Aleksandra Drole Nihalo Akash

»Akaša je neskončna zbirka podatkov, nekakšna knjižnica na eterični ravni. Vsebuje vse naše misli, ideje, čustva in izkušnje ter jih združuje v univerzalno podatkovno zbirko, ki povezuje več ravni našega obstoja. Gre za zapis v kvantnem svetu, ki ga lahko primerjamo s svetovnim spletom v tukajšnjem svetu. Vedeti moramo, kaj iščemo,« pravi Aleksandra Winkler Drole, ki je napisala že drugo knjigo o akaši Akaški zapisi – mojstrstvo duše. Z njo smo se pogovarjali, kako z vpogledom v akašne zapise prek posebnega nihala izboljšamo svoje življenje.

Podzavest premika nihalo, ampak šele potem, ko se povežemo s peto dimenzijo in s še višjimi dimenzijami, odvisno od naše stopnje zavesti.

Kako beremo iz akašnih zapisov?

Za začetek odčitavanja je najbolj priporočljiva uporaba radiestezijskega nihala. Pri nihalu ne gre za nič magičnega ali mističnega. Omogoča nam zavestno sprejemati informacije, ki jih potrebujemo. Pomembne stvari poveže na zelo praktičen in razumen način.

Kakšno nihalo je za branje?

Izdelala sem nihalo Akash.Preden ga uporabimo, se umirimo, gremo v alfa stanje. Jaz to naredim že brez posebnih meditacij. Zaprem oči in rečem, naj gre vsa negativna energija, ki je ne potrebujem, stran. Z roko jo potegnem navzdol in proč od nihala, tako odpihnem negativno energijo. Nihala ni treba nič umivati, ne dajati v sol, ker se čisti sámo. Dam torej prošnjo, da gre stran vse, kar ni v najvišje dobro. Potem ga stisnem v dlan, tako da začutim svoj utrip v dlani. Nihalo je podaljšek roke, roka pa je podaljšek srca. Potem naredim prošnjo, namen nihalu, da odgovarja v najvišje dobro in za dobro vseh.

Kako pridemo v peto dimenzijo, kjer je, kot pravite, akaša?

Res je – podzavest premika nihalo, ampak šele potem, ko se povežemo s peto dimenzijo in s še višjimi dimenzijami, odvisno od naše stopnje zavesti. Jaz se v akašne zapise preprosto potegnem miselno tako, da si zamišljam, da se dvigam z dvigalom navzgor. Z dvigalom grem v peto nadstropje, šesto, sedmo, izstopim in si zamislim tempelj, ki sem ga tudi naslikala na platno. In zdaj sem tam.

Kaj lahko vprašamo?

Najprej vprašamo, ali imamo dostop do akašnih zapisov. Če nihalo temu pritrdi – prej določimo, kaj pomeni, če zaniha v krogu na levo ali desno – sprašujemo naprej. Nihalo je zelo odzivno, zelo občutljivo, takoj zaniha, saj smo ga naredili po merah nihala iz zelo stare muzejske zbirke nekega znanega bioenergetika.

Nato postavljamo vprašanja, ki nas zanimajo. Odgovori naj bodo v obliki »da« ali »ne« in včasih tudi »mogoče«. Ne sprašujmo ničesar takega, kar bi lahko ostalo nejasno, »v zraku«. Ko končam, se zahvalim mojstrom modrosti in angelom varuhom, ki so povsod z nami. In zaprem akašno knjigo stranke ali sebe, ki je, kot rečeno, na metafizični ravni. Pomembna je ponovna vrnitev in prizemljitev, zato si zamislim, da se z dvigalom spuščam navzdol v tukaj in sedaj.

Komu je dovoljen vstop v akašne zapise? Je dostop možno zlorabiti?

Akašni zapisi imajo zanimivo lastnost delovanja. Če želimo vanje vstopiti z namenom zlorabe oziroma da bi komu škodovali, vedno zavrnejo dostop do sebe. Tudi ne more kar vsak dostopati do podatkov o nas. Če nekdo pride do teh zapisov samo iz radovednosti, dobi nepopolne informacije. Radovednost v tem kontekstu ni dobra lastnost in je ne odobravamo. Če imamo zgrešen namen, dostopamo na napačen način. To pa povzroči, da se nam reč vrne.

Negativne duše si želijo veliko naše pozornosti, saj smo mi zanje vir vitalne življenjske energije, to pa pogosto počnejo z manipuliranjem in kontrolo.

Lahko sprašujemo o drugi osebi?

Če želimo dostopati do zapisa druge osebe, potrebujemo njeno dovoljenje. Razen pri nekaterih izjemah, kot so denimo starši, ki lahko sprašujejo za svoje otroke, dokler jih finančno vzdržujejo, preživljajo.

Naredili ste tudi poseben medeninast obesek – Atlantidski-Pozejdonov talisman …

Da. Varoval naj bi nas pred negativnimi dušami.

Katere duše so negativne?

Večina duš, ki jih srečamo pri našem delu, je pozitivnih. Občasno pa se zgodi, da naletimo tudi na kako negativno. Skozi stalne negativne odločitve je taka duša izničila svojo dušno matrico do točke, ko ne more več prejemati življenjske energije iz božanskega vira. Zato je prisiljena črpati življenjsko energijo od drugih ljudi. Negativne duše si želijo veliko naše pozornosti, saj smo mi zanje vir vitalne življenjske energije, to pa pogosto počnejo z manipuliranjem in kontrolo. Rade dobivajo pomoč drugih, zato se potrudijo, da bi privabile našo pozornost.

Kako to zaznamo?

Na zunaj je nemogoče razlikovati med pozitivno in negativno dušo. To lahko ugotovimo samo prek akašnih zapisov. Negativne duše so lahko izredno šarmantne in navidez pozitivne, medtem ko so nekatere pozitivne duše nesrečni »zadirčneži«. Če odkrijete, da ste vstopili v negativno dušo, delo z nihalom takoj končajte, saj njihovih akašnih zapisov ne moremo brati. Negativne duše namreč zanikajo svojo matrico, zato jim naše delo preprosto ne pomaga.

Kako nam pomaga talisman?

Čeprav je najboljša zaščita pravilno delovanje, torej dobra karma, pa je v današnji družbi, ko prihaja do izjemnega porasta negativnih duš, nujno potrebna hitra pomoč. Tako sem pri uvidu prek kanaliziranega sporočila prejela navodila za izdelavo talismana, ki ščiti pred vdorom negativnih duš. Negativni element, ki ga vsadijo negativne duše – o njih več pišem v knjigi – deluje na posameznika kot prepričanje. To prepričanje se v resnici ne sklada z njegovo v osnovi pozitivno dušo, zato to prepričanje deluje negativno kot iluzija, privid, prevara. Tako okužen posameznik lahko skoči v vodo, misleč, da je dovolj globoka in da bo s tem nekaj rešil, denimo nekoga, ki se utaplja, vendar se poškoduje. Izbral je negativno odločitev in posledice so lahko zelo hude – od izčrpanosti in izgorelosti pa do fizičnih zdravstvenih težav.

Na talismanu je tudi Pozejdonov trizob, trojna sulica …

Ta sulica je značilna za boga Šivo in Pozejdona. Trizob predstavlja tri glavne energijske kanale v človeškem telesu in hkrati tri glavne naloge stvarnika, namreč ustvarjanje, vzdrževanje in uničenje.

Ali Atlantidski-Pozejdonov talisman tudi uravnoteža čakre v našem telesu?

Dejstvo je, da pri ljudeh čakre ne delujejo enako in to je naša dušna narava, tako kot nismo vsi enako dobri govorniki ali športniki. Če je naša čakra preveč delujoča, je neka naša odločitev oziroma delovanje napačno. Enako je tudi pri preslabo delujoči čakri. Svoje čakre pa uravnotežimo samo s pravilnim delovanjem, s pravilnimi izbirami, in če nam Atlantidski-Pozejdonov talisman pri teh odločitvah pomaga, je to izjemno darilo za nas same.

NIHALO AKASH

Nihalo Akash uporabljamo za odčitavanje nevidnih svetov, sveta akaš; za pogovor s podzavestjo in višjim jazom, ker je dober sprejemnik; za aktivacijo akupunkturnih točk, ker je dober oddajnik zdravilnih energij; za zaznavanje morebitnih blokad v telesu in delovanje čaker; za odčitavanje bioenergijskega polja; za radiestezijo, tudi na daljavo, ker zaznava energije od pete dimenzije.

»To nihalo ima blagodejni učinek, ima močno frekvenco premikanja in zmožnost visoke duhovne zaznave. Spodbuja zdravljenje s postopkom pritiskanja na akupunkturne točke, in še sama uporaba tega nihala nam daje občutek umirjenosti, kot da smo na svetem kraju, ker ima sposobnost oddajanja višjih energij. Ker je hkrati dober sprejemnik, z njegovo pravilno uporabo enostavno dobimo odgovor iz sveta akaš. Je izjemno povezovalno sredstvo med fizičnim in duhovnim svetom, vse do sedmega dimenzionalnega obstoja,« pravi Aleksandra Winkler Drole. Dosegljiv je na Misteriji.si, cena je 46 €.

Tatjana Svete

Knjiga: Akaški zapisi – Mojstrstvo duše