Marko Nabergoj Longy

Testiranje krvnih vzorcev živali na informirani kozarec Longy je veterinarju Marku Nabergoju, dr. veterine, pokazalo zelo dobre rezultate. Čebulni Allium test pa je mag. Petru Firbasu razkril, da je kozarec pri testnih čebulicah za en kakovostni razred zmanjšal splošno strupenost in raven genotoksičnosti trzinske pitne vodovodne vode.

Kozarec Longy deluje »zelo dobro« na jetra, žolčnik, trebušno slinavko, vranico, pljuča, lokomotorni aparat in srčno mišico pri živalih.

To so izsledki dveh testov, s katerima sta raziskovalca z različnih področij testirala informirani kozarec Longy.

TESTIRANJE ŽIVALSKIH KRVNIH VZORCEV

»Testi na vse organe in lokomotorni aparat (ki omogoča premikanje, gibanje, hojo) pri živalih so ›zelo dobri‹,« povzema testiranje kozarca Longy na krvnih vzorcih živali veterinar Marko Nabergoj, dr. veterine, iz Veterinarskega inženiringa v Moravskih Toplicah. Naredil je obsežne teste z bioresonančnim aparatom Bicom. S strani Veterinarske zbornice Slovenije je priznan specialist homeopatije. Le-to uspešno dopolnjuje tudi z Bicom biomagnetno resonanco, s katero opravlja alergijske teste na podlagi DNK ter terapije različnih bolezni.

Marko Nabergojje testiral vzorce krvi različnih vrst živali, ki so se nabrali v njegovi praksi. Od psov, mačk do konj. Vzorec je bil dovolj širok, da je testiranje tudi statistično sprejemljivo. Kri je testiral na kozarec po meridianih, kako deluje na posamezne telesne organe.

»Nisem meril točnih odstotkov delovanja, ampak sem ugotavljal, ali kozarec deluje »srednje dobro«, »zelo dobro« ali »ne deluje«. Ugotovil sem, da deluje »zelo dobro«.

Kozarec sem testiral na jetra, žolčnik, trebušno slinavko, vranico, pljuča, lokomotorni aparat, srčno mišico,« je pojasnil.

Testiral je tako, da je dal v bioresonančni aparat epruveto oziroma epruvete s krvjo živali. Med krvjo živali in aparatom se ustvari določena frekvenca, polje. Nato je vzel testne ampule frekvenc organov ter kozarec Longy in testiral z nihalom, kako ta deluje na meridiane oziroma organe.

TESTIRANJE KOZARCA S ČEBULNIM TESTOM

Informirani kozarec Longy je zmanjšal splošno strupenost in raven genotoksičnosti trzinske pitne vodovodne vode. To je s čebulnim Allium testom ugotovil biolog mag. Peter Firbas iz zasebnega Laboratorija za rastlinsko citogenetiko v Domžalah. Genotoksičnost se je zmanjšala s 7,2 odstotne točke na 4 odstotne točke. To pomeni, da je bilo pri testnih čebulicah manj poškodovanih kromosomov. Pitna voda iz kozarca Longy je tako postala boljša za cel kakovostni razred. Ocena tveganja zdravstvene varnosti vode se je namreč zmanjšala s srednje nizke vrednosti na nizko do ničelno vrednost.

Tveganje zdravstvene varnosti trzinske pitne vode se je s kozarcem Longy zmanjšalo s srednje nizke vrednosti na nizko do ničelno vrednost.

Mag. Peter Firbas je za preizkus uporabil deset čebulic Allium Cepa L. Pet jih je svoje koreninice pognalo v epruveto, v katero je nalil trzinsko vodovodno vodo. Ostalih pet čebulic pa je koreninice pognalo v epruvete s trzinsko pitno vodo, ki je bila prej nalita v kozarec Longy.

»Raven genotoksičnosti je mogoče ugotoviti edino z biološkim Allium testom, saj zajame celokupnost vsega, kar voda energijsko, kemično in snovno prinese s seboj na svoji poti od izvira do kozarca vode, ki ga natočimo iz vodovodne pipe,« pravi mag. Peter Firbas, ki je tudi avtor knjižice Kako zdrava je voda – priročnik za biološki monitoring vode (Misteriji.si; e-knjiga 8,90 €).

V Misterijih smo že pisali, da so zaradi univerzalnosti genskega koda živih organizmov rezultati metode Allium prenosljivi tudi na človeka.

»Človek seveda ni čebula, toda na celični ravni in še posebej na ravni celičnega jedra pa med čebulo in človekom ni razlike, saj je biokemijska sestava kromosomov čebule in človeka enaka. Celice vedno mutirajo, toda učinkovit imunski sistem jih lahko uniči. Slabše ko deluje naš imunski sistem, večja je verjetnost nastanka rakavih tvorb. Zato je pomembno, da pijemo karseda kakovostno vodo,« poudarja mag. Peter Firbas.

V vodi je vse več odpadnih škodljivih snovi, predvsem vse več ostankov zdravil, ki jih je težko izslediti. Kozarec Longy torej dokazano zmanjšuje vpliv teh škodljivih snovi na zdravje. Ko popijemo vodo iz njega, zato začutimo, da imamo več energije.

Eva Majnik

Kozarec Longy za daljše življenje