Uravnotežene čakre lepša avra

Voda iz informiranega kozarca Longy je testni osebi, ki še nikoli prej ni pila vode iz njega, izboljšala njeno energijsko stanje oziroma avro, še posebej pa energijska središča ali čakre. Njeno avro smo slikali pred pitjem vode iz kozarca Longy, eno uro po prvem pitju te vode in osem dni po vsakodnevnem pitju vode iz kozarca. Slikanje avre s Kirlianovo GDV/EPC kamero je opravil Robert Zupančič iz Akademije Millennium.

Najbolj očitne spremembe so bile pri vrednostih čaker, ki so se po osmih dneh uporabe kozarca Longy zelo izboljšale.

Avra je svetlobno telo, ki v več plasteh obdaja fizično telo. V njem so shranjene vse informacije o človeku, tudi in predvsem o njegovem psihofizičnem zdravju. Vsakršne motnje, ki se lahko pozneje razvijejo v fizične bolezni, se najprej odrazijo na avri oziroma v energijskem polju človeka. Pregled človekovega energijskega polja zato pokaže, kje v telesu so hude motnje, ki lahko pripeljejo do bolezni. Kirlianova GDV/EPC kamera, ki jo je leta 1996 razvil ruski znanstvenik prof. Konstantin Korotkov, je trenutno edina objektivna metoda za ugotavljanje energijskega stanja človeka.

REZULTAT PREIZKUSA

Preizkus pitja vode iz informiranega kozarca Longy – opravljen je bil z merjenjem ravni energije na avri s Kirlianovo GDV/EPC kamero po eni uri in po osmih dneh uporabe kozarca – je pokazal značilno in potrjeno povezavo s spremembami v avri testne osebe. Najbolj očitne spremembe pa so se zgodile pri vrednostih čaker, ki so se po osmih dneh uporabe kozarca zelo izboljšale.

»Izboljšanje stanja smo zabeležili tudi pri stanju entropije oziroma stopnje energijskega neravnovesja. To se je po drugem posnetku jasno izboljšalo in uravnovesilo na optimalno stanje, zato testirana oseba po drugem posnetku oziroma eno uro po pitju vode iz Longyja ni bila več v energijskem neravnovesju. Se je pa to ponovno vzpostavilo na eni strani avričnega polja po tretjem posnetku, ki smo ga izvedli po osmih dneh uporabe kozarca. Prav tako smo z vsakim naslednjim posnetkom energijskega stanja beležili zmanjšanje ploščine avričnega polja oziroma biopolja, ki pa je kljub temu bila v normalnem obsegu. Glede na siceršnje izboljšanje energijskega stanja testne osebe zmanjšanja ploščine njenega avričnega polja ne obravnavamo kot problematičnega, pač pa pogojno kot pozitivnega, podobno kot velja pri teži človeka. Če nekdo s čezmerno težo shujša, to ne pomeni poslabšanja njegovega zdravstvenega stanja, pač pa nasprotno, pomeni potencialno izboljšanje, ki temu sledi. Kljub zmanjšanju ploščine avričnega polja pri testni osebi je ta še vedno v stanju normale, zato v osnovi ne pomeni negativnega vpliva. Morda se je ravno zaradi tega pri testni osebi splošno energijsko stanje izboljšalo oziroma uravnovesilo na optimalno stanje, značilno za njo,« rezultat preizkusa razlaga Robert Zupančič.

Eva Majnik

Kozarec Longy za daljše življenje (dva kozarca)