mir

V hiši mojih staršev, v kateri živim, se mi že leta dogajajo zoprne stvari. Nenadoma, iz čistega miru, se mi pojavi glavobol, jeza ali depresija, ali pa ne uspem narediti določene obveznosti, namere. Povedali so mi, da je v hiši negativna energija – umrl je brat zaradi prekomerne doze alkohola. Hišo smo tudi »očistili« duhov, a vendar nekaj ni v redu.

Stvari se ne dogajajo slučajno in kar tako. Zanje obstajajo konkretni vzroki, ki jih boš morala začeti razreševati najprej pri sebi, da se bodo nato lahko pokazale ustrezne in močno zaželene posledice tudi izven tebe oziroma okrog tebe, kjerkoli boš. Zazri se vase in začni opazovati svoje notranje stanje, svoje občutke, ko ugotoviš, da se je zgodilo nekaj nepredvidljivega, kar je zate silno moteče. Ko posvečaš temu dogajanju toliko pozornosti, v resnici s svojo energijo-vibracijo prispevaš k temu, da se določen dogodek sproži. Človek se običajno sploh ne zaveda, koliko moči imajo misli in še zlasti občutki pri nastajanju določenih pojavov. Močnejši ko je občutek neke nelagodnosti, večja je možnost, da bo energijska vibracija pripomogla k temu, da se bo ta nelagodnost udejanjila v obliki dogajanja zoprne stvari, kakor jo ti imenuješ. Povsod okrog nas obstajajo možnosti za to dogajanje, ki pa se lahko uresniči samo s pomočjo človekovega sodelovanja, ki se ga največkrat sploh ne zaveda. Prav zaradi te nevednosti je modro začeti raziskovati sebe, se globlje spoznavati oziroma odkrivati vse danosti, s katerimi si lahko olepša ali pa ogreni vsakdanje življenje. Zaman ljudski pregovor ne pravi, da je vsakdo svoje sreče kovač.

Tudi ti si boš lahko pridobila ali skovala več miru, ako boš zavestnejše spremljala mentalno in čustveno delovanje v sebi. Ako čutiš, da tega ne boš zmogla sama, poišči ustrezno pomoč. To pomoč ti lahko nudi nekdo, ki ima izkušnje s tovrstnim raziskovanjem. Uporabiš pa lahko tudi kak dober strokovni priročnik, ki resno obrazloži, kako naj poteka dela na sebi oziroma proučevanje lastnih danosti.  Pri tem pa vedi, da je dober priročnik tisti, ki je nastal na osnovi lastnih izkušenj in ki iskreno pove, da je to delo prežeto tako s prijetnimi kot tudi neprijetnimi stvarmi.

Ako pa boš še kar naprej jasno zaznavala, da je glavni vzrok vsega tega dogajanja izven tebe ali v hiši, poišči ustrezno pomoč za to razrešitev. V hiši boš lahko mirno zaživela šele potem, ko se bodo stvari uredile do te mere, da ne bo več prihajalo zaradi konkretnih vzrokov do tega neprijetnega dogajanja. Vsak korak, ki ga boš namensko storila, bo pripomogel k temu, da se bo mir začel vračati vate in v tvoj dom. Išči in se ne boj zavrnitve. Vedi, da je zavrnitev možna tam, kjer ni vedenja o tem, kako se takim zadevam streže. Srečno!

S spoštovanjem, Marija