Astrološka sanjska knjiga

Vsak od nas se je že kdaj zjutraj predramil iz sna vznemirjen zaradi nenavadnih nočnih sanjskih podob. Kaj naj bi pomenile? So nemara samo plod domišljije – ali pa je v njih kak skrivni namig? Mnoge nerazložljive sanje nam lahko celo pokvarijo dan. Objavljamo nekaj značilnih sanjskih simbolov, ki pa ne pomenijo za vse ljudi enako, temveč naj bi imeli za vsako astrološko znamenje drugačen pomen.

Za ovna sanje o smrti pomenijo svatbo, za bika dobitek na loteriji, za dvojčka nesrečo, za raka prepir, za leva dobitek ...

SMRT

To so značilne sanje nasprotnosti. Prinašajo življenje in voljo do življenja. Smrt je tudi znamenje življenjske radosti in brezskrbnosti ter še eno znamenje spremembe, ki ga je opazila vaša podzavest.
Za ovna sanje o smrti pomenijo svatbo, za bika dobitek na loteriji, za dvojčka nesrečo, za raka prepir, za leva dobitek, za devico nerazumevanje, za tehtnico trpljenje, za škorpijona prijateljstvo, za strelca grozo, za kozoroga presenečenje, za vodnarja veliko srečo, za ribi dobitek na loteriji.

LJUBOSUMNOST

Nikar se ne obremenjujte. Vaša zaskrbljenost je neutemeljena. Oseba v sanjah, na katero ste bili ljubosumni, lahko pomeni vir čustva. Te sanje so slabo znamenje – povzročili boste težave.
Za ovna sanje o ljubosumnosti pomenijo neuslišane prošnje, za bika laži, za dvojčka, da ga bodo počastili, za raka nemoč, za leva žalost, za devico bedo in pomanjkanje, za tehtnico bolezen, za škorpijona izgubo, za strelca novo prijateljstvo, za kozoroga duševno bolečino, za vodnarja prijetne trenutke, za ribi bojazen.

JOK

Jok je dober znak, ki napoveduje vesele dogodke. V sanjah videti nekoga, ki joče, je znamenje, da se boste kmalu potolažili. Če ste jokali vi, lahko pričakujete veselje. Jokati se in zbuditi: občutili boste veselje.
Za ovna sanje o joku pomenijo težave, za bika čast, za dvojčka smrt prijatelja, za raka presenečenje, za leva dolgo življenje, za devico kazen, za tehtnico grdo ravnanje z nekom, za škorpijona žalost, za strelca skrb, za kozoroga laž, za vodnarja gostijo, čast, za ribi ukano.

OPERACIJA

Te sanje običajno razlagajo kot napoved bližajočega se odhoda v bolnišnico. Pozdravili se boste oziroma razbremenili. Psihoanalitiki menijo, da je v vašem duševnem življenju treba nekaj odstraniti ali spremeniti.
Za ovna sanje o operaciji pomenijo dediščino, za bika žalost, za dvojčka žalostne novice, za raka neuresničeno upanje, za leva novo iskreno prijateljstvo, za devico dobiček, za tehtnico revščino s starosti, za škorpijona dolgotrajno bolezen, za strelca veselje, za kozoroga pomanjkanje, za vodnarja denar, čast, za ribi izdatke.

VOJNA, VOJSKOVANJE

Po starem prepričanju napoveduje »vojno« z nesrečami in morebiten spor z oblastjo. Vojna je lahko odsev konflikta s samim seboj, boja z življenjskimi odločitvami. Psihoanalitiki: odraz spolnega vzburjenja.
Za ovna sanje o vojni pomenijo nemoč, težave, za bika zmago nad sovražnikom, za dvojčka zelo prijetne trenutke, za raka čast, za leva zavist, prepir, za devico veselje, za tehtnico dobre vesti, za škorpijona dober zaslužek, za strelca veselo novico, za kozoroga spor, za vodnarja veselje, za ribi žalost.

D. N.

Astrološka sanjska knjiga