Sanje o potnikih z letala MH370

V vaši cenjeni reviji Misteriji ste objavili nekaj mojih sanj in jih označili za »preroške«. Ene od teh sanj, ki ste mi jih objavili v avgustu 2015, so bile tudi o izginulem potniškem letalu MH370, ki je odletelo iz Kuala Lumpurja v Maleziji in je pogrešano že od leta 2014. O tem letalu se mi je po tem še trikrat sanjalo v letih 2016, 2017 in 2019. Do zdaj sem o tem molčala zaradi neprijetnega opozorila! Ker pa mi je težko zaradi potnikov in njihovih družin, sem se odločila po teh letih, da vam jih sporočim.

Sanje 2016. leta – Potnike iz letala MH370 so glede na moje sanje prestavili na drugo področje. Od daleč sem opazovala dolgo kolono potnikov, oblečenih v topla zimska oblačila in z vso prtljago, ki so se pomikali po ozki ledeni stezi ob jezeru z gladkimi ledenimi stenami (kot na Antarktiki!) in s skoraj črno globoko vodo. Jaz sem bila na drugi strani jezera.

Sanje 2016. leta – Tokrat so bili potniki že v drugem okolju, toplem, z zelenim rastlinjem. Vsa skupina je bila oblečena v bele kombinezone in je pod taktirko treh čuvajev v črnih kombinezonih izvajala vzhodnjaške telovadne vaje. Jaz sem vse to opazovala z višjega prostora. Ko me je eden od čuvajev opazil, se je približal in mi telepatsko zagrozil, naj izginem, če ne … Bil je popolnoma podoben potniku Irancu s ponarejenimi potniškimi dokumenti na letalu. Imel je grd kozav ali pa brazgotinast obraz.

Sanje 2019. leta – Bila sem na tujem planetu (?), ki ni viden z naše zemlje, vendar je v soseščini naše zemlje, ki sem jo videla v bližini. Tu sem gledala navzdol na neko cesto. Opazila sem poln avtobus potnikov, predvsem žensk. Avtobus se je zaradi okvare na ozki cesti nad prepadom ustavil. Potnice so izstopile. Ko so zagledale v soseščini našo zemljo, so začele jokati in kazati nanjo ter vpiti: »Joj, tam je naša domovina, pokrajina, jezera, Japonska …!«

Občutek sem imela, da so potniki z letala MH370 še živi, da niso v slabem stanju, vendar imajo domotožje …

Ana