Irena Rotar peptidi

»Najlepša hvala za članek o peptidih, učinkovinah, ki res pomagajo,« nam je sporočila Irena Rotar iz Savinjske doline, dolgoletna bralka Misterijev. Ko ga je prebrala, se je takoj odločila, da jih bo tudi sama preizkusila. O njih smo pisali v članku Mnogim zdravilom bo odklenkalo v julijskih Misterijih. Z nami je podelila svojo izkušnjo, ki jo ima po treh mesecih uživanja peptidov.

Peptidi so verige aminokislin. Gre za majhne beljakovine – osnovne gradnike našega telesa. So povsem varni, saj so sestavljeni iz več aminokislin, ki so že prisotne v vsakem živem organizmu. Imajo ključ za pomladitev celic, odpravo vzrokov bolezni, okrepitev imunskega sistema, uravnavo sinteze beljakovin, prenos podatkov med celicami. Preprečujejo bolezni, vnetja, prebavne motnje, novotvorbe, sladkorno bolezen in kopičenje težkih kovin v telesu.

VENSKA HIPERTENZIJA

Irena Rotar že tri mesece vsako jutro zaužije eno kapsulo peptidov za srce (Cardio 3 Plus) in eno kapsulo peptidov za živce (Neuro 3 Plus). Prvi učinek delovanja peptidov je začutila že po pičlih treh dneh. Razlika v počutju je zdaj že velika.

Zdravniki so ji postavili diagnozo venska hipertenzija (posledica visokega krvnega tlaka), ji predpisali kompresijske nogavice ter rekli, naj se sprijazni s tem stanjem, saj je bolezen doživljenjska. Vendar ni obupala, saj je neutrudna borka za kakovostnejše življenje na vseh življenjskih področjih.

Nato mi pokaže svoje noge in na njih drobne, modro obarvane, vijugaste žilice, ki so ji »popokale« že pred začetkom uživanja peptidov. Med njimi je tudi nekaj grozeče izstopajočih žilic, ki bi se lahko prelevile v vensko razjedo. Odkar jemlje peptide, pa ji ni »popokala« nobena drobna žilica več. Tudi krčev v nogah nima več.

MOŽGANSKA KAP

Pred petimi leti je tudi doživela možgansko kap in njeni možgani po kapi niso čisto »tapravi«.

»Po kapi imam sploščeno hipofizo (češariko). Morala bi biti v obliki lešnika, je pa v obliki mandlja. Možganska tekočina potem teče okoli češarike. Če imam preveč naporen dan, me boli glava, tako da ne morem misliti. Prav vročo glavo imam, ker mi možganska tekočina pritiska na možgansko skorjo in to zelo boli. Imam občutek, da se tudi stanje v glavi počasi izboljšuje. Ocenjujem, da imam za tretjino zmanjšane glavobole. Zato sem zelo vesela, da je informacija o peptidih prišla do mene ravno o pravem času. Čeprav sem že čez šestdeset, menim, da lahko na svetu še kaj koristnega postorim, če bo zdravje služilo, in kot kaže, mi peptidi pomagajo,« zaključi.

Ireno Rotar smo v Misterijih že večkrat predstavili. Je ena od osnovateljic Ekoci – Eko civilne iniciative Slovenije. Borila se je za uveljavitev industrijske konoplje na naših poljih, bori se za ohranitev avtohtonih slovenskih semen. Trenutno pa se bori za slovenske kokoši in pogozditev v požarih uničenega slovenskega krasa s semenskimi kroglicami. Več pa na Ekoci.si.

E. M.

KAKO DO PEPTIDOV?

V Sloveniji peptidnih bioregulatorjev še ni moč dobiti, naročite pa jih lahko prek spleta.

Cardio 3 Plus – Peptidi za srce in ožilje (60 kapsul)

Vision 3 Plus – Peptidi za (60 kapsul)

Respiro 3 Plus – Peptidi za (60 kapsul)

Polo 3 Plus – Peptidi za (60 kapsul)

Osteo 3 Plus – Peptidi za (60 kapsul)

Neuro 3 Plus – Peptidi za (60 kapsul)

Nephro 3 Plus – Peptidi za (60 kapsul)