Priročnik za bogove

Svetovni mogočneži, iluminati, ki tičijo za vsemi nenavadnimi scenariji, ki jih doživljamo iz dneva v dan, se bojijo, da se ne bi odkrile njihove mahinacije in zato cenzurirajo vse od videov in knjig kot tudi ljudi po vsem svetu. Tako meni Jan van Helsing, ki je že avgusta 2019 vedel za načrt o koroni. O tem govori v knjigi Priročnik za bogove z jasnovidnim Johannesom, ki ima »dobro brezžično povezavo tja gor«.

Leta 2020 je človeštvo dobilo priložnost, da preseže samo sebe, se opogumi in spremeni, še zlasti zaradi razkritja svetovnega zakulisja, na primer o koroni.

Johannes je že od svojega zgodnjega otroštva jasnoviden in vizionar. Poleg svojega daru, da lahko govori z umrlimi, se srečuje tudi z duhovnimi in elementarnimi bitji, od katerih se je veliko naučil. V svojem življenju pa je prestajal tudi zelo trde preizkušnje, tako telesno, psihično in tudi materialne narave – bila so izredna učna leta, ki so veliko let periodično spremljala njega in njegovo ženo.

Njegova žena, ki je tudi medialno navdahnjena od otroštva, mu pri tem daje močno podporo. Johannes pojasnjuje, da je samo skromno orodje boga, ljubezni in življenjske energije. Na vprašanje, zakaj je medij, odgovori: »V vsakem človeku je kristusov duh in vsi smo božji otroci – z vsemi ustvarjalnimi močmi. Tako je popolnoma naravno, da je vsak posameznik tudi medij. Ta sposobnost in še mnoge druge so samo zatemnjene.«

Iz knjige Priročnik za bogove povzemamo del pogovora med avtorjem knjige in jasnovidcem.

Johannes, imaš svojega duhovnega spremljevalca. Kdo je ta oziroma kaj je to? Ni ti treba povedati imena … ampak kdaj se ti je prvič prikazal? Kako si to lahko predstavljam?

Imam jih več (smeh). Eden od mojih duhovnih spremljevalcev je žensko bitje, prikazalo se mi je z venčkom vrtnic.

Je to bitje vedno prisotno ali pa pride, ko ga pokličeš? Ali ga vidiš?

Prisotno je v taki obliki, da ga lahko zaznam. Ampak s fizičnimi očmi ne morem videti prave resničnosti. Gre za drugo vrsto zaznave, s katero vidim oziroma zaznavam tako imenovan finosnovni prostor. Včasih pa se bitje oglasi tudi fizično, zasliši se trkanje po prostoru, kakšna aparatura se samodejno vključi, v hiši šumi, luč začne utripati. Ko je bitje prisotno in želi opozoriti nase, se nepričakovano kaj zgodi. Včasih tudi lebdi v prostoru, kar pa zaznam na drugačni ravni.

V tem trenutku je prisotno še z dvema drugima bitjema. Povezani so z menoj. Ne pozabi, da govorim o večdimenzionalnem prostoru. Ti vidiš prostor kot materialno prostornost, v resnici pa je tako, da se nahajamo v prostoru, ki se širi v večnost. Zidove, ki so brez vsake vrednosti in sploh niso pomembni, je zgradil samo človek. Interakcija s temi bitji pa se dogaja zdaj.

Eno bitje je močno povezano z elementarnimi entitetami in tudi z menoj. Naš odnos je težko opisati s človeškimi besedami. Sem del tega bitja in to bitje je del mene, spadava v isto dušno družino. So območja, kjer je to drugače. Mnogo duš lahko tvori skupino bitij in na ta način pripadam tej duši. In ta duša je zelo zelo povezana z zeleno barvo in naravo. Od drugih dveh bitij pa je po človeških merilih eno ženskega, drugo pa moškega spola. Ampak v resnici je bitje večdimenzionalno in androgino.

So ta bitja prišla v tvoje življenje istočasno ali so se vključevala postopoma, ob spremembah tvoje življenjske situacije?

Nahajala so se v ozadju, vendar niso bila vedno prisotna. Priključila so se naknadno v določenem trenutku. S tako imenovanim »Svêtom« sem stalno povezan. Poleg tega imam še štiri posebne finosnovne spremljevalce. To niso tisti, o katerih sem prej govoril. Skupaj z menoj pripadamo posebnemu odredu, pet nas je. Delujemo po vsem svetu in smo bili o določenim dogodkih že predhodno obveščeni. Na primer za Fukušimo na Japonskem sem vedel že vnaprej.

Kako pa je bilo s korono? Si tudi to že vnaprej vedel? Obstajajo kake priče?

Ja, ampak to bomo obravnavali ločeno.

Johannes, kaj prihaja nad nas? Kaj se dogaja na Zemlji?

Začelo se je leta 2020, s prvim januarjem 2020. Leta 2012 oziroma še malce prej so se začele prve priprave, ki so se leta 2019 okrepile. Zdaj smo v fazi sprememb. Leto 2020, 2-0-2-0, je bilo zelo pomembno. Človeštvo je dobilo priložnost, da preseže samo sebe, se opogumi in spremeni, še zlasti zaradi razkritja svetovnega zakulisja, na primer o koroni. To ne pomeni, da morajo ljudje na ulice in biti nasilni. S tem bi naredili napako. Gre za notranjo spremembo vsakega posameznika. Človek mora delati na sebi, se posloviti od vsega, česar je bil dosedaj navajen, in ubrati novo smer v življenju. Zastaviti si mora vprašanje: »Kaj potrebujem, da bi bila moja naravnanost jasnejša in da bi svoj vsakdan bolj smiselno uredil?« Ko enkrat začne s tem, potegne za seboj tudi nadaljnje kroge in pripomore k temu, da se tudi drugi lotijo tega razvoja.

Že sama beseda »korona« nam pove, da gre, tako kot pri svetnikih in njihovem svetniškem siju, za naš svetleči notranji sij.

Pomembno je pogledati izza zavese. Ljudem se ob koronski zgodbi odpira velika priložnost. Že sama beseda »korona« nam pove, da gre, tako kot pri svetnikih in njihovem svetniškem siju, za naš svetleči notranji sij. Koronavirus, ki dejansko obstaja že dolgo, pri tem služi samo kot privesek. To je klic človeku, da razmisli o svojem lastnem imunskem sistemu, ki je v sodelovanju z jasnimi mislimi in jasno naravnanostjo sposoben, da nas zavaruje pred vsemi poskusi temnih sil. Zaupanje vase, v to, kar smo, v božanskost, ki nas vodi, v našo moč, vse to lahko zdaj vadimo in prakticiramo. Ta božanskost ti govori samo eno: si bog, si boginja! Vsi tvoji sestavni deli, vsaka celica, vsak atom, vsak elektron, vsak najmanjši delec, obstajajo iz božanske energije ljubezni, torej si ljubeče bitje!

Porajajo pa se tudi druga vprašanja. Si ljubeč? Se obnašaš na božanski način? Si jasen v svojih mislih? Si pogumen in srčen? Si pokončen in pošten? Vse te lastnosti so potrebne, da se s fizičnim telesom samodejno prilagodiš višanju frekvence nove Zemlje, ki ravnokar poteka. To pomeni, da gledaš stari svet, ki je še zmeraj tu, obenem pa se že nahajaš v novem svetu, ki je dosti bolj prijazen in poseljen s prebujenimi, jasnimi, suverenimi, pokončnimi, pozornimi, usmiljenimi in sočutnimi bogovi! Svet, poln bogov! Prebujenje bogov!

Ali pa si nasprotje tega? Dovoljuješ, da te bodo še naprej obvladovali s programi, ki prihajajo na trg samo zato, da bi te ovirali pri prebujanju? Bi rad še naprej spal? Na tak način bi živel še naprej v tebi znanem in domačem svetu, ampak ta svet bo kmalu razpadel in se spremenil. Vse staro in speče ostaja zadaj.

Zemlja bo dobila novo ureditev. Po tem načrtu se bo dvignilo tudi predvideno kopno. Toda zaradi zavesti z višjo vibracijo bo izkušnja popolnoma drugačna, ne bo te zadevala fizično. Vsa okolica, regija in ceste se bodo navzeli koristi vibracijskega polja posameznikov. Vibracijsko polje se namreč dvigne kot vesoljska ladja in s tem popolnoma spremeni naš pogled. S tem ustvarimo nov svet, novo Zemljo, ki si je v tem trenutku še ne moremo dobro predstavljati. Imela bo nov barvni spekter, čudovito obliko, še več raznovrstnega, pisano cvetočega rastlinstva in izjemne ljudi. Svet, poln bogov!

Tudi arhitektura in zgradbe bodo ustrezale tem kriterijem. Že danes »v zakulisju« obstajajo stavbe, ki jih ljudje (še) ne zaznavajo. Človek ima možnost, da zgrabi to priložnost in se vključi v ta zlati svet ali pa odstopi s položaja, pusti svoje fizično telo za seboj in očisti svojo dušo na drugi ravni, kajti višanje frekvence je že v polnem teku.

R. M.

Knjiga: Priročnik za bogove