Prosteros Strong

Drobnocvetno vrbovko, korenino koprive, maco, med, koprivo, korenino pljučnika, baziliko in origano Dušan Kovač, s posebnimi postopki, v katerih združuje stara zeliščarska znanja z ajurvedo, s fermentacijo spremeni v Prosteros strong, prehranski pripravek v obliki kapljic, ki je namenjen moškim – odpravljanju težav s prostato in uravnovešanju spolnih hormonov pri moških. Močna kombinacija zelišč optimalno podpira zdravje prostate in sečil, hkrati pa blagodejno vpliva tudi na srce in dobro cirkulacijo krvi. Iz teh rastlin v en pripravek združene kapljice krepijo telo, izboljšujejo duševne in kognitivne zmogljivosti ter ohranjajo vitalnost. Vse za izboljšanje moške aktivnosti.

Močna kombinacija zelišč optimalno podpira zdravje prostate in sečil ter vzdržuje vitalnost med spolnimi aktivnostmi.

Ključne prednosti kapljic v primerjavi s podobnimi izdelki so, kot zatrjuje Dušan Kovač, hormonsko ravnovesje, podpora srčno-žilnemu sistemu ter izboljšana fizična in duševna zmogljivost. Namenjene so za podporo zdravju sečil in prostate, za ravnovesje spolnih hormonov in za splošno dobro počutje. Skrbno sestavljena mešanica zelišč podpira zdravje prostate, izboljša fizično in duševno zmogljivost ter vzdržuje vitalnost med spolnimi aktivnostmi. Prinaša veselje do bolj zdravega, aktivnega in izpolnjenega življenja.

URAVNAVANJE SPOLNIH HORMONOV

Skrbno izbrana naravna hranila skupaj ohranjajo normalno delovanje prostate in spodbujajo boljše zdravje sečil.Izjemna mešanica pomaga pri uravnavanju spolnih hormonov pri moških in spodbuja harmonično ravnovesje, ki pozitivno vpliva na splošno zdravje in dobro počutje.Pozitivno vpliva na zdravje srca in srčno-žilnega sistema ter prispeva k ohranjanju zdravega srca in boljši cirkulaciji.

Z oskrbo telesa z bistvenimi hranili pripravek pomaga povečati fizično in duševno zmogljivost, kar vodi do izboljšane produktivnosti in vitalnosti.Prehransko dopolnilo igra ključno vlogo pri ohranjanju spolne aktivnosti, ravni energije in vzdržljivosti ter zagotavlja izpolnjujoče in aktivno spolno življenje.

PODPRT Z OBSEŽNIMI RAZISKAVAMI

Narejeno je iz čistih, naravnih sestavin, brez sintetičnih dodatkov, kemikalij ali umetnih polnil. Njegova zeliščna sestava zagotavlja varnost in učinkovitost. Kapljice zagotavljajo hitro absorpcijo, zaradi česar jo enostavno vključimo v vsakdanje početje. Prosteros strong je podprt z obsežnimi raziskavami in so ga razvili strokovnjaki za moško zdravje, kar zagotavlja izdelek, ki prinaša obljubljene koristi.

Dušan Kovač svetuje, da vsak dan zaužijemo priporočeni odmerek kapljic; kanemo jih naravnost v usta ali zmešamo z vodo. Za ustrezen odmerek glede na individualne potrebe pa meni, da se je dobro posvetovati z zdravstvenim delavcem. Vsak organizem je namreč edinstven, zato se lahko učinki razlikujejo od posameznika do posameznika.

Zatrjuje, da je redna uporaba varna in učinkovita za ohranjanje zdravja prostate in splošnega dobrega počutja. Lahko se uporablja tudi kot del dolgoročnega zdravstvenega režima. Če že imamo zdravstvene težave ali jemljemo zdravila, se je pred uporabo tudi tega prehranskega dopolnila priporočljivo posvetovati z zdravnikom ali strokovnjakom za zdravje.

Zeliščar Mihael Ambrožič ugotavlja, da je inovativna formula Prosteros strong glede na kombinacijo zelišč skrbno in s holističnim pristopom izdelan pripravek, ki bi lahko z enostavno redno uporabo izboljšal kakovost življenja mnogih moških in tudi žena, saj deluje na področju prostate, ledvic in sečil.

Andreja Paljevec

Razširjen članek si lahko preberete v reviji Misteriji, št. 362 (september 2023).

Nandy5 – PROSTEROS STRONG, naravno hranilo za prostato (50 ml)