Poglejte si svojo avro

Naša avra v vsakem trenutku nezmotljivo izžareva našo pravo naravo in namene, naše duševno in telesno stanje. Je tudi naš duhovni podpis. Z vajo se jo lahko naučimo gledati pri sebi in drugih.

Praviloma velja, da smo toliko bolj duhovno razviti, kolikor bolj barvita, čista in svetla je naša avra.

VAJA ZA VIDENJE AVRE

Osebo postavimo pred nežno osvetljeno, belo ozadje. Glejmo ji v predel čelne čakre oziroma tretjega očesa, ki je centimeter in pol nad nosom, med očmi. Glejmo trideset sekund ali dlje. Nato analizirajmo okolje z obrobnim vidom, medtem ko še vedno gledamo v tretje oko. Ohranjajmo koncentracijo, ne glejmo naokoli. Nato zaprimo oči. Kar smo videli prej, je bilo posledica normalne svetlobe in avričnih vibracij. Zdaj za sekundo ali dve vidimo zgolj avro. Nekateri opazijo večjo senzibilnost, ko zaprejo oči, medtem ko se drugi rajši osredotočajo z odprtimi očmi.


Svojo avro pa si ogledamo tako, da se postavimo pred zrcalo, ozadje naj bo enobarvno, gladko. Trideset sekund ali dlje si glejmo v tretje oko. Potem z obrobnim vidom analizirajmo okolico glave; medtem še vedno gledamo v isto točko. Opaziti bi morali, da je ozadje v okolici glave svetlejše in drugačne barve kot bolj odmaknjeni deli ozadja. Vadimo vsak dan najmanj deset minut.

ČISTE BARVE AVRE

Praviloma velja, da smo toliko bolj duhovno razviti, kolikor bolj barvita, čista in svetla je naša avra. In kolikor bolj enakomerna je energijska porazdelitev v naši avri, toliko bolj smo zdravi in uravnoteženi. Navadno imamo v avri eno ali dve dominantni barvi.

Čiste barve avre (mavrične, svetle, bleščeče) pomenijo:

• Škrlatna kaže na duhovne misli. Pojavlja se samo v obliki prehodnih »oblačkov« in »plamenov«, ki razkrivajo resnično duhovne misli.

• Ljudje, ki imajo v avri močno točko v modri barvi, so sproščeni, uravnoteženi in se počutijo pripravljene, da preživijo v vsakih okoliščinah.

• Električno modra lahko prevlada nad vsemi drugimi barvami avre, če sprejemamo oziroma prenašamo energijo ali smo v telepatski komunikaciji.

• Turkizna pomeni osebo z visoko energijo, zmožno vpliva na druge. Če imamo v avri močno točko v turkizni barvi, počnemo veliko stvari hkrati in smo dobri organizatorji.

• Zelena je pomirjajoča, prilagajajoča energija, naravna zdravilna sposobnost.

• Rumena pomeni radost, svobodo, nenavezanost, sproščanje življenjskih sil. Ljudje, ki žarijo rumeno, so polni notranjega veselja, zelo radodarni in nenavezani. Rumeni sij okrog glave pomeni visoko duhovno razvitost.

• Oranžna je znak moči. Pomeni zmožnost za obvladovanje ljudi, željo po takšnem obvladovanju ali oboje.

• Rdeča izžareva materialistične misli, misli o telesu. Pretežno rdeča avra nakazuje materialistično usmerjenega človeka.

• Rožnata (škrlatna + rdeča) pomeni duhovno ljubezen. Dosegli smo popolno ravnotežje med duhovnim zavedanjem in materialnim bivanjem.

UMAZANE BARVE AVRE

Umazane barve (temnejše od ozadja, bolj podobne dimu ali megli kakor siju) pomenijo:

• Rjava kaže neuravnano, begajočo, motečo, materialistično osebo, ki zanika duhovnost.

• Siva so temne misli, nejasni nameni, navzočnost temne plati osebnosti.

• Žveplena izžareva bolečino ali nesproščenost, jezo.

• Bela kaže na hudo bolezen, mamila. Nekaj ur pred smrtjo postane avra bela in njena jakost se zelo poveča.

D. N.