Samoterapija z oljcnim oljem

Z ozonom razkužujemo vodo, sadje, zelenjavo, meso … Z njim si pripravimo za čiščenje organizma in ohranjanje zdravja tudi zdravilen oljčni napitek. Žlico z ozonom prepojenega olja zaužijemo zvečer pred spanjem. Obvezno na prazen želodec. V deviško oljčno olje prhamo ozon dvajset minut.

S kisikom prepojeno olje uničenje latentne viruse v celicah in preprečuje naknadne izbruhe.

Za to početje potrebujemo napravo za ustvarjanje ozona – zelo močnega oksidanta, posebne oblike molekularnega kisika s tremi molekulami. Ta naprava je ozonator. Silikonsko cev, na kateri je kamniti razpršilec ozona, na eni strani vtaknemo v ozonator, na drugi pa v stekleničko s dvema decilitroma ekstra deviškega oljčnega olja. Ozonator vklopimo za dvajset minut. Z ozonom prepojeno olje je, če ga hranimo v hladilniku, učinkovito štiri dni.

Olje je najboljši medij za prenos ozona do celic, saj se ta plin veliko bolje vsrka v maščobe kot v vodne raztopine.

Z ozonom lahko prepojimo tudi pitno vodo. V ta namen uporabimo drugo silikonsko cev s kamnitim razpršilnim nastavkom, ki ga potopimo v kozarec vode. Obe silikonski cevi sta v kompletu z ozonatorjem.

V vodo spuščamo ozon samo deset minut, popijemo pa jo v petih minutah. Ozon v vodi razpade v nekaj minutah. S kisikom prepojena voda uniči težke kovine, bakterije in parazite.

PITJE OLJA

Z ozonom nasičeno oljčno olje ima oksidacijske lastnosti ozona. Dr. Hulda Clark ga je svetovala za čiščenje parazita Ascaris in za čiščenje jeter. Zaužijemo ga tri žlice zvečer pred spanjem; oba protokola sta natančno opisana v knjigi Terapija Clark – zdravje in preventiva za vse bolezni.

Preventivno popijemo jušno žlico okisičenega olja vsak večer, pred spanjem, na prazen želodec, da ozon ne oksidira vsebine želodca.

KORISTI OZONA

Ozon onesposobi viruse, oksidira bakterije, glivice, parazite, praživali in rakave celice. Spodbuja imunski sistem, pospeši samozdravljenje. Očisti arterije in vene, izboljša krvni obtok. Očisti kri in limfo. Oksidira strupene snovi. Normalizira tvorbo encimov in hormonov. Zmanjša vnetja. Zmanjša bolečino, umiri živčevje. Preprečuje kap. Zmanjša aritmijo. Izboljša delovanje možganov in spomin. Očisti proste radikale. Izloči težke kovine. Spodbuja nastajanje zaščitnih encimov celice.

Ozon je ena izmed snovi, ki povzročajo najmočnejšo oksidacijo. Od začetka dvajsetega stoletja ga uporabljajo pri zdravljenju številnih bolezni. Po svetu je več klinik, ki zdravijo izključno z ozonom.

Domači ozonator nam je v veliko pomoč pri ohranjanju zdravja. S posebno obliko molekularnega kisika izboljša hrano, pijače in pogoje bivanja v prostoru. Ozonirana voda in olje razstrupljata in pomagata v boju z okužbami. S kisikom prepojeno olje uničenje latentne viruse v celicah in preprečuje naknadne izbruhe. Ubija tudi trakulje, Ascaris, jajčeca parazitov in kandido. Uniči bakterije. Ko je olje prepojeno z ozonom, oblikuje perokside, hidroperokside, ozonide in aldehide. Vsi ti ubijajo organizme, ki povzročajo bolezni. Ne uživamo pa ga skupaj z antioksidanti, saj jih olje oksidira in naredi neučinkovite; med jemanjem oksidantov in antioksidantov naj bo vsaj štiri ure razlike.

T. S.

Ozonator / Ionizator za domačo uporabo