Rastrska očala in knjiga

V majskih Misterijih smo predstavili rastrska očala za izboljšanje vida. Če jih uporabljate redno, zdaj bržkone že žanjete malce boljši vid. Kako jasno že vidite, lahko preverite v junijskih Misterijih, v katerih sta testna lističa za preverjanje ostrine vida na daljavo in na blizu. Za še jasnejši pogled v novem letu 2023 pa vam ob rastrskih očalih predlagamo še afirmacije, s katerimi boste podprli svoj um pri izboljševanju vida. Vemo, da je to zahteven proces, pri katerem lahko hitro obupate, zato vas spodbujamo naprej.

Afirmacije so pozitivne trditve, ki spodbujajo spremembe. Uporabljamo jih aktivno, in sicer tako, da jih ponavljamo v mislih in iščemo dokaze za njihovo resničnost. Ena afirmacija je lahko na primer: »Vedno lažje vidim jasno.« Ko to misel preberemo ali izrečemo naglas, pozornost usmerimo k svojemu vidnemu polju in pričakujmo izboljšano kakovost svojega vida. Opazimo, da resnično lažje vidimo jasno. Opomnimo se, da četudi je težko, s ponavljanjem afirmacije čez nekaj časa to nikoli več ne bo tako težko, ter se veselimo naslednje priložnosti, ko bo lažje. Vsak dan, ko se zbudimo, naj bo naša prva misel ena od naslednjih afirmacij.

»Moj vid se izboljšuje zdaj.«

Izboljšanje vida ni nekaj, kar pričakujemo v prihodnosti, ampak nekaj, kar se v naši zavesti dogaja zdaj – nekaj, kar se dogaja v skladu s procesom izboljšanja. To smo morda že opazili ali pa še nismo, vendar se dogaja zdaj. Če tega še nismo opazili, je samo vprašanje časa, kdaj bo izboljšanje prečkalo prag opaznosti.

»Odločam se za jasnost.«

Nejasnost vida je bila odraz nejasnosti na drugih ravneh. Od zdaj bomo vsako nejasnost nadomestili z jasnostjo na vseh ravneh. Pripravljeni smo se zavestno odločiti v vsaki situaciji. Kadar koli situacija zahteva odločitev med jasnostjo in nejasnostjo, izberemo jasnost in to, kar je resnično za nas. Odločeni smo se soočiti s tistim, čemur smo se prej izogibali. V trenutku izbire – v trenutku resnice – si izberimo jasnost in iskrenost do sebe.

»Moj um sega navzven in mi prinaša vse informacije, ki jih potrebujem za jasen vid.«

Svojemu umu smo dali nalogo in pripravljeni smo videti dokaze njegove učinkovitosti. Potrjujemo, da zaupamo procesu, in vemo, da nam kakršne koli informacije, ki nam jih um prinese, pomagajo izboljšati vid.

»Vsak dan mi v vsakem pogledu gre bolje in bolje.«

To potrjuje nenehno izboljševanje našega zdravja in jasnosti, vrnitev v naravno stanje ravnovesja in celostnosti ter našo obvezo, da v življenju vidimo pozitivne stvari. Bolj spoznavamo sebe, razrešujemo težave, delujemo v pozitivni smeri in vidimo pozitivne rezultate. Med drugim pa vse boljša postajata tudi naš vid in vizija.

D. N.

Rastrska očala za izboljšanje vida

Očala? Ne, hvala!