BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Članki

 • Objem sonca je premalo

  Če se dalj časa počutimo slabo, smo nerazložljivo potrti in brez energije, nenehno prehlajeni ali se nam že kažejo znaki kake bolezni, naš zdravnik bržkone ne bo pomislil, da nam morebiti primanjkuje pomembnih vitaminov. A zdravje lahko vzamemo tudi v svoje roke. Za začetek nam v laboratoriju izmerijo, koliko imamo v sebi vitamina D, vitamina B12 in magnezija. O vitaminu B12 in magneziju smo v Misterijih pisali že večkrat, tokrat vam predstavljamo vitamin D.

 • Izredno močno protivirusno, protiglivično in antiseptično olje divjega origana

  Olje divjega origana je že v zelo majhnih količinah naravni tekmec sintetičnim antibiotikom, kot so streptomicin, penicilin in vaknomicin. Pri uporabi farmacevtskih antibiotikov bakterije sčasoma postanejo odporne in mutirajo, tako da antibiotik ni več učinkovit. Olje divjega origana pa bakterijam onemogoči dihanje, jih s tem takoj uniči ter ne dopusti mutacije in razvoja njihove odpornosti. Olje divjega origana uničuje celo že mutirane bakterije. Ključni spojini oziroma učinkovini v olju divjega origana sta karvakrol in timol.

 • Od kod človek in od kod telo?

  Od kod človek in od kod telo Lado Mihael

  Projekt nevidnega duhovnega bitja nevidnega življenja človeka v petih korakih pojasnjuje vse podrobnosti:

  I. korak: pra izvor nevidne svetlobe
  II. korak: pra izvor nevidnega življenja
  III. korak: pra izvorno nevidno življenje človeka
  IV. korak: projekt življenja človeka
  V. korak: skrivnosti življenja človeka enosti trojstva.

 • Ko niste več tisto, kar ste bili

  Ko opešate in niste več tisto, kar ste bili, in vam uradna medicina ne da diagnoze, poglejte v svoje telo skozi lase. Ti povedo, kaj se je v vašem telesu dogajalo zadnje tri mesece; iz las mineralogram prebere, kaj vam manjka in česa imate preveč: premalo antioksidantov, določenih vitaminov, mineralov, esencialnih maščobnih kislin, aminokislin … preveč strupenih snovi, virusov, zajedavcev, glivic, plesni, bakterij, sevanja …

 • Vsaka mlaka postane pitna voda

  »Moj studenec« ustvari očiščeno in z rudninami napolnjeno vodo

  V vodi je vse telesno biokemično dogajanje. Potrebujemo jo, da z njo prek ledvic in debelega črevesa izločimo odpadke.

 • Pomoč norveškega kelpa

  Rjava morska alga Ascophyllum nodosum je najbolj raziskana alga na svetu. Žanjejo jo v zaščitenem Laponskem morju, na otočju Lofoten.

  Ta alga je hranilno najbolj bogata med vsemi algami in ima najbolj uravnoteženo sestavo snovi. Po tehnologiji Divinitá so na biološki način odklenili celično strukturo, ustvarili prebiotik in omogočili dostop do vseh elementov v

 • Da boste vedno imeli denar...

  Zlato je v mnogih pogledih najbolj cenjena žlahtna kovina, ki vzbuja v ljudeh vrsto nadvse prijetnih občutkov odličnosti. S svojim čarobnim sijajem in z mnogimi odličnimi lastnostmi je že tisočletja izjemno cenjeno, kakor da ni povsem od tega sveta. Zato je njegov mitski in kulturni vpliv še vedno močno prisoten pri vseh kulturnih narodih sveta. Kot simbol lepote in bogastva hkrati predstavlja trajno vrednost, trajno svetovno valuto.

 • Baldrijan

  Baldrijan ali zdravilno špajko so zaradi mnogih zdravilnih lastnosti uporabljali že v Antiki. Raste na vlažnih, ilovnatih območjih, ki so vsaj delno izpostavljena soncu. Cvetovi in korenine imajo poseben in močan vonj. Korenine iz katerih pridobimo ekstrakt izkopavamo jeseni, spomladi in poleti pa se nabirajo cvetovi, ki služijo tinkturam.

 • Zdravje brez zdravil - Polarix

  Polarix je nepogrešljivi zdravilski pripomoček, ki bi ga morali imeti vselej na dosegu roke doma, v avtomobilu, v službi, na dopustu in potovanju. Je namreč izredno učinkovita prva pomoč, ko se začne javljati bolečina na katerem koli delu telesa. Položimo ga tja kjer nas boli, in takoj se počutimo bolje.

 • Majhna ploščica – velika zaščita

  Pametni telefon nosimo s seboj vsepovsod, z nami je doma, v službi, v intimnih prostorih … Vsekakor je tehnična pridobitev človeštva, ki olajša življenje in komunikacijo z bližnjimi in v poslovnosti. Žal pa sodobna tehnologija zaradi nevarnega sevanja ogroža tudi naše zdravje. Občutljivi so tako naši možgani in srce kot spolni organi. Ni se smiselno zaradi tega odpovedati

Elementi 1 do 10 od 11 skupno

 1. 1
 2. 2