Rok Bajec prikazuje delovanje kvantnega sinhrometra.

Z zaprtimi očmi sedim na stolu. Na ušesih imam slušalke, povezane z računalnikom, in tako je z njim povezano moje telo. Računalnik preverja frekvence mojega telesa in jih primerja s frekvencami zdravih ljudi, ki so naložene v njegovem programu. Svoje delo opravi v pičlih desetih, petnajstih minutah. Sistem nelinearne analize, ki me pregleduje, se imenuje kvantni sinhrometer. Izredno natančno pregleduje stanja mojih organov, tkiv in celic, zaznava odstopanja od homeostaze organizma, ugotavlja bolezenske organizme in alergene v meni ter še veliko več.

Imenovali bi ga lahko tudi domači zdravnik in naj bi ga imel vsakdo doma, za preventivo. Ob njem potrebujemo le še osebni računalnik, pravi Rok Bajec iz podjetja AFC (www.drclark.si). Kvantni sinhrometer, v tej obliki so ga razvili na Ruskem inštitutu za praktično psihofiziko, so poslovenili, v podjetju AFC pa ga prodajajo in organizirajo seminarje o njegovi uporabi. Zainteresiranim nudijo kratko predstavitev delovanja sistema na živem človeku. In tako so ga predstavili tudi meni, na meni sami. Z ugotavljanjem bolezni in zdravljenji pa se v podjetju AFC ne ukvarjajo.

Kvantni sinhrometer lahko pogleda v 867 tkiv, organov, celic in kromosomov ter predlaga ustrezno terapijo.

NEBOLEČ PREGLED

Pregledovanje telesa je povsem neboleče, brez sevanja in dotikanja. Vse informacije o meni računalniku posredujejo moji možgani. Računalniški program lahko med pregledom pogleda v 867 tkiv, organov, celic, procesov, DNK, RNK, kromosomov. Na podlagi mojih glavnih težav – bolečin v sklepih – je sistem predlagal, da mi poleg standardnega pregleda za moj spol, starost in krvno skupino pregleda še štiriinpetdeset organov, ki bi lahko bili povezani s tem.

Sistem je primerjal frekvence v mojem telesu s frekvencami zdravih žensk v moji starosti in z isto krvno skupino. Program ima naložene podatke več kot sto tisoč ljudi za več kot tisoč zdravih stanj.

Sistem nelinearne analize je prikazal informacije o meni s slikami organov in prikazom, katera področja odstopajo od homeostaze ali optimalnega stanja organizma. Pa tudi predlagal, kaj naj naredim, da ta odstopanja zmanjšam – denimo spremembe v prehrani, čiščenju telesa, prehranske dodatke, homeopatijo, bachove kapljice … In svetoval mi je »metaterapijo«, to je terapijo organa, tkiva ali celic v smeri homeostaze. Za zdravljenje s kvantnim sinhrometrom sem spet dala slušalke na glavo in se udobno namestila, medtem ko je računalnik izvajal terapijo. Če bi imela ta sistem doma, bi lahko z njim pomagala tudi svojim najbližjim.

Kvantni sinhrometer je le frekvenčna pomoč organizmu, ki ima zato več moči, da se ukvarja s posledicami težav, vzrokov pa ne more odpraviti. Tako denimo težkih kovin, parazitov ali bakterij, ki jih je zaznal v telesu, ne more izplaviti iz njega. Zato pa predlaga terapije in protokole po dr. Huldi Clark, ki jih lahko samostojno izvajamo doma, pri čemer jemljemo pripravke za čiščenje črevesja in parazitov, čiščenje ledvic, jeter, težkih kovin, bakterij, pa za podporo srcu in ožilju.

TERAPIJA DR. CLARKOVE

Ta sistem samozdravljenja je razvila kanadska raziskovalka dr. Hulda Regehr Clark (1928–2009). Odkrila je, da petindevetdeset odstotkov vseh bolezni povzročijo paraziti in strupi v telesu. Njena terapija gleda na organizem kot celoto; če je samo en organ obremenjen s težkimi kovinami ali okužen z bolezenskimi organizmi, to vpliva na celoten organizem. Več o tem si lahko preberemo v knjigi Terapija Clark – zdravje in preventiva za vse starosti.

