400.000 manj slovencev

Leta 2025, torej čez štiri leta, naj bi bilo nas, Slovencev, le še milijon in sedemsto tisoč. Namesto sedanjih dva milijona in sto tisoč. To devetnajstodstotno zmanjšanje prebivalstva je največje usihanje kakega naroda na Balkanu. Tako predvideva spletni portal deagel.com, ki napoveduje propad Zahoda. Navaja, da bo Hrvatov deset odstotkov manj: namesto sedanjih štiri milijone in dvesto tisoč le še tri milijone in osemsto tisoč. Srbov bo štirinajst odstotkov manj, Makedoncev deset odstotkov manj, v Bosni in Hercegovini bo pet odstotkov manj avtohtonih prebivalcev. Črnogorcev pa bo toliko kot sedaj tudi leta 2025, šeststo tisoč.

Velike izgube prebivalcev bodo doživele številne države, še posebno tiste na Zahodu.

V ZDA naj bi se število prebivalcev do leta 2025 od sedanjih 332 milijonov zmanjšalo na vsega 99 milijonov. Britancev naj bi bilo namesto sedanjih 65 milijonov 14 milijonov, Nemcev pa namesto sedanjih 80 milijonov le še 28 milijonov. In Rusov? Namesto sedanjih 146 milijonov naj bi jih bilo le malo manj, 141 milijonov.

PROPAD DENARNEGA SISTEMA

Internetni portal navaja napovedi, da se bo zahodni denarni sistem zrušil, in da je covid dokazal, da zahodne družbe, ki sprejemajo multikulturnost in skrajni liberalizem, niso dorasle kakršnim koli resnejšim težavam.
Omenja špansko gripo, ki je kosila v začetku tega stoletja in je odnesla štirideset do petdeset milijonov ljudi. Danes je na svetu štirikrat več ljudi kot v času španske gripe, a zračni prevoz je po definiciji sijajen razširjevalec nalezljivosti. Zato naj bi sedanja pandemija pobrala sto šestdeset do dvesto milijonov ljudi, po najbolj črnem scenariju pa tristo do štiristo milijonov. Doslej je umrlo kakih milijon ljudi.
A ekonomska kriza naj bi zaradi karantene povzročila več smrti kot koronavirus. Največjo ceno naj bi plačale civilno najbolj raznolike, najbolj multikulturne, najbolj zadolžene in najbolj bogate dežele, tiste z najvišjim življenjskim standardom.

Do leta 2025 bodo velike izgube prebivalcev doživele številne države, še posebno tiste na Zahodu. Največjo ceno naj bi plačale najbolj multikulturne, najbolj zadolžene in najbolj bogate dežele.

PRIKLON KITAJSKI?

Države, zdaj znane kot dežele druge in tretje vrste, ostajajo neznanka. Njihova usoda bo odvisna od odločitev, ki jih bodo njihove vlade sprejemale v prihodnosti. Zahodne sile jih ne bodo teptale, kot so to počele nekdaj, saj zahodne države ne bodo mogle nadzorovati niti svojih mest, kaj šele druge dežele. Če se bodo naslanjale na prejšnji svetovni sistem, se bodo zrušile skupaj z zahodnimi silami. Pri tem pa ne bodo doživele tako brutalnega propada kot države na Zahodu, ker so revnejše, civilno ne toliko različne in precej homogene. Če se bodo priklonile Kitajski, bodo dobile možnost, da se stabilizirajo in izognejo zlomu v zahodnih družbah, kjer že potekajo upori, demonstracije, neredi in ropi, kar je vse le napoved dogodkov, ki še prihajajo.

J. V.

Razširjen članek si lahko preberete v reviji Misteriji, št. 333 (april 2021).