BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zlato krepi telo in duha

Včasih so kralji in knezi (ne)vede poskrbeli za svoje odlično zdravje, ko so pili iz kozarcev z zlatimi obrobami in jedli iz krožnikov, okrašenih z zlatom. Tako so na eleganten način vsrkali majhne količine te dragocene kovine, ki je okrepila samozdravilne moči telesa.

Preberi več
27. 09. 2022 10.15 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Srečanje duševnosti in mistike – dr. Borut Škodlar

Odkar je pandemija covida-19 globoko posegla v naš vsakdan in doživljanje sveta, je opazen porast duševnih motenj. Posledice pa bodo zares vidne čez čas. Vendar se je hkrati odprl prostor za raziskovanje samega sebe, vadbo čuječnosti in drugih meditativnih praks.

Preberi več
7. 09. 2022 10.02 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Kristal vsrka čustva in misli

Za ljudi, živali in rastline je značilno, da jih za življenja obdaja avra, da se jim manjše poškodbe same zacelijo, da se odzivajo na okoliške dražljaje, imajo spomin … In vse te lastnosti najdemo tudi v svetu kamnov/mineralov!

Preberi več
6. 09. 2022 11.10 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Samoterapija z oljcnim oljem

Z ozonom razkužujemo vodo, sadje, zelenjavo, meso … Z njim si pripravimo za čiščenje organizma in ohranjanje zdravja tudi zdravilen oljčni napitek. Žlico z ozonom prepojenega olja zaužijemo zvečer pred spanjem. Obvezno na prazen želodec. V deviško oljčno olje prhamo ozon dvajset minut.

Preberi več
31. 08. 2022 10.40 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Ozonator

Z ozonom lahko očistimo ne le zrak v prostoru in vodo iz poipe, , temveč tudi sadje, zelenjavo in meso. Damo jih v posodo, polno vode, na dno posode pa položimo cevko, ki v posodo dovaja ozon. Iz naprave. Izberemo čas delovanja deset minut, da ubijemo vse bakterije in viruse ter odstranimo ostanke pesticidov in drugih onesnaževal

Preberi več
15. 06. 2022 09.05 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Testna lističa za preverjanje ostrine vida na daljavo in na blizu. Prvega glejte z razdalje trideset centimetrov, drugi pa naj bo oddaljen šest metrov. Število 100 pomeni približno normalen vid.

Rastrska očala urijo vaše očesne mišice, ker jih – da bi videle celotno sliko bolj izostreno – primorajo k skakanju od ene luknjice do druge. Zaradi luknjic so očesne mišice prisiljene nenehno delati in tako se okrepijo ter izboljšujejo ostrino vida.

Preberi več
25. 05. 2022 10.47 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Rastrska očala

Ob poslabšanju vida si ga nekateri skušajo izboljšati s posebnimi vajami za oči, ki jih je na začetku prejšnjega stoletja zasnoval oftalmolog dr. William H. Bates. Na vid pa je po naravni poti mogoče vplivati tudi z rastrskimi očali.

Preberi več
26. 04. 2022 10.15 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Vitamin C

Zaradi grožnje jedrske vojne se je povečalo povpraševanje po jodovih tabletah. A japonski raziskovalci so ugotovili, da lahko samo vitamin C in drugi antioksidanti rešijo življenje ljudi pred poškodbami zaradi sevanja.

Preberi več
5. 04. 2022 11.48 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Dr. Zvonimir Zore med merjenjem obraza s termografsko kamero

Termografske slike pred zemljenjem in po njem so potrdile, da blazina za zemljenje in pitje vode dobrodejno vplivata na telo; po žilah steče več krvi in temperatura telesa se dvigne do zanj najbolj primerne. S termografsko kamero je zdravnik meril spremembe na obrazu …

Preberi več
2. 03. 2022 08.01 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Štefan Požlep med vdihavanjem ionskega koloidnega srebra.

Več bralcev je vprašalo, kako naj razredčijo, pripravijo ionsko koloidno srebro, da je primerno za inhalacijo. Objavljamo odgovor Štefana Požlepa, avtorja knjižnih uspešnic Koloidno srebro – dejstva in zmote in Koloidno srebro se vrača.

Preberi več
1. 03. 2022 10.43 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Štefan Požlep

V svoji novi knjigi Štefan Požlep predoča, kako se ionsko koloidno srebro po krizi antibiotikov počasi ponovno vrača v uporabo. Opisuje tudi obetavne poskuse zdravljenja raka z ionskim koloidnim srebrom. Ter opisuje, kako si lahko sami izdelamo aparat za izdelavo ionskega koloidnega srebra.

Preberi več
11. 01. 2022 10.52 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Med pogovorom z mobitelom strokovnjaki priporočajo slušalke »airtube«, kjer poteka prenos zvoka prek zračne cevke

Brez mobilnih telefonov in tablic si danes življenje težko zamislimo, toda neodvisne znanstvene raziskave dokazujejo, kako nevarna je lahko njihova čezmerna in nepravilna uporaba. O tem smo se pogovarjali z Igorjem Šajnom, ki se ukvarja z meritvami in svetovanjem za bivalna in delovna okolja glede okoljskih obremenitev.

Preberi več
5. 01. 2022 11.14 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

vec_luci_takoj

Ljudje smo se milijone let razvijali pod sončno svetlobo, ki vsebuje ultravijolično sevanje, zdaj pa znanost trdi, da je Bog naredil napako in da je vsa ultravijolična svetloba nevarna. Vendar obstaja tudi na stotine kliničnih študij o koristih sončne svetlobe in ultravijoličnih žarkov, ki jih je sodobna medicinska znanost pometla pod preprogo, ko je iznašla druge, bolj donosne, ne pa vedno tudi bolj zdrave načine za uravnavanje zdravja.

Preberi več
30. 11. 2021 11.35 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Steklenica Polarix

Raziskave so pokazale, da telesu olajšamo delo, da voda pride v notranjost celic, če pijemo vodo iz steklenice Polarix. Ta ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno, brez kemije, oživi vodo.

Preberi več
3. 11. 2021 09.51 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Uri Geller med znanstvenim testiranjem v bolnišnici Foch v Franciji

Psihokineza je parapsihološka sposobnost vplivanja na predmet ali dogodek, ne da bi pri tem uporabili telesno moč. Obširen seznam psihokinetičnih pojavov, pri katerih človek zgolj z močjo duha premika predmete na daljavo, zajema upogibanje žlic, obračanje ključa v ključavnici brez dotika, levitiranje ali lebdenje težkega pohištva ali ljudi, materializacijo ali dematerializacijo predmetov, premikanje, skakanje ali letenje predmetov po sobi, neposreden vtis slike na filmski trak, ne da bi uporabili fotoaparat …

Preberi več
23. 09. 2021 11.32 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Dr. Monica Gagliano drži pripomoček, s katerim je dokazala, da ima sramežljiva mimoza spomin.

Rastline so inteligentna bitja z globoko modrostjo. To spoznamo, če jim le znamo prisluhniti. In znanstvenica dr. Monica Gagliano jim zmore prisluhniti. Odkrila je, da se rastline lahko učijo, spominjajo in sprejemajo odločitve. …

Preberi več
15. 09. 2021 12.59 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Teslovi generatorji

Fizikalne lastnosti Teslovega generatorja nagovarjajo subtilna ravnovesja univerzuma in vseh živih bitij z življenje podpirajočo in gradilno noto Teslovih skalarnih valov. …

Preberi več
2. 06. 2021 12.19 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Polarix okrepi biopolje

»Bila ste stimulirana z raznimi stresnimi dogodki in ste poskušala več energije oddati, oziroma ste bila ›na višjih obratih‹. Po uporabi polarixa pa se je stanje umirilo za okoli dvajset odstotkov.« Tako je ocenil oziroma izmeril stanje …

 

Preberi več
12. 05. 2021 13.18 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Valvasorjev grad Bogenšperk

Alkimija je zaslužna za razvoj kemijskolaboratorijske tehnike do sredine 16. stoletja. Pa tudi za odkritje številnih novih snovi. Z alkimijo so povezani tudi naši kraji in so se ji posvečale nekatere vidne osebnosti iz slovenske zgodovine. …

Preberi več
11. 05. 2021 13.11 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Marjan Ogorevc

S knjigo Magija – most med znanostjo in religijo Marjan Ogorevc razbija predsodke o magiji. Magija je vsako dejanje, ki ga storimo, da bi vplivali na tok dogodkov. Bela magija se od črne razlikuje le v namenu: s prvo koristimo, z drugo škodujemo. 

Preberi več
27. 03. 2021 08.45 Objavil Založba Ara Na robu znanosti

Alexandra Rieger s terapevtskim konjem

Konje uspešno uporabljajo v terapijah; srečanje z njimi omogoča temeljne izkušnje o sebi in odnosih. Alexandra Rieger je razvila metodo raidho, ki ljudem s pomočjo konj omogoča prepoznavanje njihove notranjosti in življenjskih vzorcev.

Preberi več
23. 03. 2021 11.56 Objavil Založba Ara Na robu znanosti