Sprostitev in avtohipnoza

Čustvena in telesna sprostitev prija vsakomur. Program čustvene in telesne sprostitve je namenjen vsem, ki so občutljivi na zunanje pritiske ali so izpostavljeni kratkotrajnim, a močnim duševnim pritiskom. Preverjen je v Kliničnem centru v Ljubljani.

Sproščanje je del naravnega mehanizma.

Največkrat si najdemo svoj način sproščanja v igri, športu, vrtnarjenju in konjičkih. A mnogim to ne uspe in svoj neuspeh prikrivajo z načinom življenja, ki jim še bolj pobere moči za zdravo in veselo življenje. Da je takih ljudi vse več, je kriv današnji ritem življenja in vsemogočno prepletanje informacij, ki pogosto utrujajo, saj se na vse ni moč odzvati. Poruši se čustveno ravnovesje, kar potegne človeka v neodločnost, pomanjkanje energije, v sivino, iz katere si pogosto ne zna pomagati.

DA ZAJAMEMO ENERGIJO

Vsem tem je namenjen program ARA založbe »Sprostitev«, ki pomaga posamezniku k telesni in čustveni sprostitvi, s tem pa k zajemanju energije. Avtor programa je klinični psiholog specialist in psihoterapevt doc. dr. Tone Pačnik.

Program omogoča, da sprostite vse mišice in s tem tudi vsa »zapeta« čustva. Če se držite navodil in ubogate glas psihologa, boste že po nekaj dneh občutili veliko olajšanje, na pomoč pa vam bo priskočil vedno, kadar se znajdete pod psihičnimi bremeni.

Metoda čustvene sprostitve spodbudi človekovo osebno dejavnost, da se lahko ustrezno brani pred zunanjimi in notranjimi negativnimi dražljaji. Vse telo spodbudi na najbolj naraven način in omogoča lažje gibanje, boljšo telesno kondicijo, večjo zbranost in zmanjšanje živčne nadraženosti.

Čustvena in telesna sprostitev ne more škodovati nikomur, saj je sproščanje del naravnega mehanizma. Vsak človek ima sposobnosti, da v sebi ponovno vzpostavi ravnovesje!

Sprostitev in avtohipnoza (e-knjiga + zvočni program)