Pametni telefon nosimo s seboj vsepovsod, z nami je doma, v službi, v intimnih prostorih … Vsekakor je tehnična pridobitev človeštva, ki olajša življenje in komunikacijo z bližnjimi in v poslovnosti. Žal pa sodobna tehnologija zaradi nevarnega sevanja ogroža tudi naše zdravje. Občutljivi so tako naši možgani in srce kot spolni organi. Ni se smiselno zaradi tega odpovedati sodobni tehnologiji, se je pa modro pred nevarnim sevanjem zavarovati. Na mobilnik, denimo, lahko namestimo ploščico Norad.

ZAŠČITA ZA TELEFONE NORAD

Norad je informirana oziroma kodirana bakrena ploščica, ki jo nalepimo na hrbtno stran mobilnega telefona. Uporabljajo jo lahko tako odrasli kot otroci. Zasnovana je tako, da v telesu do 70 odstotkov popravlja škodljive posledice, ki jih za seboj pušča sodobna tehnologija. Njena posebnost in edinstvenost je, da ne deluje neposredno na elektromagnetno valovanje in informacijo sevanja, marveč z izbranimi informacijskimi kodami vpliva na vodo in druge tekočine v telesu ter popravi, kar sevanje poškoduje. Po izsledkih raziskav neionizirano elektromagnetno sevanje podre obliko molekul vode in tudi njeno molekularno strukturo. Takšna voda pa več ne omogoča pravilnega delovanja celic. Organizem si zato prizadeva vodo popraviti za svoje potrebe, za kar porablja zelo veliko energije, ki bi jo lahko sicer uporabil za druge pomembne naloge, kot so prilagajanje okolju in samozdravljenje. Organizem sčasoma podleže negativnim vplivom in zboli. Norad pa s posebnimi informacijami ali kodami vpliva na vodo, da se ta popravi hitreje in telo pri tem porablja manj energije. Vodo spet popravi v naravno, zdravo obliko, kakršno ima v telesu, preden jo dosežejo sevanja mobilnega telefona, da jo telo lahko spet uporabi za svoje neštete potrebe. Zakaj je to tako pomembno? Zato, ker je naše telo sestavljeno pretežno iz vode. Kar tri četrtine telesa sestavlja voda!

NAROČI NORAD >>

BOLJŠE SPORAZUMEVANJE CELIC

Norad torej ne varuje pred toplotnim sevanjem oziroma ogrevanjem tkiv, ki nastane zaradi indukcijskih tokov. Čeprav tudi mikrovalovno sevanje, ki ga oddajajo mobilni telefoni in druge naprave, zlahka prehaja skozi lobanjske kosti, zlasti pri otrocih, in tudi neposredno moti naravni bioelektrični ritem delovanja možganov. Pač pa Norad telo in možgane varuje pred veliko nevarnejšo slabostjo, ki jo nosi s seboj mobilna telefonija, to je pred okvaro programiranega delovanja celic, ki ga povzroča informacijski del sevanja. Sporazumevanje med celicami je zaradi vpliva Norada bistveno manj moteno. Pozitivno preventivno delovanje Norada je bilo do zdaj preverjeno z več raziskovalnimi metodami, med drugim z GDV (Kirlianovo) kamero. Mag. Peter Firbas pa je z Allium (čebulnim) testom dokazal, da se genotoksičnost vode ob uporabi zaščite Norad bistveno zmanjša. Norad ploščico lahko nalepimo tudi na prenosni, namizni ali tablični računalnik. Zaščitna ploščica nosi ime Norad, kar je izpeljanka iz angleških besed »No Radiation«, torej »brez sevanja«. Ploščica ima ameriško in švicarsko priznanje za zaščito pred tveganjem, ki ga neionizirano elektromagnetno sevanje povzroča na živih organizmih. Neionizirano elektromagnetno valovanje pomeni razpršeno valovanje – mikrovalove. Norad je bil leta 2001 nagrajen kot najboljši ekološki izum na sejmu INPEX v Pittsburghu v ZDA. Leta 2001 je dobil tudi bronasto odličje na mednarodnem salonu inovacij v Ženevi.