Unikatni osebni vilinski simbol

imamo vilinske simbole čim bližje sebe, v svojem energijskem polju, ni pa treba, da so v stiku s kožo. Pomembno je, da jih čim večkrat pogledamo, se jih dotaknemo, pomislimo nanje, si jih zamišljamo ali jih narišemo na list papirja. Vsak simbol ima tudi svoje ime, ki ga sestavljata dve besedi. Ime je mantra simbola, ki ga aktivira in pospeši njegovo delovanje. Kjer je naša pozornost, tam bo naša stvaritev,« pravi glasnica vilinskih simbolov Maya Peron.

Pomembno je seveda, da pravilno postavljamo cilje. Želja namreč postane uresničljiva šele, ko jo spremenimo v cilj. To uči slušatelje na delavnicah in osebnih svetovanjih.

Osebni vilinski simbol podpre osebo pri življenjskem poslanstvu ter poveča moč in hitrost delovanja ostalih vilinskih simbolov.

Kako izberemo vilinski simbol, ki ga tisti trenutek najbolj potrebujemo? Včasih je namreč vzrok za težavo nekje drugje, kot mislimo, da je.

Lahko ga izberemo po občutku. Še boljše je, če naredimo kratko analizo stanja. Kje dejansko smo? Kam hočemo? Kaj za to potrebujemo? Kaj od tega že imamo? Kaj nam manjka? Govorim o energijah in lastnostih, ne o materialnih stvareh.

Odvisno je, za kaj gre in kako globoko s simboli želimo iti. Z njimi lahko delamo velike preobrazbe, zdravimo svoje rane in dejansko na novo postavljamo in sestavljamo sami sebe.

Lahko pa vilinske simbole uporabljamo tudi zgolj za uskladitev z določeno energijo. Lahko kot opomnik na to, kaj nam je v življenju pomembno. Lahko jih nekomu podarimo in mu z njimi povemo, kaj mu želimo, ter ga tudi energijsko podpremo. Delujejo v vsakem primeru in čisto vsake okoliščine v življenju nam tudi ni treba analizirati. Včasih je dovolj, da gremo na sestanek in si rečemo: »Želim si, da bo uspešen!« in si na roko nadenemo zapestnico s simbolom za uspeh (Tir Kairi). Ali pa si ga narišemo na listek in ga imamo v žepu.

Ali lahko sočasno uporabljamo več izdelkov z vilinskimi simboli za različne cilje?

Seveda lahko uporabimo več različnih simbolov naenkrat. Ne bomo pa mogli biti osredotočeni na deset simbolov hkrati. Sama jih imam vedno več, dotaknem se in prosim za pomoč pa tistega, ki ga v določenem trenutku potrebujem.

Vilinskih simbolov ni mogoče zlorabiti, niti se njihova energija ne more »pomešati«, sploh pa nam ne more škodovati, temveč nas kvečjemu ovije v tančico prijetnih, pozitivnih in visokih vibracij. Ni se nam torej treba bati, da bi nam škodovali. Bo pa najbolj deloval tisti, ki mu bomo namenili pozornost. In nikar naj se nam ne mudi!

Kaj pa če se odločimo za osebni vilinski simbol, ki ga izdela avtorica vilinskih simbolov, pisateljica Marjetka Jeršek – katere podatke potrebuje in ali osebni vilinski simbol deluje globlje?

Avtorica vilinskih simbolov Marjetka Jeršek je še vedno edina na svetu z dostopom do portala, ki ji omogoča njihovo ustvarjanje. Potrebuje ime in priimek ter rojstni datum osebe. Čas izdelave je pet do osem dni. To počne skozi meditacijo in posebne postopke, za katere potrebuje različno veliko časa. Osebni vilinski simbol podpre osebo pri njenem življenjskem poslanstvu ter hkrati poveča moč in hitrost delovanja ostalih vilinskih simbolov. Marjetka Jeršek z višjih duhovnih ravni potegne informacije in ustvari simbol, jaz pa ga ljudem pomagam vključiti v tuzemsko življenje. Moje poslanstvo je pomagati ljudem živeti duhovnost v praksi.

