»Moj studenec« ustvari očiščeno in z rudninami napolnjeno vodo

V vodi je vse telesno biokemično dogajanje. Potrebujemo jo, da z njo prek ledvic in debelega črevesa izločimo odpadke. Daje nam moč in električne impulze za delovanje možganov. Predvsem za razmišljanje. Večina ljudi žal ne pije dovolj »prave« vode; spili naj bi je kaka dva litra na dan. »Moj studenec« je pretočni sistem, ki nam doma, na delovnem mestu … zagotavlja pravo vodo: očiščeno in napolnjeno z rudninami, snovmi, ki jih nujno potrebujemo.

Ta voda nam dobrodejnost poka- že takoj. Začutimo jo, ker imamo takoj več energije, se lažje učimo, smo boljše volje, bolj polno živimo. V Mojem studencu se voda prečiščuje tako kot v naravi. Pronica skozi različne zemeljske mineralne plasti, se najprej očisti in nato obogati, da je kot potoček, ko priteče na plano. V napravi voda pronica skozi mineralne plasti, izbrane po najbolj idealni sestavi in zaporedju. Za pripravo ne potrebujemo elektrike niti tlaka, ki je v vodovodni napeljavi. Ko iz vodovoda, zajetja, ribnika ali vodnjaka v sistem vlijemo vodo, se ta po kapljicah prebija skozi filter in mineralne plasti. Na dnu imamo studenčnico.

BIOKERAMIČNI KAMEN

Tako pripravljeno vodo so pregledali na celjskem Zavodu za zdravstveno varstvo. Za kontrolo so zajeli vodo iz Savinje v Celju in jo dodatno onesnažili s pesticidi in težkimi kovinami. Tako »umazano« vodo so natočili v sistem. Na dnu se je nabrala odlična voda. Ne samo, da je voda iz Mojega studenca postala pitna, še dodatno se je obogatila z za organizem pomembnimi minerali, kot sta kalcij in magnezij.

Kako deluje? Vodo nalijemo v gornjo posodo, kjer je bel biokeramični kamen. Ta začne vodo počasi vpijati. Pri tem ne prepusti nobenih delcev, večjih od 0,006 mikrona, kar je tisočkrat tanjše od lasu. To pomeni, da ne prepusti nobenih trdih delcev, usedlin iz vodovodnih cevi, kot sta rja in azbest, naplavin, bakterij, alg in podobno. Deluje kot katalizator. Zaradi neprepuščanja trdih delcev se kamen čez nekaj časa obarva. Denimo, na Primorskem v enem tednu postane povsem rdeč, ker je v vodi močno prisotna rdeča primorska prst. Če imamo stare svinčene cevi, se kamen zaradi svinca obarva zeleno. Obarvani kamen speremo pod tekočo vodo ali očistimo z brusnim papirjem. Po nekaj mesecih ga zamenjamo. Dlje ko čisti, več časa potrebuje voda za pronicanje skozenj. Voda se sicer pretaka skozi kamen s hitrostjo približno liter in pol na uro.

VEČPLASTNI FILTER

Ko voda prikaplja skozi kamen, pride do večplastne posode, kjer se mineralne plasti med seboj ločujejo z mrežo, skozi katero voda pronica iz ene plasti v drugo. To vodo oživi, energizira oziroma ji vrne pravo molekularno strukturo. Taka voda energizira organizem, rože uspevajo vidno bolje, pri živalih je manj bolezni. V prvi plasti je aktivni ogljik, pridobljen iz kokosovih lupin. Ta odstrani rakotvorni klor, organske kemikalije (fekalije), neprijetne vonjave in barve. V drugi plasti je medicinski zeolit, posebna vulkanska kamnina, ki se imenuje tudi medicinski kamen. Zeolit močno vsrka težke kovine, bakterije, viruse, razne detergente, škodljive kemikalije, kot so fenol, raztopila, herbicidi, pesticidi in druge strupene kmetijske kemikalije, ki danes botrujejo težkim boleznim. V tretji plasti je silicij, ki odstranjuje kislinske komponente in vrača vodi pH ravnovesje. V četrti plasti so biokeramične kroglice, ki vodi dajejo za telo nujno potrebne kisik in minerale. Voda je zato rahlo alkalna, kar ji daje tudi svežino in obstojnost. V peti plasti so mineralni kamenčki.

Ko se voda prekaplja skozi vse plasti, se zbere v spodnji desetlitrski posodi in je pripravljena za pitje. Na dnu posode je vložek z mineralnimi kamenčki, ki jih kopljejo tristo do šeststo metrov pod morskim dnom, v še povsem neonesnaženem okolju. V mineralnih kamenčkih je germanij, vse bolj uporabljan za preprečevanje raka in drugih težkih bolezni. Iz telesa odstranjuje težke kovine in strupe. Mineralni kamenčki so zelo porozni, že pripravljeno vodo obogatijo s kisikom in preprečujejo razvoj mikroorganizmov. In ko končno odpremo pipico, voda steče skozi magnetni nastavek in se še magnetizira.

PREDNOSTI

Moj studenec ima številne prednosti. Je ekonomičenpraktičen, preprost in učinkovit način za oživljanje vode. Odstranjuje težke kovine, kmetijske kemikalije in bakterije, česar večina gospodinjskih filtrov za vodo ne zmore. Njegov heksagonalni vodni sistem energizira telo, rože bolje uspevajo, živali so manj bolne. Voda je odlična za kuho, še več, obogati okus jedem, pa tudi kavi, čaju in sokovom. Je odličen vir zdravja v vikendihzidanicahpočitniških prikolicah, saj nam ustvari visoko kakovostno vodo tudi iz deževnice, vodnjaka, zajetja. Vodo lahko shranimo v steklenicah, saj zlepa ne izgubi svežine. Podrobno predstavitev, kako sestavimo Moj studenec, si lahko ogledate na videoportalu YouTube, kamor vtipkajte »Moj Studenec«. Na zdravje! Osti jarej!