Teslovi generatorji

Fizikalne lastnosti Teslovega generatorja nagovarjajo subtilna ravnovesja univerzuma in vseh živih bitij z življenje podpirajočo in gradilno noto Teslovih skalarnih valov. Na mestu, kjer se spajata duh in telo, se človek odziva na informacijsko ali skalarno polje v interakciji in soodvisnosti z okoljem. V njem lažje najde svoje avtentično mesto v ajurvedskem ravnovesju naravnih sil in elementov, ki izgrajujejo sleherni delec materije in energije, torej tudi našega telesa in počutja.

Teslov generator ni medicinski pripomoček za zdravljenje bolezni. Lahko pa v sozvočju z esenco življenja vpliva na notranji premik, ki po načelu sinhronicitete ali sočasnosti pritegne v življenje želene dogodke. Teslovi skalarni valovi so kot katalizator ali vmesni člen k napredku na vseh področjih našega obstoja. Odzivajo se na namero ali molitev. Kadar si globoko in iz dna srca nekaj želimo, brezpogojno in v konstruktivni čustveni energiji, se naše stanje ustvarjalno modulira ali poveže s Teslovimi skalarnimi valovi kot vseprisotno navzočnostjo v smeri realizacije in izpolnitve življenjske potrebe.

INTELIGENTNI PREKLOPI

Z brezpogojno in dobronamerno naravnanostjo kot žarek v globini naše duše lažje izzovemo možnost, da preskoči aktivacijski impulz za uresničitev želenega. Tedaj se spremenijo prioritete v talamusu, možganovini v sredini glave. Talamus je kot elektronski rele ali stikalo, ki preklaplja v procesiranju možganov in ustvarja prednostni vrstni red za realizacijo dejanj in dogodkov glede na naše potrebe. Zavestno in podzavestno nas vodi skozi prava dejanja, čustva, biokemijo in odzivnost, enako pa deluje tudi na naše okolje, da nam pride naproti z novimi možnostmi, ki so ključ za uresničitev naših potreb.

UPORABA TESLOVEGA GENERATORJA

Udobno sedemo poleg Teslovega generatorja in občutimo svoje telo in célo svoje bitje. Tako se lažje preselimo iz abstraktnega mentalnega sveta in se prizemljimo v sedanjosti v občutenje pozornosti, ki nas notranje povezuje s skrito samozdravilno močjo. Ta je inteligentne narave. Podobno kot pri pometanju sproti vidimo smeti in jih odstranimo, tako tudi aktivirana inteligentna samozdravilna moč tekoče zaznava snovno-energijske pomanjkljivosti in jih zakrpa. Telesni energijsko-informacijski sistem vrača v avtentično ravnovesje, ki je bilo v organizmu pred nastopom motnje.

Teslov generator lahko v sozvočju z esenco življenja vpliva na notranji premik, ki v naše življenje pritegne želene dogodke.

PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA

Profesionalna Teslova fontana ima možnost številnih nastavitev za modulacijo s Schumannovimi alfa valovi, delta in theta valovi ter bioenergijsko spodbudo. Po drugi strani pa lahko uporabimo zvezno frekvenčno prečesavanje od glave do pet, nastavimo resonančno frekvenco glede na trenutni ambient ali pa izberemo terapijo za zgornji del telesa, noge ali notranje organe. Te nastavitve so energijska dopolnitev za razne oblike terapevtskega dela na sebi in drugih. Začnemo z 10-minutnimi dnevnimi terapijami, da se telo odpre novemu valu prebuditve samozdravilnih moči, po nekaj dneh pa lahko preidemo na pol ure ali eno uro vsakodnevne terapije.

BATERIJSKA TESLOVA FONTANA

Baterijska Teslova fontana teh dodatnih nastavitev nima, je pa njena prednost, da deluje celo leto nonstop in nas noč in dan nežno zaobjame s subtilnimi valovi za prerazporeditev telesne energije v bolj skladno notranje ravnovesje, ki je osnova ustvarjalne vključenosti v okolje, boljšega zdravja in dobrega počutja. Trajno delovanje sešteva svojo moč realizacije želenega. Potreben je tudi naš pristop, da nove možnosti, ki nam prihajajo naproti, primerno obdelamo, se jim posvetimo in jih unikatno vključimo v svoja dejanja in spoznanja. Narava v vsaki točki premore ustvarjalne adute v polju vseh možnosti. Ta zavest osvobaja starih spon in kliče male in velike čudeže.

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR

Teslov sferni harmonizator je rešitev, kadar nimamo dovolj prostora za večji Teslov generator. V manjši velikosti ima vgrajeno posebno vrtinčasto navitje, v katerem pola sever – jug krožita in ustvarjata ustrezno energijsko polje za maksimalno učinkovitost v interakciji z živim bitjem in okoljem. Prav tako deluje noč in dan in napaja prostor stanovanja in vse prisotne s krepčilno energijsko-informacijsko spodbudo.

TESLOV MEDALJON

Teslov medaljon pa krepi in varuje osebno polje meter in pol v vse smeri, zato ga lahko nosimo s seboj, kamorkoli gremo. Enako se odziva na molitev in v polju fizikalnih zakonov, kjer je vse medsebojno povezano in soodvisno, prikliče vplive za aktivacijo želenih dogodkov. Molitev ni rutinsko ponavljanje afirmacij, temveč je podoben pristop, kot ga ima mati za bolnega otroka, ko sklene roke na prsih in za trenutek zapre oči v eni sami notranji želji, da bi ja ozdravel. Željo naslovi na življenje, vedoč, da ima ob sebi pomočnika, Teslov medaljon, ki je s krepitvijo in odstiranjem njenega notranjega potenciala posrednik do uresničitve želenega.

PREPOROD POTENCIALOV

Teslov generator nam lahko služi tudi kot žarek spodbude za notranji preporod, da se lažje odpremo novemu polju življenja, ki je nam bližji in bolj prijazen. Po načelu sinhronicitete ali sočasnosti dogodkov prikliče nove možnosti za ustvarjalno vključitev prirojenih potencialov v širše okolje, s tem pa vpliva na uresničevanje želja. Ne glede na to, kje je naš izziv, nam bo pomagal s prerazporeditvijo energije in materije v boljšo matriko ali načrt, po katerem se odvijajo vsakodnevna dogajanja.

Nerina Darman, dipl. ing. kem. teh.

Teslova fontana - profesionalna

Teslova fontana - baterijska

Teslov sferni harmonizator

Teslov medaljon