Peptidi

V Misterijih smo julija 2022 v članku o peptidih »Mnogim zdravilom bo odklenkalo« predstavili naslednjo izkušnjo našega sodelavca: »Po dvajsetdnevnem jemanju kapsul Cardio 3 Plus – v njej so združeni peptidi za srce, žile in jetra – so otekline z mojih nog izginile. Dodatni vzglavnik za lažje dihanje v jutranjih urah je postal odveč. Po hoji po stopnicah ne potrebujem več nekajsekundnega premora, da neham loviti sapo. Zdravil za izločanje vode ne jemljem več. Znaki popuščanja srca so izpuhteli … Peptide sem jemal tri tedne, zdaj pa imam pol leta premora. Potem bo verjetno dvajsetdnevno jemanje peptidov treba ponoviti …« Preverili smo, kakšno je njegovo stanje po skoraj dveh letih.

Za regeneracijo posameznih organov in sistemov lahko uživamo peptide v vseh starostnih obdobjih.

Povedal nam je, da vse, kar smo zapisali tedaj, še vedno drži. Otekle noge so le še daljni spomin. Po stopnicah še vedno hodi, ne da bi bil zadihan. Zdravil za izločanje vode tudi ne jemlje. Peptidni kompleks Cardio 3 Plus je od te izkušnje vzel še dvakrat, vendar bolj iz preventivnih razlogov. Njegovo počutje danes je glede teh znakov odlično. To mu potrjujejo tudi zdravniški izvidi, ki jih kot srčnožilni bolnik (popuščanje srca, anevrizma) opravlja redno. Na zadnjem pregledu pred mesecem dni se zdravnica kardiologinja ni mogla načuditi, da ne jemlje nobenih zdravil za srce. Veljalo naj bi namreč, da so zdravila za srčnožilne bolnike doživljenjska. Nek drug srčni zdravnik mu je dejal, da je fenomen. Tudi slovenski zdravniki so nad uspešnostjo peptidov osupli. Vendar pa žal pri nas še niso del uradne medicine in jih ni mogoče dobiti na recept. Na srečo pa so nam dosegljivi.

PEPTID ZA VSAK ORGAN

Peptidi so verige aminokislin, majhne beljakovine, ki so osnovni gradniki našega telesa. Telo mora biti stalno oskrbovano z njimi. Ko so v celici, pospešujejo biosintezo beljakovin v vzajemnem vplivanju s celično DNK. Te male verige so zaradi svoje majhnosti vitalne biološke enote in lahko sprožijo obnovitev na celični ravni, aktivirajo telesne vire, preprečujejo bolezni, vnetja, staranje.

Ruski znanstveniki so zasnovali linijo peptidnih bioregulatorjev za regeneracijo celega telega. Vsak organ, sistem in tkivo ima svoj pripravek. Za regeneracijo oziroma »popravljanje« delovanja posameznih organov in sistemov jih lahko uživamo v vseh starostnih obdobjih.

Eva Majnik

Cardio 3 Plus – Peptidi za srce in ožilje (60 kapsul)