BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trumpova administracija je ustanovila prvo vesoljsko vojsko.

Kdo bi si še nekaj let nazaj mislil, da se bo naslov članka v slovitem mediju Time glasil: »Najboljši ameriški astrofiziki resno obravnavajo NLP-je. Morda bi jih morali tudi vi.« Potem ko sta New York Times in Politico 16. decembra 2017 obelodanila obstoj ameriškega programa AATIP – kar je okrajšava za Advanced Aerospace Threat Identification Program ali »Napredni program za prepoznavanje letalskih in vesoljskih groženj« – ter prve »uradne« videoposnetke NLP-jev, so zgodbo povzeli vsi svetovni mediji. S potrditvijo pristnosti teh posnetkov pa je padla že naslednja domina v nizu.

 

Preberi več
25. 01. 2023 14.57 Objavil Založba Ara NLP-ji

Fantomske rakete

Eden prvih valov NLP-jev se je pojavil leta 1946. Posamezniki so na nebu videli nenavadne predmete v obliki rakete, ki za seboj niso pustili sledi in niso oddajali nobenega hrupa. Kaj se je pravzaprav dogajalo, v svoji knjigi Dokazi o nezemljanih odgovarja Warren Agius, dolgoletni raziskovalec neznanih letečih predmetov, znan po nepristranskem pristopu do dokazov.

Preberi več
1. 03. 2022 09.52 Objavil Založba Ara NLP-ji

NLP pri Kočevski Reki

Prejeli smo dopis našega bralca in sodelavca, neodvisnega raziskovalca Mirana Komela, v katerem nam je dokumentiral neznani leteči predmet, ki ga je fotografiral s svojega doma decembra lani.

Preberi več
9. 02. 2022 10.28 Objavil Založba Ara NLP-ji

Vesoljčica in njeno sporočilce za vas

Ob pripravi jubilejne 333. številke Misterijev, se je v uredništvu znašla Vesoljčica in postala zaščitni znak revije. Pooseblja nenavadno, bleščeče, prijazno nezemeljsko bitje, ki prinaša s seboj posebno zgodbo.                                                

Preberi več
8. 04. 2021 09.42 Objavil Založba Ara NLP-ji

Sovjetska podmornica

Ruske podmornice, vojaške baze in NLP-ji – O neznanih letečih predmetih v Sovjetski zvezi in Rusiji je ufolog Paul Stonehill napisal več knjig. Po njem povzemamo nekaj primerov sovjetskih oziroma ruskih srečanj z NLP-ji.

Preberi več
29. 03. 2021 08.14 Objavil Založba Ara NLP-ji