Iridologija - Daniel Đorđević

Oči so ogledalo duše, hkrati pa tudi zrcalo delovanja telesa. V očesni šarenici, irisu, so zaznavne sledi naših preteklih in sedanjih bolezni, pa celo zaznave prihodnjih bolezni. Tega ni mogoče videti s prostim očesom, pač pa s posebno kamero, iridokamero. V šarenici je mogoče zaslediti znake različnih oblik, barv in globin, ki razkrivajo naša bolezenska stanja. Iridodiagnostiko nam je razgrinjal iridolog in bioresonančni terapevt Daniel Đorđević iz Lah medikal centra s Klanca pri Komendi.

Iridodiagnostikaje branje znakov iz šarenice, ki govorijo o stanju skoraj vseh notranjih organov. Šarenica je kolobar, ki je pri ljudeh obarvan sivo, rjavo, zeleno ali modro. Če smo zdravi, je naša šarenica čista, blesteča in domala brez kakih znakov. Če smo bolni, pa so na njej spremembe. Pri dojenčkih je šarenica običajno brez znakov. Starejši ko postajamo, bolj je šarenica nečista; na njej so madeži, naš pogled je bolj moten.

Kako poteka iridološki pregled?

Pregled je preprost, hiter in neboleč. S posebno iridokamero posnamem serijo digitalnih slik človekove šarenice in beločnice (očesne beline).Ker je kamera povezana z računalnikom, se slike takoj pojavijo na zaslonu. Izberem take, kjer se najbolje vidi celotno oko. Nato sledi analiza obeh očes, da se dobro vidi stanje celega telesa. Levo oko zrcali levo stran, desno oko pa desno stran telesa. Višji organi na telesu, denimo možgani in ščitnica, so na vrhu šarenice, spodnji organi, na primer ledvice, pa so na dnu.

Kako ugotavljate stanja v človekovem telesu?

Iridodiagnostiko običajno uporabljam skupaj s kvantno medicino – z diagnostičnim pregledom 3D NLS (nelinearni sistem), ker se dopolnjujeta. Naprava 3D NLS deluje s pomočjo elektromagnetnih vibracij z zelo nizko frekvenco, ki prenašajo informacije iz človeških možganov, ter omogoča pregled vsakega organa posebej. Iridologija denimo zazna, da so v telesu mikroorganizmi, naprava 3D NLS pa nato natančno določi, katera bakterija, virus ali parazit dela težave. Ali paobrnjeno: ko naprava 3D NLS v črevesju stranke ni zaznala nobenih posebnosti, je iridologija pokazala divertikulo (žepek).

Kako nastajajo znaki na šarenici?

Znanstveniki tega še ne vedo natančno. Domnevajo pa, da se ustvarijo določene živčne povezave med obolelim organom in točno določeno cono šarenice. Tako ima vsak notranji in zunanji telesni organ posebno mesto v šarenici, denimo predel jeter, srca, ledvic in tako naprej. Na primer, če imate težave z jetri, se na šarenici v coni jeter pojavi določen znak. Verjetno bo sčasoma možno razpoznati v šarenici še več stvari, saj tudi iridodiagnostika napreduje. Tako kot v znanstvenofantastičnih filmih Marsovci iz oči razberejo vse mogoče o človeku.

Kaj priporočate ljudem po pregledu?

Terapije na podlagi frekvenčnega valovanja pri nas delamo z napravo 3D NLS. Sicer pa ljudem priporočimo, katere vitamine in minerale in druga prehranska dopolnila telo potrebuje za premagovanje posameznih težav. Če je treba, jih seveda napotimo k zdravniku oziroma na nadaljnje preiskave k zdravniku.

Iridologija - Pregled

Kako hitro se v šarenici pokažejo izboljšave?

Lahko se vidijo zelo hitro – če se organizem dobro odziva na posamezne snovi oziroma na drugačen, bolj zdrav način življenja, da začne pravilno delati, se šarenica dosti hitro začne popravljati.

Ali slika šarenice kaže trenutno stanje telesa?

Kaže nam trenutno stanje telesa, ki pa seveda ni nastalo včeraj, nastajalo je lahko leta. Recimo strupi v črevesju, ki jih pokaže šarenica, se kopičijo leta.

In če nekdo naredi razstrupljevalno terapijo črevesja, se to vidi takoj?

Tako je, vidi se.Pride do spremembe barve, oko postaja bolj čisto. Če ima denimo nekdo zakisano telo in ga alkalizira, da postane bolj bazično, se to vidi v bolj intenzivni barvi šarenice; dobili boste denimo bolj intenzivne modre oči.

Vidijo se tudi spremembe v črevesju; če je bilo denimo črevesje prej prepustno, potem pa se je popravilo. Zdravo črevesje je zelo pomembno, ker je sedemdeset odstotkov imunskega sistema v črevesju. Če je črevesje prepustno, tudi imunski sistem ne dela dobro; prihaja do avtoimunskih bolezni, bakterije uhajajo v telesni sistem in ga bremenijo.

Koliko stane iridodiagnostični pregled in kako se naročimo?

Šestdeset evrov. Na pregled se naročite po telefonu 031/616 351 ali na e-naslov info@lahmedikal.si.

Tatjana Svete

Razširjen članek si lahko preberete v reviji Misteriji, št. 350 (september 2022).