Ko opešate in niste več tisto, kar ste bili, in vam uradna medicina ne da diagnoze, poglejte v svoje telo skozi lase. Ti povedo, kaj se je v vašem telesu dogajalo zadnje tri mesece; iz las mineralogram prebere, kaj vam manjka in česa imate preveč: premalo antioksidantov, določenih vitaminovmineralovesencialnih maščobnih kislinaminokislin … preveč strupenih snovi, virusovzajedavcev, glivic, plesni, bakterij, sevanja … V enournem pregledu in posvetu, na podlagi tridesetih strani obsežne pisne analize stanja vašega telesa, boste dobili napotke, kaj jesti in česa ne jesti, jemati, početi … da boste spet, kar ste bili. V roke boste dobili vaš devetdesetdnevni načrt za izboljšanje počutja in načrt prehrane.

Pomagali vam bodo v novi kliniki Futuristiclife v Ljubljani.

Za bralce Misterijev znižana cena 90 €.

Informacije041/328 218 in klinika@futuristiclife.si


Poglejmo skupaj kako smo reševali in rešili  težave pri Sanji.

 

Njene težave: Kronična utrujenost, slaba prebava, napenjanje, pogosti glavoboli in srbenje kože. Je v letih po menopavzi in misli, da so to posledice staranja.

Z analizo iz las  - mineralogramom smo ugotovili, da ji primanjkuje vitamina B12, B5, D3 in K. Od mineralov je primanjkovalo železa in natrija in selena. Antioksidanti so kazali na koencim Q10, od zunanjih faktorjev pa je imela velik presežek težkih kovin.

Splošno gledano je bil njen organizem podhranjen z energijo. B12 in B5 kažeta na izčrpanost organizma in nadledvične žleze, nizek nivo energijetežave s črevesjem pa potrjuje tudi primanjkljaj vitamina K, ki se pravzaprav tvori v »naselju« dobrih bakterij; če jih ni, primanjkuje se ta vitamin ne more tvoriti. Gospa ima predispozicije za osteoporozo, zboleli sta že njena mama in sestra in česar se zelo boji. Kalcij se ne more vgrajevati v kosti, če nima dovolj vitamina D3 in K, če je polna težkih kovin, ki izpodrivajo minerale. Primanjkljaj železa je še en kamenček v izgubi energije, ki niti slučajno ni posledica njene starosti, kot so ji rekli zdravniki. Po naravi ima strašno nizek pritisk, za nameček pa nima dovolj železa, temelja oskrbe s kisikom. Selen je eden glavnih mineralov detoksa, še posebej pri težkih kovinah. Načelno ima naše telo vse potrebno za čiščenje, zaščito in rast. Ko pride do primanjkljajev čistilcev ali prevelike zasičenosti s strupenimi snovmi, pa govorimo o zastrupitvi. V tem primeru je celica naravnost obdana s težkimi kovinami in potrebni nutrienti sploh ne pridejo do nje.

Program sva sestavili tako, da se prioritetno lotiva težkih kovin in očistiva celice, da zadihajo. To traja najmanj petdeset dni, dobila pa je DETOX v spreju, ki vsebuje kelator EDTA (aminokislina, ki edina res učinkovito odplavlja kovine in se te ne zadržujejo več niti v limfnem sistemu, kar pomeni, da tudi lažje prenašamo razstrupljanje), . V pomoč je še glutation in vitamin C v liposomalni obliki. Največji problem pri tovrstnem čiščenju je lahko, da smo pretirano utrujeni in da kovine, ki jih enkrat dvignemo, na površju ne delajo dodatne škode. B5 in B12 smo ji dali kar v mišico. Zaradi direktne absorpcije smo ji bliskovito dvignili energijo in že čez dva dni je poročala, da nima več nihanja energije čez dan.

Ubiqinol, oziroma Q10 bo dobila šele čez petdeset dni, ko ji bomo naredili test iz urina in ugotovili katera kovina je prisotna in koliko je učinkovito izplavljanje. Nočemo preveč obremenjevati telesa, pa tudi cenovno vedno razdelimo program na nekaj faz. Zadnja faza bo ponovni pregled železa in feritina iz krvi. Če se telo ne bo medtem že samo postavilo na noge s pomočjo skrbno predpisane diete, bo naša Sanja dobila depo železa, ki ji ga bo predpisala naša zdravnica za intravenozno dodajanje nutrientov. Takrat bomo ugotavljali tudi počutje črevesja in prebave. Po razstrupljevanju bo lahko vse v najlepšem redu, če ne, pa bo šla še na 42. dnevni online program (www.klinikazacrevesje.si). S črevesjem je povezano vse. 80% imunskega sistema, čustvena stabilnost in apsorbcije hranil. Z njim so povezane avtoimune bolezni in alergije.