Aleksandra Winkler Drole

Akaša so baze podatkov o vseh nas, o celem stvarstvu, od vsega začetka. Register, kjer se beležijo vsi dogodki. Določene dogodke, prekrške lahko popravimo, tako kot smo v šoli popravljali oceno, pravi Aleksandra Winkler Drole*, ki dušne zapise lahko bere in duši pomaga ozavestiti nauke sedanjega življenja.

Če bi ljudje imeli svoje čakre uravnotežene, zlasti grlno in srčno, bi bili proti virusom naravno odporni.

Kakšna je bila vaša pot do tega nenavadnega poslanstva: branja iz akašne kronike?

Z ezoteriko se poklicno ukvarjam petindvajseto leto. Že kot deklico pa so me pritegnili kristali, rune, duhovni vodniki, jasnovidnost. Do akaše sem prišla pred leti, ker nisem znala z nobenim pristopom, ki sem ga uporabljala do tedaj, rešiti problema neke moje stranke. Zato sem prosila boga, naj mi da metodo, ki bo najboljša zame in za ljudi. Po naključju sem nato spoznala Indijca, ki je lahko vstopal v akašno kroniko. Povedal mi je, da imam tudi jaz lastnosti za to. Ko je ugotovil, da tega ne bom zlorabljala, sem se potem tega poučila v indijskih centrih v Italiji, Švici in Indiji. Tam sem dobila tudi posvetitev za to delo, da ga lahko širim po Evropi.

Katere podatke o človeku potrebujete za dušni vpogled v akašne zapise?

Najbolje je, da o človeku prej ne vem prav ničesar. Potrebujem pa rojstno ime in priimek, trenutno ime in priimek ter datum in kraj rojstva, da ga ne zamenjam s kom drugim.

Kako dobite odgovor?

Obvladam sedem načinov vstopa v akašne zapise. Ti so kot spletni brskalnik, zato moram točno vedeti, kaj iščem. Za pravilen odgovor moram postaviti pravilno vprašanje. Zato imam vnaprej pripravljena vprašanja, po katerih sprašujem. Eno od njih je, denimo, katero prejšnje življenje vpliva na sedanje življenje, in dobim odgovor. Berem dušo, zato gre za dušni zapis.

Lahko navedete kak primer dušnega zapisa in njegov nauk?

Strankino življenje, zdaj je ženska, prej je bil moški, se je odvijalo v Avstraliji. Tja je pred revščino pribežal iz neke druge domovine. Bil je med prvimi priseljenci. V rudniku je našel veliko zlata in obogatel. Kupil si je veliko kmetijo. A pozabil je na obljubo staršem, da se bo, ko bo uspel, vrnil domov. Nastala je čustvena brazgotina. V tem življenju mora uravnovesiti čustva in pomagati drugim, ki so v slabšem položaju. Ker se je takrat zaradi zlata postavil tudi nad boga, mora sedaj znova obuditi vero v višjo moč. To je popravni izpit te duše. A vsi delamo nek popravni izpit, izboljšave ali nov izpit. Temu rečemo karma, ki je priložnost in ne kazen.

Kje je svet akaše?

Ta ni nekje zgoraj, mi smo pa spodaj. Je vse okoli nas. Ob štirih elementih – zemlji, ognju, vodi in zraku – obstaja še peti element: eter ali akaša. A akaša ni eter kot element zrak, prevodnik. Je kot vseobsegajoča zavest, ki vse povezuje. Ko se povezujem s tem svetom, moram biti čim bolj v elementu akaše.

Kaj vse vsebuje?

Akašni zapisi so kot knjižnica. Na eterični ravni so knjige posamičnih duš. V njej je toliko gradiva, da sem si naredila sistem pomembnih vprašanj. Vsako dušo najprej diagnosticiram po istem sistemu, potem pa ji pomagam naprej, če se za to odloči. Denimo, če ima duša lupino, jo je treba odstraniti. Če ima negativne vodnike, eterične implantate, jih je treba odstraniti. Če ima razpoko v zlati mreži, je treba zaceliti zlato mrežo. To vse lahko naredim na daljavo, prek Skypa.

