Polarix je nepogrešljivi zdravilski pripomoček, ki bi ga morali imeti vselej na dosegu roke doma, v avtomobilu, v službi, na dopustu in potovanju. Je namreč izredno učinkovita prva pomoč, ko se začne javljati bolečina na katerem koli delu telesa. Položimo ga tja kjer nas boli, in takoj se počutimo bolje.
Polarizacijski disk Polarix je logaritemska periodična antena, ki pomaga pri samozdravljenju. S pomočjo Nikole Tesle jo je oblikoval dr. Georges Lakhovsky (1868-1942), človek s sanjami in vizijo, da bi se enkrat za vselej končalo obdobje invazivne medicine, ki mučno posega v telo, ga zastruplja s škodljivimi snovmi in terapijami, ki poleg bolnih celic uničijo tudi zdrava tkiva.

Telesu nežno dovaja življenjsko energijo, spodbuja samozdravljenjeomili ali odpravi bolečino, polni čakre in preprečuje zbolevanje. Nima stranskih učinkov kot zdravila; primeren je tudi za otroke, nosečnice in ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

Protibolečinsko delovanje

Polarix položimo na mesto bolečine, denimo na območje bolečine v križukolenukolkuvratu. Takoj se počutimo bolje. Včasih se bolečina za trenutek poveča, potem pa popusti. Po izkušnjah rednih uporabnikov lahko Polarix v večini primerov odlično nadomesti protibolečinska zdravila, zato lahko rečemo, da je odličen pripomoček za naravno samopomoč.

Če položimo Polarix na vrat, dosežemo izjemno vitalnost in pomlajevanje. Ko položimo Polarix na spodnji del trebuha, stimulira in revitalizira jajčnike in s tem vzpostavi normalen hormonski status ter, lajša boleče menstruacije ter podaljšuje vitalnost in upočasnjuje staranje organizma. Če stimuliramo višje dele na trebuhu, se rešujejo dolgoletne težave s prebavo in zaprtjem, s polaganjem na spolno čakro pa se lahko rešimo tudi bolečin in težav v križu.

V naravi

Polarix zmanjša genotoksičnost vode. Poleg vode pa izboljša tudi hrano in podaljšuje obstojnost živil. Uporabimo ga lahko tudi v vrtnarstvu, rastline namreč zrastejo večje, lepše in bolj zdrave.

Čakre

Naša energijska središča lahko spodbudimo na več načinov, eden od njih je tudi s Polarixom, ki dodaja in uravnava energijo čakram. Polagamo ga lahko na vseh sedem glavnih energijskih središč, na začetku po deset minut. Če ni nelagodja, lahko disk na vašem telesu skrbi za dovajanje energije dlje časa. A pozor: na glavi največ tri minute, pri zelo bolnih in starih ljudeh je dovolj že ena minuta.

Zlati Polarix deluje nekoliko močneje kot običajni Polarix; ugodno deluje na kožo in vnaša v telo zdravilne koristi zlata. Na kateri koli del telesa ga prislonimo, z vso močjo zaobjame tudi naša energijska telesa.

Osnovni Polarix je velik 80 milimetrov. Namenjen je vsesplošni domači uporabi, polagamo ga na mesta, kjer nas kaj boli, in seveda na čakre, ki delujejo na organe, da jih napolnimo. Čakre pa uravnavajo naše fizično telo in psihično počutje. Lahko ga uporabljajo vsi člani družine, tudi otroci, nosečnice, ljudje z vgrajenim spodbujevalnikom … Lahko ga uporabljamo za pomoč živalim, polagamo k rastlinam, pod posodo z vodo za pitje in zalivanje, pod krožnike s hrano … Priložena so mu natančna navodila.

Polarix M je pomanjšan na 54 milimetrov; nosimo ga lahko s seboj. Deluje šibkeje kot večji Polarix.

Polarix S ima premer 27 milimetrov. Lahko ga polagamo po vsem telesu, tudi tja, kjer bi bil večji Polarix moteč. Priložena mu je bombažna vrvica, da ga nosimo kot obesek, ki z energijo oskrbuje srčno čakro.

Polarix za moške je posebno dopolnjen, da krepi moške spolne organeomili pogosto uriniranje pri moških, pričakujemo lahko predvsem manj nočnih obiskov straniščamanjšo inkotinenco, pa tudi manj težav s prostatolibidomerekcijohemoroidi in še kaj.

Polarix za ženske ima dodana zdravilna števila, da dobro dene vsem ženskim notranjim in zunanjim spolnim organom; pričakujemo lahko predvsem manj menstrualnih bolečin, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s hemoroidi in še kaj, saj vpliva na vsa tkiva.

Naroči>>