Ratanaba

Spomladi bo v Sloveniji potekalo srečanje s člani Inštituta Dakila, kmalu pa bo za Slovence organizirano tudi potovanje v Brazilijo, kjer se bodo lahko na lastne oči prepričali, ali gre za legendo ali resnico – da amazonski deževni pragozd skriva izgubljeno mesto najstarejše civilizacije Murilov, ki so prišli na Zemljo pred 450 milijoni let.

S pomočjo te piramide naj bi delovale vse druge piramide po svetu, ki so zdaj mrtve ali pa šibko delujejo.

Obstoj te nekdanje domnevne prestolnice sveta, ki skriva veliko bogastvo in posebne tehnologije, pomembne za razvoj človeštva, po trditvah raziskovalnega inštituta Dakila dokazujejo posnetki iz zraka, ki prikazujejo simetrične ravne črte in kvadrate sredi gozda. Odkrili so tudi številne podzemne galerije, skrivne predore in rove ter zlate, kovinske in keramične artefakte. Inštitut Dakila ima svoj sedež v brazilski pokrajini Corguinho v Ziguratsu, futurističnem mestu s piramido v središču, ki jo še gradijo in naj bi spodbudila transmutacijo človeštva.

OKOSTJA RASE, VISOKE DVANAJST METROV

Inštitut Dakila je pred tridesetimi leti ustanovil brazilski znanstvenik Urandir Fernandes de Oliveira, ki trdi, da ga je devetinštirideset ras izbralo, da začne z bujenjem več tisoč »svetlobnih bitij« na Zemlji. Da se združijo ter človeštvu zagotovijo znanje in tehnologijo, ki bo omogočila nujne spremembe sistema, v katerem živimo sedaj.

Devetinštirideset ras je Oliveiri razkrilo tudi skrivnost o mestu sredi Amazonije, ki naj bi bila prva gradnja na Zemlji, stara nekaj milijonov let. Prestolnico Ratanabá je zgradila civilizacija Muril, ki naj bi prva naselila Zemljo in zgradila ogromen kompleks mest, ki so po vsej Zemlji. Vsaj sedem ogromnih mest naj bi še bilo na različnih koncih sveta. Raziskovalci Inštituta Dakila so po napotkih zbrali veliko artefaktov, ki so potrdili, kar so jim povedale rase. Ko so o svojih izsledkih želeli obvestiti širšo svetovno javnost, pa so jim brazilska vlada in mednarodne inštitucije to preprečili.

Pravilen pristop do teh mest poznajo samo znanstveniki Dakile in sam Oliveira. Pod površjem amazonske džungle so prostorni predori, po katerih se lahko pelješ s hitrostjo tristo kilometrov na uro. Našli so 64 jam in 32 okostij ras, visokih deset do dvanajst metrov. To dokazuje, da so bile na Zemlji tudi druge rase, še posebej Anunaki. Mnogi arheološki dokazi, ki postavljajo pod vprašaj velik del uradne zgodovine, zdaj prihajajo na dan v obliki fotografij, videov in dokumentarnih filmov. Predstavniki inštituta Dakila menijo, da to razkritje ne more več čakati in da nam bo znanje, ki ga posreduje človeštvu devetinštirideset ras, vrnilo pravo moč in nas osvobodilo suženjstva.

SREČANJA S SVETLOBNIMI BITJI

Decembra lani je bilo v Sloveniji že prvo srečanje z dvema članoma Inštituta Dakila, Lucianom in Lariso. Luciano je pojasnil, da vsa srečanja z brati iz vesolja, drugih galaksij in dimenzij, vedno potekajo v fizični obliki.

»Predstavijo se z bleščečo lučjo, ki eksplodira brez zvoka. Nato zaslišimo zvok, kot bi se nekaj trgalo pred nami. Ta zvok naši možgani zaznavajo kot neprijeten, dokler se ga ne privadimo. Potem pričnejo govoriti z nami. Po njihovi želji in naročilu smo posneli vsa dosedanja srečanja na video ali vsaj zvočno. Teh informacij je ogromno in nobene ne smemo pozabiti. Že pred dvajsetimi leti so nam podali informacije o dogajanjih, ki jih spremljamo sedaj. Teh devetinštirideset ras so najmočnejša skupina bitij v vesolju, takoj za Najvišjim. Srečali smo se z vrsto teh bitij, ki imajo nalogo, da pridejo na Zemljo. To nalogo so dobili kot svoje poslanstvo. Srečali smo se z energijskimi bitji, ki bi jih videla večina od vas. Zaznali bi jih kot blisk ali svetlobo, ki jo ujame periferni vid. Ta inteligentna bitja iz vesolja so povsem na tekočem z vsem in vsakomer na tem planetu! So izjemno inteligentna in prijazna, dobrosrčna. In vsa delijo enake informacije. Mnogi od nas smo zmožni komunicirati z njimi. Slišimo jih in lahko posredujemo informacije naprej.«

JE ZEMLJA KONVEKSNA?