Ali v akaši vidite tudi v prihodnost?

Ne. Vidim samo sedanjost, trenutno stanje. Tudi preteklosti ne vidim neposredno, ampak se iz preteklosti potegne nekakšna cev v sedanjost. Akaša je kot vrt; če smo posadili solato, zdaj tam raste solata, če smo posadili drevo, pa drevo. Vidim, kaj bo zraslo iz majhnih poganjkov. Če vidim zelo veliko majhne koruze, predvidevam, da bo iz tega zraslo zelo veliko koruze, da bo letina zelo dobra. Torej, na podlagi tega, kar vidim zdaj, predvidevam, kaj bo v prihodnosti. Tako sem leta 2019 za leto 2020 v televizijski oddaji napovedala, da bo po energiji podobno letu 1941, ko se je pri nas začela vojna. Ljudi sem pozvala, naj ne hodijo v tujino, še preden so zaradi preprečitve širjenja novega koronavirusa razglasili karanteno.

Zapiranje živali v tesne prostore za našo prehrano ni po volji stvarnika; posledično smo po zakonu karme mi zaprti ali omejeni.

Zakaj pa se je po vašem videnju pojavil novi koronavirus in zakaj prizadene pljuča in srčno čakro?

Zato, ker se moramo tam očistiti, to potrebujemo. Noben zlodej nam ga ni prinesel, človeštvo je sámo zlodej. V nas je bog in zlodej, mi smo vse. Obstaja dober pregovor: Kateri volk preživi, bel ali črn? Preživi tisti, katerega hraniš! Če bi ljudje imeli svoja energijska središča uravnotežena, zlasti grlno in srčno čakro, bi bili proti virusom naravno odporni in bi bili zaradi covida-19 manj prizadeti. Problem je pri ljudeh, pri katerih srčna čakra deluje preveč ali premalo.

Kaj nam sporoča ta kriza?

Bodimo bolj družinsko povezani med seboj. Najhujši problem prve karantene je bil, da moški niso smeli iti v gostilne, ženske pa ne k frizerju. Da se ne grupiramo več tako množično. Da se bolj obrnemo k sebi in se vprašamo: kdo sem jaz v tem domu, v tej družini in kako se znajdem? Jaz sem si online tečaje pripravila že dve leti prej; vedela sem, kaj prihaja, mnoge pa je to ujelo nepripravljene.

Darilo

Lani ste dejali, da prihaja še nova bolezen. Katera?

Ne bo samo covid-19, mnoge različne virusne bolezni bodo še prišle. Bolezni bodo prehajale od živali na človeka. Prej ne bomo vedeli, kako se jih obvarovati. Kakšne bodo, je odvisno tudi od nas, koliko bomo čustveno zdravi, da se bomo pravilno odzvali. Da nimamo poškodb predvsem na grlni in srčni čakri. Vidim, da zapiranje živali v tesne prostore, za namen prehrane, ni po volji boga stvarnika. Posledično smo po zakonu karme mi zaprti ali omejeni. Kdaj pa bo človek to dojel in kakšne posledice bo za to svojo »nevednost« ali »neupoštevanje« človeštvo plačalo, pa je odvisno od nas. Izbire so del svobodne volje. Predvidevam, da bodo nove bolezni prišle v letu ali dveh, potem se bodo stvari začele umirjati zaradi napredka v stopnji zavesti večine.

Kaj pa covid potrdilo, bo ostalo?

Predvidevam, da bo. Potrdilo je dobro z vidika, da se ljudje ne mešamo preveč med seboj. S komer koli smo v družbi, namreč že dobimo njegovo energijo, del njega ostane z nami. Ni, denimo, dobro za nas, če imamo v službi več sodelavcev, od katerih se z nekaterimi ne razumemo, moramo pa biti fizično z njimi. Sama sem zelo občutljiva in se zato nikoli nisem dobro počutila v množici, gneči. Ta distanca med ljudmi bo ostala, kar je za našo avro v redu, saj jo ohranimo bolj čisto. Namreč, s komer se pogosto družimo, takšni postajamo.

Tatjana Svete

*aleksandra.vizionar@gmail.com

Knjiga: Akaški zapisi