspeh, varnost in zaščito, zdravje, srečo, samozavest, nov začetek, ljubezen, privlačnost in še mnoge druge.

Preberi več
13. 04. 2021 12.59 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Vlivanje svinca – Lejla Meden

Jasnovidka Lejla Meden napoveduje prihodnost, svetuje in čisti negativno energijo z vlivanjem svinca. Ta starodavni obred čisti negativno energijo, odpravlja blokade, uroke, ljudem pomaga, da se rešijo iz začaranega kroga in gredo naprej v življenju.

Preberi več
13. 04. 2021 09.48 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Vesoljčica in njeno sporočilce za vas

Ob pripravi jubilejne 333. številke Misterijev, se je v uredništvu znašla Vesoljčica in postala zaščitni znak revije. Pooseblja nenavadno, bleščeče, prijazno nezemeljsko bitje, ki prinaša s seboj posebno zgodbo.                                                

Preberi več
8. 04. 2021 09.42 Objavil Založba Ara NLP-ji,

Reabilar

Reabilar vsebuje naravni antioksidant iz lubja sibirskega macesna, ki onesposablja proste radikale, krepi stene krvnih žil, varuje celice, čisti telo pred zunanjimi strupenimi vplivi, obnavlja poškodovana tkiva in upočasnjuje staranje.

Preberi več
7. 04. 2021 13.12 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Mistično drevo

Kmalu po vojski, tam okrog leta 1950, smo fantje, takrat stari okoli deset let, bili zelo razigrani …

                                                                                      

Preberi več
7. 04. 2021 09.10 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Žvrkljanje olja za razstrupljanje in samozdravljenje

Žvrkljanje olja je eno najpreprostejših in najmočnejših zdravilnih orodij naravne medicine. O tem, kako in zakaj žvrkljamo olje, je Barbara Černe napisala knjigo-priročnik, iz katerega povzemamo ta članek.

Preberi več
6. 04. 2021 12.20 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Slim Gold lahko nadomesti večerjo ali kateri drugi dnevni obrok

S pomočjo napitka Slim Gold in prekinitvenega posta sem v treh tednih shujšala za dva kilograma in pol – zmanjšanje telesne teže vidim in občutim pri trebušni maščobi. Z vami delim svoj osebni dnevnik, ki je bil priča dogajanju.

Preberi več
6. 04. 2021 09.15 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

rdeča in bližnja infrardeča svetloba

Rdeča in bližnja infrardeča svetloba ugodno vplivata na vse mogoče bolezni in bolezenska stanja. To potrjujejo številne dobro uveljavljene študije, podkrepljene z znanstvenimi pregledi in metaanalizami.

Preberi več
2. 04. 2021 09.55 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Ljubezenska črta

Naše dlani prek črt razkrivajo, kakšno je naše ljubezensko ali partnersko življenje. To razberemo prek srčne črte, ki je znana tudi kot ljubezenska črta.

 

Preberi več
1. 04. 2021 09.59 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Harry Franzreb: Alamo z duhovi

Ostanki utrdbe Alamo so med najbolj znanimi ameriškimi kraji, kjer se vrstijo paranormalni pojavi. Pričevanja govorijo o duhovih, ki prehajajo skozi zidove, o vpitju in krikih vojakov, občutkih navzočnosti nevidnih oseb itd                                                 

Preberi več
31. 03. 2021 09.25 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Naravni resveratrol

Omejevanje kalorij s pozitivnim spreminjanjem izražanja genov omogoča podaljšanje življenja in zdravja, a bi moral človek za to dnevno zaužiti le 1750 kalorij. Od možnih posnemovalcev omejevanja kalorij je danes zelo obetaven resveratrol.

Preberi več
30. 03. 2021 10.23 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Zeljko Perdija

»Uživanje sveže konoplje priporočam kot vsako drugo zdravo hrano. Ker pa konoplje ne moremo kupiti na tržnici tako kot druga zelišča ali zelenjavo, je priporočljiva liofilizirana konoplja, ki se najbolj približa uživanju sveže konoplje.«

Preberi več
30. 03. 2021 09.45 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Sovjetska podmornica

Ruske podmornice, vojaške baze in NLP-ji – O neznanih letečih predmetih v Sovjetski zvezi in Rusiji je ufolog Paul Stonehill napisal več knjig. Po njem povzemamo nekaj primerov sovjetskih oziroma ruskih srečanj z NLP-ji.

Preberi več
29. 03. 2021 08.14 Objavil Založba Ara NLP-ji,

Marjan Ogorevc

S knjigo Magija – most med znanostjo in religijo Marjan Ogorevc razbija predsodke o magiji. Magija je vsako dejanje, ki ga storimo, da bi vplivali na tok dogodkov. Bela magija se od črne razlikuje le v namenu: s prvo koristimo, z drugo škodujemo. 

Preberi več
27. 03. 2021 08.45 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Zložljiva lučka za razkuževanje

Mednarodno združenje za ultravijolično svetlobo IUVA meni, da lahko UV dezinfekcija, tehnologija razkuževanja z ultravijolično svetlobo, pomaga zmanjšati prenos novega koronavirusa, ki povzroča bolezen covid-19                                

Preberi več
26. 03. 2021 09.20 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Paranormalno

V zahodnem svetu se vrača verovanje v paranormalno; vse več ljudi čuti, da je za pojavnim svetom svet, ki ga ne moremo zaznati s petimi čuti. Premik v znanstvenem mišljenju se zrcali v večji naklonjenosti javnega mnenja do paranormalnega.

Preberi več
24. 03. 2021 13.41 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Marmelade z zelišči

Preizkušala sem ta in oni recept za marmelade z zelišči in ugotovila, da več ko je sestavin, boljše je. Zbrala sem jih nekaj, ki jih predstavljam v knjigi.

 

Preberi več
24. 03. 2021 08.45 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Alexandra Rieger s terapevtskim konjem

Konje uspešno uporabljajo v terapijah; srečanje z njimi omogoča temeljne izkušnje o sebi in odnosih. Alexandra Rieger je razvila metodo raidho, ki ljudem s pomočjo konj omogoča prepoznavanje njihove notranjosti in življenjskih vzorcev.

Preberi več
23. 03. 2021 11.56 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Ljubezen do sebe

Imela sem že tri operacije zaradi sive mrene. Čistim si s slano vodo nos in tudi grgram. Za prebavo redno skrbim. Rada bi vedela, kaj delam narobe in s čim bi se lahko pozdravila. Marsikaj sem že poskusila, pa ni bilo uspeha.                                                              

Preberi več
23. 03. 2021 10.37 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Jahanje konja

Z možem že precej časa podpirava in finančno pomagava najini vnukinji pri njenih odločitvah in hobiju (jahanje konja). To je hčerka najinega pokojnega sina in je stara 19 let. Letos jeseni bi se rada preselila k nama v najino hišo, ker se doma ne počuti najbolje. Želiva vedeti, ali je prav, kar počneva?

Preberi več
10. 03. 2021 13.58 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

SERAFIS G

Delam z ljudmi. Zadnje čase preko dlani zaznavam težavo, bolečino, ki jo čuti stranka. Tudi v mislih včasih dobivam odgovor, ki se nanaša na težave stranke. Kaj lahko naredim, da bi se mi odprle sposobnosti zdravljenja? Še posebno rada delam z otroci. Mi priporočate kakšnega zdravilca, ki bi mi načrtno pomagal v to smer?

Preberi več
9. 03. 2021 09.42 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

resnicnost

Sin se, tako kot mnogi otroci danes, preveč časa posveča računalniškim igricam. Kako bi mu na duhovni ravni lahko še bolj spodbudila zanimanje za resnično življenje?

Preberi več
5. 03. 2021 23.55 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,

Akaška kronika

Napovedano mi je bilo, da naj bi nekoč dobila vpogled v akašno kroniko. Kako si lahko odprem pot do nje – ali se to zgodi spontano, ko je človek na to pripravljen in če mu to pripada, ali se je treba v tem izuriti?

Preberi več
5. 03. 2021 19.15 Objavil Založba Ara Akašna kronika, Akašni zapisi, Marija odgovarja,

Marija odgovarja

Gospa Marija je medij, ki je vrsto let odgovarjala bralcem revije Aura v rubriki »Pisma Mariji«, odslej pa bo odgovarjala tudi bralcem Misterijev. V rubriki »Marija odgovarja« bo odgovarjala na vaša vprašanja o težavi, ki vas pesti že dlje časa in ne veste, kako bi ji lahko bili kos.

Preberi več
5. 03. 2021 11.16 Objavil Založba Ara Marija odgovarja,