BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Astrološka sanjska knjiga

Vsak od nas se je že kdaj zjutraj predramil iz sna vznemirjen zaradi nenavadnih nočnih sanjskih podob. Mnoge nerazložljive sanje nam lahko celo pokvarijo dan. Objavljamo nekaj značilnih sanjskih simbolov, ki pa ne pomenijo za vse ljudi enako, temveč naj bi imeli za vsako astrološko znamenje drugačen pomen

Preberi več
25. 01. 2023 13.49 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Astrološke napovedi za leto 2023

Sončevo znamenje v času vašega rojstva opisuje lastnosti, talente in značilnosti, ki ste jih tokrat prišli proučevat. Če verjamete v reinkarnacijo, si svoje znamenje predstavljajte kot razglasitev glavnega nebesnega študijskega programa za to življenje. Seveda se boste spotoma naučili še drugih stvari, vendar ste vsem jasno in glasno naznanili, da želite predvsem podrobno proučiti to posebno znamenje.

Preberi več
14. 12. 2022 11.22 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Mandale

»Pogled usmerite v središče mandale. Umirite ga in jo opazujte pet minut ali več. Sprožil se bo proces harmonizacije. Mandala ima enak učinek kot magnet. Na neharmonične dele duše deluje tako, da v njej sproži ritmični proces in s tem vzpostavi ponovno ubranost v duši.

Preberi več
22. 11. 2022 08.50 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Intuicija - Irena Ilic

Intuicija je notranji glas, ki nas varno vodi skozi življenje. Je naša povezava z izvorom življenja. Če ga le slišimo in upoštevamo. Na srečo pa lahko intuicijo z vadbo razvijemo in okrepimo kakor mišico. Pa začnimo z nekaj vajami.

Preberi več
3. 11. 2022 13.38 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Poglejte si svojo avro

Naša avra v vsakem trenutku nezmotljivo izžareva našo pravo naravo in namene, naše duševno in telesno stanje. Je tudi naš duhovni podpis. Z vajo se jo lahko naučimo gledati pri sebi in drugih.

Preberi več
4. 10. 2022 10.55 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Kako razberemo pripoved obraza

»Branje obraza je med najstarejšimi starodavnimi znanji; omogoča razpoznavanje človekove osebnosti in načine, kako naj do človeka pristopimo. To pa je ključno za uspešne poslovne in osebne priložnosti,« pravi Irena Petrič*, avtorica knjige Umetnost branja obraza.

Preberi več
13. 09. 2022 11.54 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Obred za priklic ljubezni

V knjigi Nataše Zupanc »Stik« z avtorico podoživljamo afriške obrede, uroke in magijo. Odprtih ust se čudimo njenim neverjetnim, mejnim, magijskim dogodivščinam ter njenim notranjim potovanjem.

Preberi več
1. 06. 2022 13.26 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Radiestezijske rozete »Rohini – višja stanja zavesti«

»Diagrami in kartice«, ki jih pri delu z nihalom uporabljamo za pridobivanje informacij, so dragocen pripomoček na poti duhovnega razvoja ter razumevanja osebnih odnosov, kariere, zdravja, duhovnosti …

Preberi več
15. 03. 2022 08.53 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Unikatni osebni vilinski simbol

Dobro je, da imamo vilinske simbole čim bližje sebe, v svojem energijskem polju. Pomembno je, da jih čim večkrat pogledamo, se jih dotaknemo, pomislimo nanje, si jih zamišljamo ali jih narišemo na list papirja. …

Preberi več
11. 03. 2022 11.21 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Maya Peron

Vilinski simboli so ključi energij, ki nas uskladijo z energijo vrednote ali lastnosti, katero želimo pritegniti ali obdržati v svojem življenju. Odstranjujejo blokade in ko energija steče, se v nas odklepajo zmožnosti, ki se jih morda nismo niti zavedali.

Preberi več
16. 02. 2022 08.53 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Leto črnega vodnega tigra

V kitajskem letu tigra 2022 nas bo kdaj hudo bolela glava zaradi energičnih tigrovih skokov in krvoločnosti. Od takega temperamentnega nastopanja ne bodo izvzeti niti oblast niti opozicija, kot tudi ne delodajalci in delavstvo ter ekološko ozaveščeni državljani ...

Preberi več
2. 02. 2022 09.09 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Aleksandra Winkler Drole

Akaša so baze podatkov o vseh nas, od vsega začetka. Register, kjer se beležijo vsi dogodki. Določene dogodke, prekrške lahko popravimo, tako kot smo v šoli popravljali oceno, pravi Aleksandra Winkler Drole, ki lahko bere dušne zapise…

Preberi več
1. 02. 2022 10.48 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Test - Telefon kaže našo osebnost

Mobitel lahko držimo na štiri različne načine. Način, kako upravljamo z njim, razkriva našo osebnost in delovanje možganov.

Preberi več
25. 01. 2022 09.01 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Amulet z vilinskim simbolom amali doare

Vilinski simboli so ključi energij, s pomočjo katerih prenesemo energije z višjih ravni v fizični svet. Lahko si izberemo amulet za uspeh, varnost in zaščito, zdravje, srečo, samozavest, nov začetek, ljubezen, privlačnost in še mnoge druge.

Preberi več
13. 04. 2021 12.59 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Vlivanje svinca – Lejla Meden

Jasnovidka Lejla Meden napoveduje prihodnost, svetuje in čisti negativno energijo z vlivanjem svinca. Ta starodavni obred čisti negativno energijo, odpravlja blokade, uroke, ljudem pomaga, da se rešijo iz začaranega kroga in gredo naprej v življenju.

Preberi več
13. 04. 2021 09.48 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije

Ljubezenska črta

Naše dlani prek črt razkrivajo, kakšno je naše ljubezensko ali partnersko življenje. To razberemo prek srčne črte, ki je znana tudi kot ljubezenska črta.

 

Preberi več
1. 04. 2021 09.59 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije