BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nenavadna doživetja - Viseči most

Kadar mi je hudo, se spomnim na otroštvo in na most. Zdaj vem, da mi je pomagal moj angel varuh in da nikoli nismo sami, da nekdo bedi nad nami.

Preberi več
3. 05. 2022 10.49 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Obiskala sta me mrtva

Pred petnajstimi leti se je pripetila huda prometna nezgoda, v kateri sta na mestu umrla visokorasli tridesetletni moški, imenovala ga bom Pavel. Ob njem pa svetlolaso dvajsetletno dekle, recimo ji Barbara. Dva ali tri dni kasneje sem v svoji osvetljeni kopalnici prala perilo, vrata v zatemnjeni hodnik pa so bila odprta. Kar nenadoma jasno zagledam oba umrla in ju takoj prepoznam – Barbaro po svetlih laseh, Pavla pa po visoki postavi.

Preberi več
30. 03. 2022 12.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Ali sem nekoč že živela

Le kaj so mi hotele povedati nenavadne sanje o pogrebu, ki sem jih imela?

Soprog pride domov: »Hitro se lepo obleci. Soseda sem srečal. Bil je črno-belo oblečen in me je nagovoril: ›Ja, kaj ne gresta k pogrebu? Iz naše vaške cerkve bo po bližnjici šel sprevod na farno pokopališče.‹ – ›Kdo je umrl?‹ – ›Ne vem, mudi se mi!‹«

Preberi več
2. 03. 2022 12.11 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Šmarna hrušica

Sodelavka me je nekoč vprašala, če poznam plod šmarne hrušice. Povedala sem ji, da sem že slišala zanjo, nisem pa vedela, kako izgleda in kakšnega okusa je. Naslednji dan mi je prinesla nekaj plodov. Z rahlim nezaupanjem sem poskusila prvega in takoj mi je bil všeč. Sladek okus teh majhnih temnih plodov mi je ugajal. Na spletu sem poiskala informacije o tej rastlini in izvedela, da ni le dobrega okusa, temveč ima tudi okrasno funkcijo. Spomladi razvaja z razkošnim belim cvetenjem, v jeseni pa se obarva v rdečkaste odtenke. Odločila sem se, da jo bom posadila doma.

Preberi več
9. 02. 2022 08.45 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Srečanje z nezemljani

Že od nekdaj, iz otroštva, so mi bile zanimive zgodbe o tujih bitjih, ki obiskujejo naš planet. A nikoli si nisem predstavljala, da bom tudi jaz ena izmed njih, ki bo deležna njihovega obiska, pravzaprav dveh. Kajti čeprav so mi te zgodbe zanimive, sem prizemljen človek, ki stoji trdno na svojih nogah in verjame tisto, kar je podkrepljeno z dokazi in znanostjo.

Preberi več
12. 01. 2022 12.22 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Babica napove svojo smrt

Moja stara mama Tončka je točno vedela, kdaj bo umrla. Imela je nenavadno duševno moč, znala je zdraviti. Pri njej so se vsak zimski večer zbirale vaške ženice in si pripovedovale najrazličnejše zgodbe in skrivnostne pravljice, od katerih me je bilo potem hudo strah.

Preberi več
10. 11. 2021 10.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Angeli obstajajo

To je zgodba iz preteklosti, ko sem bila na začetku moje duhovne poti. Brala sem veliko knjig z duhovno vsebino in o angelih, skratka vse s tega področja. Nekega dne sem dobila knjigo o angelih, ki me je zelo pritegnila. Opisuje srečanja z angeli, pomoč angelov v vsakdanjem življenju in sploh stvari, ki so mi bile še tuje, sem pa želela o njih spoznati malo več.

Preberi več
5. 10. 2021 09.05 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Slovesi

Slovesi, razhajanja – le kdo je, ki jih mara? A življenje vse prinaša v svojem toku. Ne oziraje se na karkoli ali kogarkoli. Tokratno moje nenavadno doživetje govori o slovesu tetinega moža …

Preberi več
28. 09. 2021 11.44 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Molitev za umrle duše

Moja šestletna mama in njena sestra sta se vračali v polmraku od večernic. Nekaj korakov pred pokopališčem sta srečali soseda. Sicer vedno prijazen mož se je, ko sta ga pozdravili, obrnil stran in potegnil klobuk čez obraz. Obstali sta in začudeno gledali za njim.

Preberi več
18. 08. 2021 13.48 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Mamino slovo

Moja mama je bila korajžna in samostojna ženska. Zadnja štiri leta je imela težave s srcem in zelo občutljive noge, ki so jo pogosto bolele. Pri osemdesetih se je naveličala življenja, ki je bilo zanjo velikokrat nepravično in kruto …

Preberi več
16. 08. 2021 11.03 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Razpad matrike

Zemlja pospešeno dviguje vibracijo in vedno več je Luči na našem čudovitem planetu. In Luč z vsakim dnevom bolj osvetljuje vsakršno temo. Tudi tisočletno temo peščice ljudi, ki so spretno držali vse vajeti v svojih rokah. Vsadili so nam sisteme, kjer smo pozabili na to, kdo smo, in postali ujetniki strahu, nemoči, jeze, kjer smo bili izkoriščani, zlorabljeni.

 

Preberi več
2. 06. 2021 11.36 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe

Mistično drevo

Kmalu po vojski, tam okrog leta 1950, smo fantje, takrat stari okoli deset let, bili zelo razigrani …

                                                                                      

Preberi več
7. 04. 2021 09.10 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe