Vesoljčica in njeno sporočilce za vas

Ob pripravi jubilejne 333. številke Misterijev, se je v uredništvu znašla Vesoljčica in postala zaščitni znak revije. Pooseblja nenavadno, bleščeče, prijazno nezemeljsko bitje, ki prinaša s seboj posebno zgodbo.

Ne, ni se izgubila. Kar nekaj časa je iskala svoj cilj na Zemlji in končno našla revijo Misteriji. Namreč, dozdeva se ji, da so Misteriji ravno pravšnji za njeno poslanstvo.

VIR GALAKTIČNE LJUBEZNI

Spomni nas, da smo v procesu planetarnega osvobajanja lani decembra sprožili proces, ki nas je končno popeljal v dolgo pričakovano dobo Vodnarja. Konjunkcija Jupitra in Saturna 21. decembra 2020 je dovršila zvezdna vrata za časovnico dobe Vodnarja za naš planet. To je bil trenutek, ko so končno začele pritekati dolgo pričakovane energije dobe Vodnarja.

Vesoljčica nam pomaga razširiti in dvigniti zavest ter prebuditi intuicijo.

Jupiter in Saturn sta bila tako blizu skupaj, da smo ju lahko videli kot enojno zvezdo – to je bila najbližja velika konjunkcija od leta 1623. Tvorila sta natančen trikotnik z Alkijono (našim osrednjim soncem v Plejadah) in z galaksijo M87 v Devici, ki je vir galaktične ljubezni v tem sektorju vesolja. Ta veliki trikotnik je na naš planet privedel izjemno močne energije vesoljne ljubezni in to je bilo sprožilo za nov cikel dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesla ljubezen in srečo.

Vesoljčica nas vzpodbuja, naj dvignemo glas za svoj planet, za živali, za drevesa, za gore in reke! Vzpodbuja nas, naj preziramo pretirano lagodnost, ki nas vodi v šibkost duha in telesa ter slabi naš značaj. Vzpodbuja nas, naj bomo dostojanstveni in pravični. Bolj kot da iščemo koristi, poskušajmo biti sami koristni. Le tako bomo lahko nagrajeni z nečim boljšim in višjim in prešli na višjo raven razumevanja.

SPOROČILO VESOLJČICE

Vesoljčica nam s svojim sporočilom pomaga razširiti in dvigniti zavest ter prebuditi intuicijo. Osvetljuje nam pot v prihodnost, ki bo z dvigom zavesti vsekakor bolj svetla, ljubeča, napredna in za vsa živa bitja bolj prijazna kot danes.

A. P.

Razširjen članek si lahko preberete v reviji Misteriji, št. 333 (april 2021).