Srečko Šorli

Avgusta je v Ličkem Osiku potekala »1. mednarodna konferenca na Hrvaškem za prekinitev Agende 2030«. Kot protiutež svetovni eliti, ki se vsako leto zbere v Davosu, zato so to srečanje poimenovali »hrvaški antidavos«. O slovenskem antidavosu – prvo srečanje je bilo 25. septembra v Ljubljani – smo se pogovarjali s Srečkom Šorlijem, urednikom knjige Prebujeni iz koronske prevare.

Udeleženci konference na Hrvaškem so prepričani, da se pod plaščem splošnih in idealistično razglašenih ciljev Agende 2030 skrivajo povsem drugi cilji. To so popolna digitalizacija družbe in transhumanizem ter vzpostavitev neizbrane in netransparentne, centralizirane, totalitarne in tiranske ene svetovne vlade pod strogim nadzorom nadnacionalnih organizacij in velikih korporacij. Udeleženci konference na Hrvaškem so sprejeli sedem točk deklaracije »Združeni za človeka« (podrobneje na Logično.com).

Prvo slovensko »antidavos« konferenco je organiziralo Društvo za krepitev zavesti in zdravja Vetrnica v okviru projekta Triglav Media (Triglavmedia.si). Organizator Srečko Šorli nam je povedal, da je bilo srečanje namenjeno spoznavanju podobno mislečih ljudi, povezovanju in skupnemu nastopu proti politiki svetovnega globalizma, ki prinaša vojno, lakoto, revščino in bolezen. Poudarja, da je ključno ozaveščanje Slovencev, da bodo vedeli, za kaj gre v ozadju ukrepov, ki smo jim priča zadnja tri leta.

Srečko Šorli je samostojni raziskovalec in vodja mednarodne raziskovalne skupine, ki se zavzema za ponovno vzpostavitev kozmološkega modela stacionarnega vesolja, ki je večno in neustvarjeno (Stationary Cosmology Initiative, Stationarycosmology.com). Je avtor 70 znanstvenih člankov in 10 knjig, med drugim tudi knjig Konec časa in Einstein's Timeless Universe – The Foundation for Cosmic Religiousness.

PREBUDITEV SLOVENCEV

Za ozaveščanje Slovencev je izšla knjigaPrebujeni iz koronske prevare. V njej je svoj pogled na dogajanje zadnjih dveh let predstavilo osemnajst avtorjev, ki se niso vdali pritisku od vlade izbrane stroke, kjub temu, da so se jih lotili tudi mediji in jih poskusili prikazati kot »teoretike zarote«. Prispevki, podprti z argumenti, pokrivajo področja od šolstva in prava do medicine.

Srečko Šorli pravi, da je knjiga živo pričanje o koronski prevari, ki je poleg sistematičnega uničevanja človekovega dostojanstva največji polom medicine v zgodovini človeštva. Pristavlja, da nikoli ni bilo porabljeno toliko denarja, da bi se ukrotila neka bolezen, katere nevarnost je podobna nevarnosti sezonske gripe, in nikoli ni bilo narejeno z zdravili toliko zdravstvene škode kot s koronskimi cepivi.

»Koronska kriza se ne rešuje, ampak se izvaja po naročilu svetovnih bankirjev. Vsi, ki jo izvajajo, so mastno plačani. Njen namen je uničevanje nacionalnih ekonomij, uničevanje malega gospodarstva, uničevanje javnega zdravja, odvzemanje človekovih svoboščin in pravic, ukinitev denarja, digitalno suženjstvo in popolna kontrola. Za to je treba razveljaviti obstoječe zakone, ki ščitijo človekovo telesno nedotakljivost in svobodno izbiro zdravljenja. Korporativni kapitalizem odvzema človeku vse atribute Bitja in načrtuje, da človeka spremeni v robota.«

Prebuditev Slovencev iz koronske prevare je temelj našega preživetja, poudarja. »Ključnega pomena je, da se Slovenci povežemo in izvolimo nove predstavnike, ki bodo stali na strani naroda, zdravja, zdrave pameti, spoštovanja ljudi in ohranjanja suverenosti naše države. Slovenija ni last korporativnega kapitala. Slovenija pripada Slovencem.«

T. S.

Knjiga: Prebujeni iz koronske prevare