Ali vilinski simboli pomagajo tudi otrokom?

Seveda. Mladi starši velikokrat povedo, da malčkom pod vzglavje polagajo simbol za spanje in sprostitev (Endra Gar) ali jim na odejice in ninice izvezejo simbol za varnost (Tarin Alb), nežnost (Lig Ulai), srečo (Kaler Adali) ali ljubezen (Amar Nat).

Izjemni so tudi za šolarje, sploh pogum (Klas Nair), samozavest (Nia Tar), učenje (Ulim Shin) in spomin (Pil Arei). Pa seveda komunikacija (Ke Lin), razumevanje (Mer Inlan) in strpnost (Kam Laver) za najstnike. Bolj ko se poglobimo vanje, več možnosti se odpira in včasih kakšno rešitev najdemo že, ko analitično razmišljamo o izzivu ali problemu.

Katere izkušnje uporabnikov vilinskih simbolov so vas najbolj presenetile?

V vilinske simbole ne le verjamem, ampak predvsem razumem njihovo delovanje, pa vendar včasih ostanem brez besed.

Prvi primer, ki me je najbolj presenetil, bo verjetno za vedno ostal simbol za varnost in zaščito – zaradi moje izkušnje s prometno nesrečo, ki sem jo opisala v prejšnjih Misterijih.

Sem pa presenečena nad dogajanjem s simbolom za plodnost (Eili Liburi). Veliko žensk, ki so se leta trudile zanositi, mi sporoča, da jim je končno uspelo. Čeprav je nemogoče dokazati, da gre zahvala vilinskim simbolom, je teh primerov preprosto preveč, da bi šlo za naključje.

Zanimiva je tudi moja izkušnja s tem simbolom, saj sem se leta nazaj odločila, da še tretjič postanem mamica. Narisala sem simbola za plodnost in nov začetek ter ju postavila na polico pred kopalnico. Vsi smo vedeli, da sta tam, in vsi smo ju »prosili« za fantka. No, čez slabo leto je ta fantek tudi res prišel; starejša hči in njen fant sta namreč pri enaindvajsetih letih postala starša, jaz pa pri štiriinštiridesetih letih babica. Danes so srečna mlada družinica, jaz pa sem se s tedanjim partnerjem že zdavnaj razšla. Če je simbol deloval v najvišje dobro, presodite sami.

Kako pa denimo delujeta vilinski simbol za denar in bogastvo?

Tudi ta pričevanja, ki so povezana s simbolom za pritok denarja (Amali Doare) in bogastvo (Altres Etari), me presenetijo. Mnogi mi namreč pišejo, kako jim je v najbolj kritičnih trenutkih, ko je šlo zares, po čudežu od nekod prišel denar, ki so ga tako zelo potrebovali. Nekateri so zadeli pri igrah na srečo, nekaterim so odobrili limit ali posojilo, drugi so dedovali, spet tretjim so odobrili odlog plačila ali jim odpisali dolg. Moram poudariti, da ti simboli niso namenjeni kopičenju bogastva, zato je čista izguba časa in energije, če jih rišete, ko imate dovolj vsega in bi zgolj imeli radi še več. Sploh pa ne delujejo pri igrah na srečo kot takšnih.

Vaš najnovejši izdelek, povezan z vilinskimi simboli, je namizni koledar s spodbudnimi mislimi za leto 2022. Komu ga priporočate?

Najnovejši koledar je v največji meri delo moje kolegice Branke Vesel, ki je prisluhnila željam ljudi. Gre za koledar, v katerem je zbranih dvainpetdeset vzpodbudnih misli in ob vsaki je tudi en vilinski simbol. Lahko si ga vzamete kot vodilo za določen teden, lahko kot opomnik, morda pa samo kot priložnost, da ga posredujete nekomu, ki ga v tistem hipu potrebuje. Misli so preproste in optimistične, primerne za vsakogar, ki se mu dogaja … življenje.

Tatjana Svete

Osebni vilinski simbol (Marjetka Jeršek)