Polarix za živali

Ne le pri ljudeh, tudi pri živalih je pomembno, da jih, če je le možno, ob težavah z njihovim zdravjem in počutjem obravnavamo čim bolj naravno, brez kemije. Tako bodo dlje ob nas. Le vedeti moramo za to možnost. In ena izmed odličnih možnosti pri težavah naše domače živali je energijski protibolečinski disk Polarix. Z njim lahko pomagamo vsem hišnim ljubljenčkom – psom, mačkam, morskim prašičkom, hrčkom in drugim.

To lahko naredimo na več načinov. Živalim, ki so navajene, da imajo nekaj okoli vratu, to je psom in mačkam, Polarix za živali s pomočjo vrvice obesimo okoli vratu kot obesek. Druga možnost je, da jim ga preprosto položimo na njihovo ležišče. To naredimo tudi pri živalih, ki ne nosijo obeskov, kot so morski prašički in hrčki. Tretja možnost je, da jim ga polagamo na čakre. S tem živali energijsko uravnavamo oziroma njihovemu telesu dovajamo dovolj blagodejne energije, da se potem njihovo energijsko telo uravnava sámo.

Pes se potem ni več ločil od diska, ne podnevi ne ponoči, vse dokler ni povsem okreval.

Tako pri ljudeh kot živalih velja, da se telo zdravi sámo, mi mu pri tem le malo pomagamo. Vse pa naredi imunski sistem živali ali človeka sam. Zato je tako pomembno, da naš hišni ljubljenček uživa tudi kakovostno hrano in pije dovolj kakovostne vode. In tu si spet lahko pomagamo s Polarixom. Enega položimo še pod njihovo posodico za vodo. Voda tako postane mehkejša, prijetnejša za pitje, telo jo lažje sprejme. Po izkušnjah lastnikov jo živali tudi raje in pogosteje pijejo, kar je zanje le dobrodošlo. Če diska ne moremo položiti pod skodelico, pa stekleničko ali plastenko, v katero smo natočili vodo, pred tem za nekaj minut položimo še na disk, preden jo damo v kletko morskega prašička ali hrčka.

ULEŽEJO SE NA POLARIX

Pravijo, da se bolne živali zavlečejo v miren kot in tam počakajo, da ozdravijo. Po naših izkušnjah se bolne živali intuitivno uležejo na Polarix. Tako je ta po besedah lastnice psa rešil življenje njenemu poškodovanemu trinajstletnemu škotskemu ovčarju. Pes si je noge poškodoval med počitnikovanjem v kampu ob reki Kolpi. Med prečkanjem jarka je padel in si zagozdil noge, da se ni mogel rešiti sam. Po poškodbi ni več mogel stati na nogah. Prenesli so ga na blazino, kjer je negiben obležal. Bil je v tako obupnem stanju, da je lastnica že razmišljala, da bi ga peljala na uspavanje z injekcijo. Nato mu je na hrbet položila Polarix, ki ga je sicer uporabljala sama. Ko mu je zdrsnil na tla, se je z zadnjimi močmi pridrsal nad njega in se ni več ločil od njega. Po kake pol ure delovanja Polarixa se je na presenečenje vseh že dvignil na noge in lahko že malo hodil. Pes se potem ni več ločil od diska, ne podnevi ne ponoči, vse dokler ni povsem okreval.

POMOČ PRI STAROSTNIH TEGOBAH

Disk pomaga tudi ostarelim živalim, da lažje prenašajo starostne tegobe. Manj ali sploh jih ne boli, imajo več energije, so živahnejše in lažje počivajo in spijo.

Na koncu razložimo še, kako Polarix deluje. Disk z dvanajstimi prekinjenimi bakrenimi krožnicami je periodična logaritemska antena, ki iz okolja zajema zdrava nihanja, katera okrepi in oddaja tja, kamor ga položimo. Poenostavljeno rečeno, Polarix bolne celice, ki nihajo po svoje, »sili«, da zanihajo spet zdravo. Tako se telo zdravi sámo, ne da bi vanj kaj vnašali. Polarix ne seva in ni magnetiziran, zato ne ljudem ne živalim na noben način ne more škodovati. Deluje namreč po načelih fizike in ne kemije. Je originalni povzetek polarizacijske antene ruskega zdravnika dr. Georgesa Lakhovskega, ki jo je izdelal ob pomoči Nikole Tesle.

Devina Novak

Polarix za živali (36 mm)

Polarix za živali (36 mm) + Domače zdravljenje hišnih ljubljenčkov