Da zlata energijska kartica občutno zniža stres, so potrdili v Inštitutu za trajnostni razvoj. Tu je prof. dr. Peter Bukovec s Kirlianovo GDV kamero, le ta je namenjena za ugotavljanje energijskega stanja človeka, potrdil, da kartica občutno zniža stres. če imamo kartico v levem žepu srajce ali zataknjeno za nedrček na levi strani (ne na desni, saj tam ne deluje) pet minut, se nam stres zmanjša za nekaj manj kot dvajset odstotkov. Po pol ure se stres zmanjša če za četrtino. In tedaj smo seveda bolj zbrani, bolje nam gre med izpiti, pogovori za službo, prav pa nam pride tudi ob drugih prilikah, ko imamo tremo, smo raztreseni ali prestrašeni. Tudi med vožnjo avtomobila. In ugodno deluje, pomirja, tudi domače živali.

Kirlianovo GDV kamero, njen avtor je ruski znanstvenik Konstantin Korotkov – o njem smo podrobno pisali če leta 2007 v novembrski številki Misterijev – uporabljajo po svetu ne le za »slikanje avre«, pač pa vse pogosteje za zgodnje ugotavljanje bolezni. Informacija, ki jo zajame kamera s prstov, potuje v računalniški program, ki na podlagi podatkov izriše sliko človeka avre, ta pa nakazuje pomanjkanje energije v posameznih telesnih delih ali organih in s tem napoveduje obolenje če dva do tri mesece prej, preden ga je mogoče ugotoviti z medicinskimi metodami.

Kirlianovo GDV kamero predvsem v Rusiji, vse bolj pa tudi v Evropi, največ v Nemčiji, ne nazadnje pa tudi pri nas v Sloveniji, uporabljajo za ugotavljanje najrazličnejših vplivov, tudi informacijskih, na ~love{ko telo. Rezultati so natančno grafično prikazani in ponovljivi. V Inštitutu za trajnostni razvoj, ki uspešno sodeluje z Berlinskim inštitutom za meritve s Kirlianovo GDV kamero, so izvedli že celo vrsto meritev različnih vplivov na človeka.

Naroči>>