Težava današnje medicine je odkrivanje pravega vzroka bolezni, zato je kvantni sinhrometer odlična pomoč pri preventivi.

Hulda Clark je bila prepričana, da je težava današnje medicine diagnostika, nesposobnost odkrivanja pravega vzroka bolezni. Zdravnikov nihče ni poučil, naj poiščejo parazite ali strupe v organizmu. Zato je kvantni sinhrometer – domači zdravnik – odlična pomoč pri iskanju vzrokov za zdravstvene težave in dopolnilo uradni medicini. Predvsem pa pomoč pri preventivi, saj lahko ukrepamo pravočasno, še preden se neka težava razvije v bolezen.

MRTVI ZOBJE

In kaj je sistem pokazal meni? Da moje težave s sklepi izvirajo iz zob, kjer bi lahko že potekali bolezenski procesi. Z leti bi se lahko razvila tudi osteoporoza in druge resnejše težave. Imam namreč več mrtvih zob; to so zobje, ki jim zobozdravnik odstrani živec. Trije so postali mrtvi zaradi namestitve prevleke, dvema pa je bila narejena apikotomija. Mrtvi zobje so leglo bakterij, središče prikritega vnetja z negativnim vplivom na celoten organizem. Priporočljivo je, da vse mrtve zobe odstranimo, skupaj s pripadajočimi vezmi in delom čeljustne kosti. In jih nadomestimo s protezo ali organizmu prijaznimi mostički ali keramičnimi implantati.

A sploh nisem edina s to težavo. Po oceni sogovornika imamo Slovenci okoli sedem milijonov mrtvih zob. Kar pomeni, da je v Sloveniji sedem milijonov vzrokov kroničnih degenerativnih obolenj!

Dr. Hulda Clark ni nikoli začela zdraviti, preden ni bila urejena ustna higiena. Menila je, da noben prehranski dodatek, zdravilo, homeopatija, bioenergija ali karkoli drugega dolgoročno ne bo delovalo, dokler so v telesu mrtvi zobje, amalgamske plombe, kovine in kavitacije. Anaerobne bakterije, ki imajo idealne pogoje v mrtvih zobeh in kavitacijah, tvorijo kemično najbolj strupene snovi na planetu, ki zavirajo številne encimske procese v telesu. Če imamo mrtve zobe, pomagata za blaženje posledic samo dve stvari: pet do deset gramov vitamina C dnevno (po en gram v dvournih presledkih) in/ali dnevna uporaba zaperja s programom proti zobnim bakterijam.

Po podatkih dr. Thomasa E. Levyja, avtorja knjige Skrita epidemija, je petindevetdeset odstotkov mrtvih zob središče okužbe, tretjina odraslih pa ima vsaj en mrtev zob. Torej ima tretjina prebivalstva asimptomatično zobno okužbo. Te okužbe pa naj bi povzročale ali poslabšale rakava obolenja, srčne bolezni, demenco … Gre za sodobno kugo, ki presega vsako pandemijo v zgodovini človeštva.

KVANTNI SINHROMETER

V sistemu kvantnega sinhrometra je zajeto znanje, ki se je zbiralo tisočletja – od joge, čaker in avre do stare kitajske medicine. In omogoča merljivost, saj lahko spremljamo spremembe po čiščenju črevesja in parazitov, ledvic, jeter, po antioksidantskem protokolu, protokolu proti težkim kovinam oziroma po katerem koli protokolu.

Za razliko od zapletenih in dragih medicinskih naprav, kot so ultrazvok, CT, magnetna resonanca, se upravljanja s sistemom nelinearne analize lahko nauči vsak. Potrebuje le nekaj ur prakse.

Anja Drašler

Več informacij: drclark.si; 01/561 01 55, 041/640 024 (Rok Bajec)