SERAFIS G

Delam z ljudmi. Zadnje čase preko dlani zaznavam težavo, bolečino, ki jo čuti stranka. Tudi v mislih včasih dobivam odgovor, ki se nanaša na težave stranke. Kaj lahko naredim, da bi se mi odprle sposobnosti zdravljenja? Še posebno rada delam z otroci. Mi priporočate kakšnega zdravilca, ki bi mi načrtno pomagal v to smer?

Sposobnosti zdravljenja se v tem obdobju odpirajo pri številnih ljudeh in ti si prav gotovo ena izmed njih. Narava tvojega dela ti omogoča neposreden stik z ljudmi in nudi možnosti, da bo tvoje delo oplemeniteno z določeno količino zdravljenja na nevidni ravni, ki bo potekalo spontano. Prepusti se pretoku energije in dopusti, da opravi delo povsod tam, kjer je te vrste poseg potreben. Poseg poteka spontano. Ne posegaj vanj z raznovrstnimi vprašanji, ne dopusti, da bi um poskušal imeti nadzor nad tem dogajanjem, ker bi ga s tem samo oviral, omejeval ali celo preprečil njegovo delovanje. Prepusti se in dovoli, da se zgodi, kar se ima zgoditi. Zaupaj svojim občutkom, a nikar ne poskušaj izzvati z njimi zdravljenja, kajti vedeti moraš, da se to spontano zgodi, ko je človek na to resnično pripravljen. Ne predajaj se občutkom smiljenja; ne dovoli, da bi te vodili pri delu, temveč samo prosi UNIVERZUM, naj priteče tista pomoč, ki jo človek potrebuje. Z ljubečim srcem se prepusti delu in to z zavestjo, da se bo v vsakem primeru zgodilo samo to, kar je za posameznika najbolje. Želja pomagati lahko izvira tudi iz težnje človeka, da bi se izvedelo, da je boljši od drugih, kar pa ne podpira duhovnega razvoja in tudi ne omogoča prebujanja zdravilnih moči. Največ, kar lahko storiš pri tem prebujanju, je to, da ga zavestno sprejmeš ter se mu predaš z vero, da to prebujanje vodijo tvoji vodniki, ki poznajo tvojo pot razvoja in njen namen.

Zaupaj in budno spremljaj vsakodnevno dogajanje, ki ti bo bolj ali manj jasno nakazalo, kako ti je delovati in kako ZAVESTNO uporabiti pridobljeno VEDENJE. Ni nujno, da bodo tvoje ravnanje drugi odobravali. Lahko se celo zgodi, da ga bodo drugi zavračali in te s tem ovirali, če boš poslušala njih in ne tihega glasu – notranjega občutka o tem, kako naj bi neko nalogo razrešila. Stvari, ki jih veš, zato raje obdrži zase in jih ne poklanjaj drugim oziroma tistim, ki še niso dosegli določene stopnje vedenja. Pogovarjaj se, a glej, s kom! Pri tem pa upoštevaj, da vsakdo pridobi vedenje na način, ki je zanj najprimernejši. Način pridobivanja vedenja ni pomemben. Pomembno je samo vedenje, ki terja etično uporabo.

Poveži se z ljudmi, ki imajo podobne potrebe kot ti. Prisluhni jim in se ne razgaljaj. S temi srečanji boš lahko pridobila potrebne informacije, ki bodo zazvenele v tvojem srcu in ti omogočile, da med vsemi izbereš človeka, ki bo imenovan kot učitelj in ki te bo s pomočjo izkustvenega znanja podprl na poti prebujanja v lastne danosti. Lahko ti bo nudil različne informacije, ki bodo samo pripomoček pri vstopanju v izkustveno znanje ali vedenje. Človek, ki ve, ne išče več informacij, temveč se pri svojem delovanju opira na vedenje. Srečno!