Inštitut Dakila je na spletu objavil dokumentarec Ukrivljena Zemlja (Convex Earth), ki z več kot sto znanstvenimi metodami dokazuje, da je Zemlja ravna na območju voda in ukrivljena tam, kjer so gore, ter da jo obdaja okoli petindvajset metrov visok leden zid. Povzemamo:

»Zemlja je gromozanska, velikanska platforma, rečemo ji Sistem Zemlja. Solarni sistem, o katerem so nas učili, sploh ne obstaja. Obstaja sistem Zemlja s Soncem, Luno, ki sta v ›vesolju‹, vendar precej bližje, kot so nam povedali. Okrog nas si lahko predstavljate prstane. V sredini smo mi, ki trenutno vibriramo na 3D, okrog pa je še devet prstanov, ki so naseljeni z drugimi rasami. Zato jim rečemo sosedje, saj so v bližini, le da so na drugih prstanih in dimenzijah. Vse to je bilo človeštvu prikrito. Od sto omenjenih metod smo jih nesporno dokazali sedem in posneli film, ki smo ga prikazovali v kinodvoranah po Braziliji. Po predvajanju filma smo ponudili nagrado pet milijonov brazilskih realov (milijon evrov). Nihče do danes ni dokazal nasprotno.«

Zdaj pripravljajo nov dokumentarec Anomalije zvezd (The Anomaly of the Stars). Zatrjujejo, da bomo s pomočjo nam dostopne tehnologije lahko videli nebo takšno, kot je v resnici; globoko v nebo, ne pa takšnega, kot nam ga prikazujejo posnetki vesoljskih agencij.

POTOVANJE V MESTO ZIGURATS

Inštitut Dakila je že začel z gradnjo mesta Zigurats, ki je v središču južnoameriške magnetne anomalije – nekakšnega brazilskega Bermudskega trikotnika, kjer letala ne letijo. Mesto gradijo po parametrih univerzalne matematike. V njem so hiše okrogle oblike z vgrajeno tehnologijo, ki so odporne na vse zunanje vplive, od vetra do potresov. V središču mesta že gradijo piramido, ki bo visoka in široka 63 metrov ter globoka 9 metrov. Na vrhu bo postavljen velik kristal z zlato kupolo. Predvidoma bo zgrajena v roku enega leta.

S pomočjo te piramide naj bi delovale vse druge piramide po svetu, ki so zdaj mrtve ali pa šibko delujejo. S tem se bodo začele redčiti težke, temne energije na svetu, ljudje pa naj bi končno spregledali in se osvobodili. Piramida bo spodbudila delovanje 123-ih novih tehnologij, ki bodo pomagale ljudem pri evoluciji, ki se ravnokar odvija, in dvignile vibracije, s tem pa tudi zavest. To so regeneracija odstranjenih delov telesa, teleportacija, izkoriščanje proste energije, pospešitev delovanja uma, transmutacija ... Možno bo doseči popolno zdravje, se pomladiti, podaljšati življenje, popraviti celice in okvarjene gene. Naša telesa bodo zahtevala več svetlobe in počasi bomo postali manj fizični. Starost, bolezen in smrt ne bodo več nujni, saj naj bi to bilo nasprotje evolucije.

Mesto Zigurats bo služilo kot model za podobna mesta na svetu. Te piramide bodo gradili tudi drugje po svetu. Za naslednjo je že dogovorjeno, da jo bodo gradili v Sloveniji, nam je zaupal Andrej Sekirnik iz Rogaške Slatine, predstavnik inštituta Dakila v Sloveniji.

Inštitut Dakila načrtuje ponoven obisk v Sloveniji spomladi. Na delavnicah bodo učili, kako se lahko povežemo z devetinštiridesetimi rasami ter z njihovim znanjem pospešimo razvoj in izkusimo zdravje, ljubezen, napredek, blaginjo … Več si lahko preberete na spletni strani www.dakila.si.

Andreja Paljevec