BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NLP-ji nad Ukrajino

»V politiki se nič ne zgodi po naključju. Če se zgodi, lahko stavite, da je bilo tako načrtovano,« je nekoč izjavil Franklin Roosevelt, nekdanji ameriški predsednik. V tej luči lahko gledamo tudi na razkrivanje NLP pojavov v zadnjih letih. Pa tudi skozi prizmo morebitne skrite agende.

Preberi več
5. 09. 2023 13.14 Objavil Založba Ara NLP-ji

Rh-negativni naj bi imeli številne skupne lastnosti: nadpovprečen IQ, občutljivejša čutila, nižjo telesno temperaturo, višji krvni tlak, povečano intuicijo, modre, zelene ali lešnikovo rjave oči, rdeče ali rdečkaste lase ...

Veliko ljudi je prepričanih, da so jih ugrabila nezemeljska bitja. Pogosto imajo eno skupno značilnost: izstopajo zaradi zelo redke krvne skupine, Rh-faktorja minus. Zakaj? Odgovore je iskal Andreas von Retyi. Verjame, da ne gre za naključje.

Preberi več
19. 04. 2023 08.14 Objavil Založba Ara NLP-ji

Ratanaba

Spomladi bo v Sloveniji potekalo srečanje s člani Inštituta Dakila, kmalu pa bo za Slovence organizirano tudi potovanje v Brazilijo, kjer se bodo lahko na lastne oči prepričali, ali gre za legendo ali resnico – da amazonski deževni pragozd skriva izgubljeno mesto najstarejše civilizacije Murilov, ki so prišli na Zemljo pred 450 milijoni let.

Preberi več
29. 03. 2023 10.35 Objavil Založba Ara NLP-ji

Fantomske rakete

Eden prvih valov NLP-jev se je pojavil leta 1946. Posamezniki so na nebu videli nenavadne predmete v obliki rakete, ki za seboj niso pustili sledi in niso oddajali nobenega hrupa. Kaj se je pravzaprav dogajalo, v svoji knjigi Dokazi o nezemljanih odgovarja Warren Agius, dolgoletni raziskovalec neznanih letečih predmetov, znan po nepristranskem pristopu do dokazov.

Preberi več
1. 03. 2022 09.52 Objavil Založba Ara NLP-ji

NLP pri Kočevski Reki

Prejeli smo dopis našega bralca in sodelavca, neodvisnega raziskovalca Mirana Komela, v katerem nam je dokumentiral neznani leteči predmet, ki ga je fotografiral s svojega doma decembra lani.

Preberi več
9. 02. 2022 10.28 Objavil Založba Ara NLP-ji

Vesoljčica in njeno sporočilce za vas

Ob pripravi jubilejne 333. številke Misterijev, se je v uredništvu znašla Vesoljčica in postala zaščitni znak revije. Pooseblja nenavadno, bleščeče, prijazno nezemeljsko bitje, ki prinaša s seboj posebno zgodbo.                                                

Preberi več
8. 04. 2021 09.42 Objavil Založba Ara NLP-ji

Sovjetska podmornica

Ruske podmornice, vojaške baze in NLP-ji – O neznanih letečih predmetih v Sovjetski zvezi in Rusiji je ufolog Paul Stonehill napisal več knjig. Po njem povzemamo nekaj primerov sovjetskih oziroma ruskih srečanj z NLP-ji.

Preberi več
29. 03. 2021 08.14 Objavil Založba Ara NLP-ji